توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل شده نمایش عدد در قسمت محتوای مطالب سایت
skysss
11-03-2011, 07:32 AM
سایت جوملا درست کردم مطالب را درست نشان میداد کامپوننت و پلاگین تماس با مای gmapfp را نصب کردم و درست کار نکرد بعد پلاگین را غیر فعال و کامپوننت و پلاگین را حذف کردم بغد که سایت را دیدم در قسمت مطالب سایت در هر صفحه ای که مطلب وجود دارد بعد از نام صفحه و قبل از محتوای مطلب عدد 1 را نشان میدهد و هر صفحه ای که مطلب ندارد عدد 1 را نشان نمیدهد در مدیریت جوملا در محتوای مطالب و موضوعات و منوها هم گشتم اما عدد 1 وجود نداشت نمیدانم از کامپوننت تماس با ما است یا از چیست
لطفا کمکم کنید
mahdi.manian
11-03-2011, 12:24 PM
سلام.
لطفا مشکلتون را بیشتر توضیح بدید.
در ضمن برای کامل حذف شدن یک کامپوننت ، به دیتابیس بروید و جداول این کامپوننت را نیز حذف کنید.
آدرس سایتتون را نیز برای درک بهتر درج کنید.
موفق باشید.
skysss
11-03-2011, 12:53 PM
سلام من کامپوننت gmapfp رو برای نمایش نقشه گوگل تو قسمت تماس با ما نصب کردم اما درست کار نکرد به همین دلیل پلاگینش رو غیر فعال و بعد پلاگین و کامپوننت رو حذف کردم
در هر صفحه ای که یک مطلب (article) میگذارم بعد از تایتل (تیتر) صفحه و قبل از محتوای صفحه عدد 1 را نشان میدهد
اما نمیدانم کدام چدول در دیتابیس مربوط به این کامپوننت هست که پاک کنم میشه بیشر توضیح بدید
با تشکر
mahdi.manian
11-03-2011, 01:41 PM
ما نیاز به دموی آنلاین داریم.
لطفا آدرس سایتتون را بدید.
skysss
11-09-2011, 08:30 AM
عدد 1 رو به خاطر پلاگین rokcomments نمایش میداد که نصب کرده بودم و 1 تعداد نظرات بود پلاگین را غیرفعال کردم درست شد و 1 را نشان نمیدهد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.