PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست افزونه ثبت نام مشتری ها؟

sherzad
10-29-2011, 09:16 AM
سلام به همه
خسته نباشید

من یه سوال داشتم؟
افزونه ای هست که ثبت نام بکنه ؟
منظورم ثبت نام کاربران نیست!
مثال:یه شرکت که میخواد یه پیش فروش انجام بده و برای این کار میخواد کاربران یا مشتری ها رو در سایت ثبت بکنه.
اگه افزونه ای داره دوستان لطف کنن معرفی کنن ؟
گشتم پیدا نکردم!
Mer30

:thanks:

sherzad
10-30-2011, 07:20 AM
سلام به همه
خسته نباشید

من یه سوال داشتم؟
افزونه ای هست که ثبت نام بکنه ؟
منظورم ثبت نام کاربران نیست!
مثال:یه شرکت که میخواد یه پیش فروش انجام بده و برای این کار میخواد کاربران یا مشتری ها رو در سایت ثبت بکنه.
اگه افزونه ای داره دوستان لطف کنن معرفی کنن ؟
گشتم پیدا نکردم!
Mer30

:thanks:

هیچ کسی جواب ما رو نمیده ؟

safajuy
10-30-2011, 08:38 AM
سلام
دوست عزيز پاسخ به سؤالات نيازمند زمان هستش
لطفاً از فرستادن هرگونه اسپم جداً خودداري كنيد
در مورد سؤالتون هم ميتونيد از فرم سازها براي پيش فروش اقدام كنيد

موفق باشيد

poonoodi
10-30-2011, 09:39 AM
از فرم سازهاي پيشرفته ثبت نام كاربر استفاده كنيد
و يه عنوان يا چند عنوان (بستگي به نياز ) تو فرم ثبت نام اضافه كنيد كه مشخص كنه هدف ثبت نام كننده چي بوده
فقط عضو شده يا قصد خريد فلان محصول رو داره
يا يه فرم ساز مستقل براي اينكار نصب كنيد

sherzad
10-30-2011, 02:44 PM
از فرم سازهاي پيشرفته ثبت نام كاربر استفاده كنيد
و يه عنوان يا چند عنوان (بستگي به نياز ) تو فرم ثبت نام اضافه كنيد كه مشخص كنه هدف ثبت نام كننده چي بوده
فقط عضو شده يا قصد خريد فلان محصول رو داره
يا يه فرم ساز مستقل براي اينكار نصب كنيد

سلام
*****من گفتم منظورم ثبت نام کاربر ها نیست!*****
و اون پیش فروشی که گفتم فقط یه مثال بود
یه مثال دیگه میگم :
**مثال** :ثبت نام اینترنتی یک دانشگاه
من دارم دنبال افزونه ای میگردم که اطلاعات فیلد ها رو ذخیره کنه و در صورت درخواست به ما نشون بده

safajuy
10-30-2011, 04:27 PM
سلام. ميشه بگيد تفاوت اين مورد با ثبت نام در جوملا چيه؟ شما ميتونيد از cb براي فيلد اضافه كردن اضافه كنيد. موفق باشيد

sherzad
10-31-2011, 09:24 AM
سلام
من یه افزونه ای میخوام که جدا از ثبت نام کاربران باشه . یک فرم رو بده و کاربران اون رو پر بکنند.
یه چیزی مثل این پست (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> )
مثال:سایت دانشگاه آزاد : دانشجو ها با یوزرنیم و پسورد خودشون وارد سایت میشن و انتخاب واحد میکنن
نمیدونم منظورم رو فهمیدید یا نه؟

Mer30

safajuy
11-01-2011, 05:54 AM
سلام
چنين چيزي در قالب كامپوننت وجود نداره و بايد سفارش طراحي بديدو عموماً چنين چيزهايي هزينه هاي زيادي در حدود 5 الي 70 مليون تومن هست كه زحمت بسيار زيادي داره. مثال هاي شما همگي درحد يك پروژه پايان نامه اي دكتراست:)
در صورتي كه بهچنين چيزي نياز داريد پيشنهاد ميكنم يك سيستم جداگانه اي رو در نظر بگيريد يا با نرم افزار phprunner طراحي كنيد

موفق باشيد

sherzad
11-01-2011, 07:50 AM
سلام
چنين چيزي در قالب كامپوننت وجود نداره و بايد سفارش طراحي بديدو عموماً چنين چيزهايي هزينه هاي زيادي در حدود 5 الي 70 مليون تومن هست كه زحمت بسيار زيادي داره. مثال هاي شما همگي درحد يك پروژه پايان نامه اي دكتراست:)
در صورتي كه بهچنين چيزي نياز داريد پيشنهاد ميكنم يك سيستم جداگانه اي رو در نظر بگيريد يا با نرم افزار phprunner طراحي كنيد

موفق باشيد

سلام
من دانشجو هستم و چون خیلی به سایت سازی علاقه دارم از این پست ها میدم
من افزونه ای نمی خوام که خیلی پیشرفته باشه فقط بتونه چند تا فیلد ساده رو برام ذخیره کنه؟

مهدی.
11-01-2011, 10:18 AM
سلام

ترکیبی از cb , k2 به شما نتیجه مطلوبی را خواهد داد !

اما باید قبل از آن به خوبی با جوملا و هر کدام از این دو کامپوننت و افزونه های مربوط به آنها آشنا شوید !

برخی از افزونه های مربوط به این دو کامپونت نیز باید خریداری شوند و رایگان نیستند !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

sherzad
11-02-2011, 02:24 PM
سلام

ترکیبی از cb , k2 به شما نتیجه مطلوبی را خواهد داد !

اما باید قبل از آن به خوبی با جوملا و هر کدام از این دو کامپوننت و افزونه های مربوط به آنها آشنا شوید !

برخی از افزونه های مربوط به این دو کامپونت نیز باید خریداری شوند و رایگان نیستند !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

سلام
این کامپونت و ماژول های که میگید چی هستند؟
کجا گیرشون بیارم؟
چطور ترکیبشون کنم؟
اگه لطف کنید این موضوع رو یکم بیشتر برام بازش کنید؟

safajuy
11-02-2011, 03:49 PM
K2
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

CB
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

تركيب اين دو يك مقدار سخت هست
اولين گزينه براي ايجاد مطلب به كار ميره
دومين گزينه هم براي مديريت اعضا و ثبت نام

موفق باشيد