ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازم یه سوال ! در مورد قالب (یه لینک که ...)

kakoshirazi
12-27-2006, 08:41 PM
تاپیکم رو که بی دلیل بستن نمیتونم اونجا بپرسم چیزی ! ::)
دوباره تاپیک زدم تا وقتی اونو دوباره وا کنند و اینم اونجا منتقل بشه !

قبلا یادم نیست کجای سایت داشتم میدیم
یه لینک گذاشته بودن که این لینک رو تایپ میکردی قسمت ها سایت مثل "یوزر 1" و "یوزر 2گ و "منو چپ" منو راست رو فقط جاهاشون رو نشون میداد
به قول گفتن جای قرار گرفتن ماژوال ها !
یچی تو مایه :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این حرفا بود میشه اون رو بگید ؟

sorry4uboth
12-27-2006, 08:52 PM
قبل از اینکه مشکل شما رو حل کنیم لطفا بفرمائید کدوم تاپیک شما قفل شده؟

کدوم تاپیک شما بی دلیل بسته شده؟

یک پست هم دیدم زده بودید با عنوان &quot;این چه طرز برخود است ؟؟ &quot;

در صورت دیدن اینگونه تاپیک ها دسترسی شما محدود میشه
اینجا رو توجه کنید:

12 ) چنانچه تاپیک و یا پیغامی‌ از کاربران توسط مدیری در انجمن حذف و یا ویرایش شد در صورت داشتن سوال در این رابطه و یا خواهان جویا شدن علت موضوع لطفا برای مدیر آن انجمن یک پیغام خصوصی‌ ارسال کرده و سوال خود را به صورت خصوصی‌ مطرح کنید تا آن مدیر نیز در اینباره شمارا راهنمایی‌ و جواب سوالات شمارا بطور کامل بدهد. در صورت مطرح کردن سوال در این رابطه و یا جویا شدن علت موضوع در انجمن های عمومی‌ آن ارسال و یا تاپیک زائد سریعا حذف خواهد شد و شما نیز جواب سوال خودرا دریافت نخواهید کرد.

به هیچ وجه اجازه نمیدیم هیچ کسی با هر رتبه و مقامی بخواد نظم انجمن رو به هم بزنه

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

kakoshirazi
12-27-2006, 09:06 PM
بازم پوزش میطلبم اگه یکم از 4چوب قوانین خارج شده بود اون پستی که ازم دیدید چچون خیلی از برخورد کودکانه مدیرتون ناراحت شدم ???

Siamak
12-27-2006, 09:08 PM
دوست عزيز من در پيام خصوصي نكته اي رو خدمت شما عرض كردم. متاسفانه اين پستهاي شما خلاف قوانين هست و من مجبور شدم يكي از پستهاي شما رو حذف كنم.

به هر حال اميدوارم مشكل شما حل شده باشه. اگر سوال ديگري داشتيد بپرسيد ما هم در خدمت هستيم.

kakoshirazi
12-27-2006, 09:13 PM
مرسی ... این پست رو واسه واضح شدن موضوع واسه مدیر بالایی بود ! پرسید کدوم تاپیک گفتم !

فعلا که اره مرسی .... ;D

kakoshirazi
12-27-2006, 09:13 PM
این لینک رو که گفتید تست کردم نشد ها !

Siamak
12-27-2006, 09:17 PM
به اين نمونه دقت كنيد: