ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال انجمن گفتگو جوملا

illiterate
10-29-2011, 04:52 AM
با سلام
میخواستم بدونم آیا ج.ملا انجمن گفتگو هم داره یعنی یه cms (سیستم مدیریت محتوا ) متن باز برای اتاق کفتگو میخوام
من بیسوادم در این زمینه

vahid.exe
10-29-2011, 11:56 AM
سلام

بله اگه میخواهید انجمن روی خود جوملا نصب کنید میتونید از انجمن ساز kunena استفاده کنید . این انجمن ساز کاملا پارسی شده و برای جوملا 1.7 نیز موجود هست و با یه سرچ کوچولو تو نت میتونید دانلود کنید .

اگر هم خواستید یه انجمن حرفه ای و رایگان مستقل راه اندازی کنید میتونید از انجمن ساز MyBB استفاده کنید که مستقل از جوملا است .

زندگیتان سپید .

mersad
10-29-2011, 05:02 PM
دروود

جوملا چیست ؟ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
SMF چیست ؟ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

افزونه چت برای جوملا
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

شاد و سلامت در پناه ایزد

نسيم2
11-01-2011, 08:37 PM
سلام
من تازه میخوام شروع کنم
نمی دونم از کدوم نسخه و با کدوم جزوه یا کتاب شروع کنم
راهنماییم می کنید
ممنون

hamidy
11-02-2011, 09:45 AM
سلام
من تازه میخوام شروع کنم
نمی دونم از کدوم نسخه و با کدوم جزوه یا کتاب شروع کنم
راهنماییم می کنید
ممنون

سلام

دوست عزیز لطفا سوالتون رو در تاپیک جدیدی مطرح کنید و انجمن مناسب رو انتخاب کنید.

ابتدا کتاب جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو مطالعه کنید.

آموزش هایی هم در دانشنامه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>صفحهٔ_اصلی) هست که می تونه به شما کمک کنه

در پناه حق