PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مرکز پرسش و پاسخ

m.hossein
10-29-2011, 07:29 AM
سلام می خواهم یک مرکز پرسش و پاسخ در سایت داشته باشم یعنی کاربران سوال کنند و من جوابشان را بدهم ...مثل سایت مراجع...جواب سوال هم برایشان ایمیل شود... چطور می تونم این امکان را داشته باشم؟؟؟متشکر

vahid.exe
10-29-2011, 12:05 PM
سلام در حال حاظر بهترین کامپوننت حرفه ای ایجاد پرسش و پاسخ برای جوملا 1.7 کامپوننت
Minitek FAQ Book می باشد که کاملا هم به فارسی ترجمه شده و میتونید با یه سرچ کوچولو از نت دانلود کنید .

زندگیتان سپید

mersad
10-29-2011, 04:55 PM
دروود

میتونید از انحمن ساز ها استفاده کنید
که بهترین مورد انها در رایگان ها smf هست

یا از افزونه های پرسش و پاسخ استفاده کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

شاد و سلامت در پناه ایزد

m.hossein
10-29-2011, 09:17 PM
میشه لینک دانلود کامپوننت
Minitek FAQ Book
و Smf را بگذارید برای 1.7
متشکر

m.hossein
10-31-2011, 05:20 PM
من لینک دانلودی برای موارد گفته شده توسط آقای بندره و مرصاد(فایل اس ام اف) پیدا نکردم ،، میشه لطف کنند لینک هاشو بذارند؟؟؟؟
متشکر

firoozmandan
10-31-2011, 08:50 PM
سلام

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
simplemachines.org

یا علی

m.hossein
12-28-2011, 09:58 PM
سلام دوستان.... من گفتم یه ماژولی چیزی میخواهم که توی سایت بگذارم، کاربران بیاند سوال خودشونو بپرسند بعد من وارد قسمت مدیریت سایت بشم و پاسخ سوالشون را بدم و جواب براشون ایمیل بشه.... چه افزونه ای پیشنهاد می کنید...اینها که دوستان معرفی کردند گویا برای این هست که من خودم در مدیریت هم سوال هم جواب را بنویسم و کاربران نمیتونند سوال کنند... افزونه ای برای این مورد میشه معرفی کنید ...مثل قسمت پرسش و پاسخ سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

safajuy
12-29-2011, 06:19 AM
سلام

مي خواييد پرسشها براي همه نشون داده بشه يا اينكه فقط پرسش كننده ببينه؟

موفق باشيد

m.hossein
12-29-2011, 01:21 PM
سلام... کاربر سوال می کند، وقتی جوابش را مدیر داد یک ایمیل برایش ارسال شود و بشود تنظیم کرد که آیا برای همه نمایش داده شود یا نه فقط جواب برایش ارسال شود...در حقیقت قابلیت نمایش برای همه را هم داشته باشد

safajuy
12-29-2011, 05:40 PM
اين موارد رو مي تونيد بكار ببريد:

البته نسخه هاي رايگانش خيلي كمه و تقريباً به جز مورد اخري مورد ديگه اي نيست

موفق باشيد