توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ادیتور کامپوننت کیوننا
aminparsrap
10-29-2011, 05:33 PM
با یاد حق
سلام داداشا من از جوملا 1.5.23 و هاست پولی استفاده میکنم . از جومسوشال هم استفاده میکنم . اما کسی که میخواد یه پست تو انجمن بذاره ایتور نمایش داده نمیشه . اینم عکس . مشکلش از کجاست ؟؟؟؟؟؟ همه چیزشم تو بی بی کد های کامپوننت تنظیمه . با تشککر
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
safajuy
10-30-2011, 08:48 AM
کسی به من جواب نمیده ؟؟؟؟؟ :sad:
سلام
دوست عزيز لطفاً اسپم نفرستيد
كيوننا رو در يك جوملاي ديگه نصب كنيد ببينيد باز هم اين مشكل رو داريد يانه
موفق باشيد
aminparsrap
10-30-2011, 06:12 PM
دوست عزیز بله / در یک هاست دیگه و جوملایه 1.5.23 هم امتحان کردم باز هم نشد :sad:
safajuy
10-30-2011, 06:15 PM
نسخه انگليسي كيوننا رو نصب كنيد ببينيد باز هم اين مشكل برقراره
aminparsrap
10-30-2011, 09:14 PM
برادر من ، من اگه میخواستم این همه تست کنم که نمیومدم تو انجمن بپرسم که ، خوب خودم میرفتم امتحان میکردم :sad:
safajuy
10-31-2011, 05:48 AM
دوست عزيز ما كه به سرور شما دسترسي نداريم و نمي دونيم اشكال از كجاست. شما دكتر هم كه ميريد تا حرفي نزنيد همون دكتر هم نميتونه تشخيص بده.
اين موارد هم روي حدس و گمانه. در مقابل پشتيباني رايگان يك مقدار رفتارتون رو بهتر كنيد
تست نكنيد و ديگه ارسال هم نفرستيد.
موفق باشيد
aminparsrap
10-31-2011, 12:44 PM
برادر من من مگه به شما توهین کردم ؟؟؟ مگه حرف بدی زدم ؟؟
شما اگه میخوای بیشتر تسلط داشته باشی تو پیام میگفتی . من هم اطلاعات هاست و هم اطلاعات جوملا رو بهتون میدادم . ولی خوب شما چیزای پیش و پا افتاده میگید . دیگه هم جواب نمیخوام . با همین مشکل میسازم . اگه حرف بدی زدم شما منو ببخش . معذرت میخوام .
با تشکر / خدا نگهدار
safajuy
10-31-2011, 03:46 PM
برادر من من مگه به شما توهین کردم ؟؟؟ مگه حرف بدی زدم ؟؟
شما اگه میخوای بیشتر تسلط داشته باشی تو پیام میگفتی . من هم اطلاعات هاست و هم اطلاعات جوملا رو بهتون میدادم . ولی خوب شما چیزای پیش و پا افتاده میگید . دیگه هم جواب نمیخوام . با همین مشکل میسازم . اگه حرف بدی زدم شما منو ببخش . معذرت میخوام .
با تشکر / خدا نگهدار
سلام
براي حل مشكلات بايد همكاري كنيد تا مشكلتون حل بشه. با قهر كردن نه مشكل شما حل ميشه و نه ما راضي هستيم. دوست داريم در قالب يك جامعه مجازي در كنار هم مشكلات رو حل كنيم
حالا شما اين موردي رو كه گفتم تست بفرماييد بعد اگه حل نشد دسترسي بديد تست كنيم
موفق باشيد
aminparsrap
10-31-2011, 04:54 PM
چشم داداشی / من تا آخر شب تو اینجا جواب میدم بهتون / از اینکه انگلیسیش درست هست یا نه :g:
aminparsrap
11-01-2011, 10:18 AM
داداشا مر30 / ولی اصلا درست نمیشه / چون ت. یه پوشه دیگه و حتی انگلیسیشو هم نصبیدم اماا انگار نه انگار / اومدم با jfusion به phpbb 3 ستش کردم و آوردم تو قالب . <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> که خیلی هم خوب جواب داده و کاربرا هم مچ شدن . ولی یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی کاربر وارد حساب کاربری تو سایت میشه باید دوباره تو انجمن هم ولوگین شه / ولی وقتی اول تو انجمن لوگین میشه این مشکل وجود نداه / یعنی خود به خود تو سایتم وارد میشه . که اصطلاحا به این کار میگن daul login اگه میشه کمک کنید / باتشکر
مهدی.
11-01-2011, 10:26 AM
سلام
این مشکل را در یک تاپیک مجزا باید مطرح کنید !
موضوع این تاپیک چیز دیگری است !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
safajuy
11-01-2011, 04:00 PM
سلام
اين موارد رو چك كنيد:
1- mootools رو فعال كنيد
2- Jomsocial نال به هيچ عنوان نصب نكنيد
3- يه دسترسي بديد بهم تا چك كنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.