PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف لایسنس از قالب جوملا

skysss
11-03-2011, 07:12 AM
من قالب inspiration-et را که لینک دانلودش را در اینجا گذاشته ام را دانلود و ویرایش و فارسی کردم و در سایت نصب کردم
این قالب نوشته است برای استفداه تجاری باید مبلغی بپردازید که من ندادم
در فوتر سایت لایسنس را مینویسد و وقتی لایسنس را تغییر میدهم یا پاک میکنم سایت را نمایش نمیدهد وپیغام میدهد لایسنس ندارید
visibility آن را مخفی کردم و نمایش داده نمیشود اما وقتی متنی از سایت را در جایی کپی میکنم یا سایت را در گوگل جستجو میکنم در توضیحات گوگل کد لایسنس یعنی قالب رایگان را مینویسد

نمیدانم برنامه یا اسکریپت یا چیز دیگری، لایسنس را می آورد در فوتر در لایسنس متن زیر را مینویسد
templates joomla 1.7 by Wordpress themes free

لطفا کمک کنید مشکل را چگونه حل کنم

قالب
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ... ion-et.zip (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

لطفا کمکم کنید خیلی برایم مهم است

mahdi.manian
11-03-2011, 12:34 PM
سلام.

فایل index.php قالب را باز کنید.

کد های زیرا حذف کنید و قالب را ذخیره کنید.

Copyright 2011
Templates Joomla 1.7
Wordpress themes free

موفق باشید.

skysss
11-03-2011, 01:05 PM
سلام
خیلی ممنون از راهنماییتون

وقتی کپی رایت را حذف یا ویرایش میکردم سایت بسته میشد و یک صفحه سفید می آمد و مینوشت برای حذف لینک لایسنس در فوتر قالب را خریداری کنید.

من در فایل index.php دستور زیر را پاک کردم و بعد کپی رایت را از آخر فایل index.php پاک کردم لایسنس حذف شد

اما در گوگل که سایت را جستجو میکنم در توضیحات سایت در گوگل باز هم لایسنس را مینویسد

الآن یک سوال دیگر دارم که درست نشده است:
ممکن است بعدا لایسنس در گوگل حذف شود یا باز هم می آید؟

این دستور را در قسمت head پاک کردم درست شد:

<?php require(YOURBASEPATH . DS . "functions.php"); ?>

بعد لایسنس زیر را پاک کردم البته قسمت پر رنگ شده را من اضافه کردم و لایسنس از ظاهر سایت مخفی شده بود اما در گوگل و موقع کپی مطالب می آمد که الآن درست شد:

<div class="design" style="visibility:hidden;"><a href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" title="templates joomla 1.7" target="_blank">Templates Joomla 1.7</a> by <a href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>" title="wp themes free" target="_blank">Wordpress themes free</a></div>

با تشکر از شما لطفا راهنمایی کنید