توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب وتنظيم مستقيم به هاست!؟
elyastel
11-01-2011, 08:22 AM
سلام
چطوري ميشه كه ما مستقيم تمام كارها وتنظيمات رو روي هاستي كه خريداري كرديم انجام بديم تا درگير مسائل انتقال سايت از لوكال به هاست نباشيم چون اين موضوع خيلي وقت وانرژي از من گرفته!!!؟
با تشكر
محمد محسنی
11-01-2011, 08:56 AM
سلام
من پیشنهاد میکنم ابتدا سایت خود را کامل در لوکال راه اندازی کنید و سپس آنرا انتقال بدهید.
در ضمن فکر نمیکنم کار انتقال بیشتر از 5 دقیقه هم طول بکشد.
این راحت ترین کار ممکن میباشد.
زیرا تغییرات انلاین سایت بسیار وقت گیر تر و دشوار تر از انتقال از لوکال به سایت می باشد.
یا حق.
elyastel
11-01-2011, 09:47 AM
ضمن تشكر
پس نميدونم چرا اينقدر با پيام خطا و.. روبرو ميشم!!!
چون من يه ديتا بيس روي سي پنلم ايجاد كردم وبعد طبق آموزشها در phpmyadmin روي expoer و import كار كردم و فايلهاي مربوطه را هم از طريق ftp دانلود كردم اما با خطاي زير در هنگام import روبرو شدم:
Error SQL query:
-- -- Database: `novin` -- -- -------------------------------------------------------- -- -- Table structure for table `jos_banner` -- CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` int(10) unsigned NOT NULL default '0', `description` text NOT NULL, `sticky` tinyint(1) unsigned NOT NULL default '0', [...]
MySQL said: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
#1050 - Table 'jos_banner' already exists
وضمنا" وقتي ميخواخم وارد سايت شوم با خطاي رير روبرو هستم:
Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
لطفا" كمكم بفرمائيد
با تشكر
مهدی.
11-01-2011, 10:04 AM
سلام
شما مراحل انتقال رو به درستی انجام نمیدید ! آموزش مربوطه را با دقت بیشتری مطالعه کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
firoozmandan
11-04-2011, 06:02 AM
سلام
#1050 - Table 'jos_banner' already exists
به ارور دقت کنید ! این تیبل از قبل وجود داره !
یا علی
nasrin704
11-04-2011, 03:25 PM
سلام
من جوملا رو نصب کردم
بعد از نصب میشه در آن مطالب نوشت بعد منتقل کرد
یا اینکه بعد از نصب باید منتقل کرد بعد مطالب رو نوشت
nasrin704
11-04-2011, 03:58 PM
سلام
موقعی که می خوام از پایگاه داده خروجی بیگیرم برای انتقال به هاست این پیغام رو بهم میده
export.php: Missing parameter: what (FAQ 2.8) (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> d42f8rfca2oc#faqmissingparameters)
export.php: Missing parameter: export_type (FAQ 2.8) (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> d42f8rfca2oc#faqmissingparameters)
چی کار کنم ؟
مهدی.
11-04-2011, 06:09 PM
مراحل انتقال را یکبار شرح دهید !
شما دقیقاً مرحله به مرحله چکار میکنید !؟ از سیستم لوکا تا سرور رشته به رشته بفرمایید که در هر مرحله چکار میکنید !؟ تا ایراد کار مشخص شود و ... !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
nasrin704
11-04-2011, 07:03 PM
سلام
جوملا را در لوکال هاست نصب کردم
برای انتقالش به هاست خواستم از پایگاه داده خروجی بگیرم
بر روی وارمپ سرور کلیک کردم phpmyadmin
بعدش قسمت صدور و خواستم به صورت زیپ خروجی بگیرم که خطا داد
البته این وارمپ سرور که نصب کردم به صورت یک w سبز رنگ به سمت بالا
مهدی.
11-04-2011, 07:22 PM
از آموزش زیر استفاده کنید و طبق توضیحات آن اقدام به تهیه پشتیبان کنید !
آموزش:تهیه پشتیبان از دیتابیس با استفاده از PHPMyAdmin (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D9%87_%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86_% D8%A7%D8%B2_%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D 8%B3_%D8%A8%D8%A7_%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D 8%AF%D9%87_%D8%A7%D8%B2_PHPMyAdmin)
قبل از هرکاری یکبار دیتابیس را repair , optimize نمایید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
nasrin704
11-04-2011, 07:58 PM
بل از هرکاری یکبار دیتابیس را repair , optimize نمایید !
ببخشید متوجه نشدم
میشه جزئی تر بگید
مهدی.
11-04-2011, 08:00 PM
وارد دیتابیستون بشید و بعد تمام جداول را تیک بزنید. در انتهای لیست جدولهای دیتابیس یک لیست بازشونده هست که میتونید از این بین انتخاب کنید repair شود و OPTIMIZE نیز شود ! (جداگانه!)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
nasrin704
11-05-2011, 05:56 PM
ممنون از راهمناییتون
nasrin704
11-05-2011, 06:24 PM
سلام
باز هم همون خطای قبل رو میده
وقتی روش کلیک می کنم این متن رو میاره
Here are a few points to check:
In config.inc.php, try to leave the $cfg['PmaAbsoluteUri'] (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> te1njlr9n2me#cfg_PmaAbsoluteUri) directive empty. See also FAQ 4.7.
Maybe you have a broken PHP installation or you need to upgrade your Zend Optimizer. See <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>).
If you are using Hardened PHP with the ini directive varfilter.max_request_variables set to the default (200) or another low value, you could get this error if your table has a high number of columns. Adjust this setting accordingly. (Thanks to Klaus Dorninger for the hint).
In the php.ini directive arg_separator.input, a value of ";" will cause this error. Replace it with "&;".
If you are using Hardened-PHP (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>), you might want to increase request limits (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>).
The directory specified in the php.ini directive session.save_path does not exist or is read-only.
2.9 Seeing an (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> te1njlr9n2me#faq2_9)
مهدی.
11-06-2011, 10:08 AM
نسخه ومپ سرور چی هستش ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
firoozmandan
11-09-2011, 04:56 PM
سلام
Here are a few points to check:
In config.inc.php, try to leave the $cfg['PmaAbsoluteUri'] (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> te1njlr9n2me#cfg_PmaAbsoluteUri) directive empty. See also FAQ 4.7.
Maybe you have a broken PHP installation or you need to upgrade your Zend Optimizer. See <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>).
If you are using Hardened PHP with the ini directive varfilter.max_request_variables set to the default (200) or another low value, you could get this error if your table has a high number of columns. Adjust this setting accordingly. (Thanks to Klaus Dorninger for the hint).
In the php.ini directive arg_separator.input, a value of ";" will cause this error. Replace it with "&;".
If you are using Hardened-PHP (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>), you might want to increase request limits (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>).
The directory specified in the php.ini directive session.save_path does not exist or is read-only.
سلام
در متن بالا دقیقا عواملی که ممکن است باعث این مشکل بشه توضیح داده شده
لطفا این موارد را بررسی کنید
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.