PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال اطلاعات کاملی در مورد بک آپ میخوام ؟

pa231
11-04-2011, 07:23 AM
+ من میخوام از تمام مطالب و تنظیمات بک آپ بگیرم .

- آیا امکان داره این بک آپ رو تو کامپیوترم ذخیره کنم . آخه هاستم فعلا رایگانه و تو هاست رایگان هر لحظه امکان داره هاست مسدود بشه . به خاطر همین میخوام تو کامپیوتر ذخیره کنم که اگه هاست مسدود شد بتونم رو یه هاست دیگه بریزم

+خواسته باشم به یه هاست دیگه منتقل کنم باید چه کنم

لطفا کامل توضیح بدین

پیشاپیش ممنون

firoozmandan
11-04-2011, 08:34 AM
سلام

شما دو کار نیاز هست انجام بدید :
از فایلهای خود بکاپ بگیرید ==> اینکارو از طریق FTP میتونید انجام بدید
از دیتابیس خود بکاپ بگیرید ==> از طریق phpMyAdmin میتونید از دیتابیس خود بکاپ بگیرید. در این رابطه آموزشی در قسمت دانشنامه موجود است.

شما با داشتن این دو مورد هم میتونید در لوکال انجمن خود را داشته باشید و هم به هاست دیگری منتقل کنید
تنها کافیست دیتابیس خود را ریستور کنید و در فایل setting.php مواردی همچون نام دیتابیس - پسورد - یوزرنیم و مسیر هارا ویرایش کنید

یا علی

pa231
11-04-2011, 08:45 AM
سلام

از دیتابیس خود بکاپ بگیرید ==> از طریق phpMyAdmin میتونید از دیتابیس خود بکاپ بگیرید. در این رابطه آموزشی در قسمت دانشنامه موجود است.

شما با داشتن این دو مورد هم میتونید در لوکال انجمن خود را داشته باشید و هم به هاست دیگری منتقل کنید
تنها کافیست دیتابیس خود را ریستور کنید و در فایل setting.php مواردی همچون نام دیتابیس - پسورد - یوزرنیم و مسیر هارا ویرایش کنید

یا علی

میدونم تو انجمن ها زیاد با اسپم حال نمیکنن اما تشکر خالی کفاف این جوابتو نمیداد خیلی باحالی به مولا

pa231
11-05-2011, 10:05 AM
یه سوال تکمیلی ::::::::

فقط اطلاعات پوشه public_html رو باید بردارم
آخه یه سری پوشه دیگه هم هست

pa231
11-11-2011, 06:16 AM
داداش برای بک آپ به مشکل خوردم

تو اولین پستی که دادی گفتی با ftp از فایلهات بک آپ بگیر میخواستم بدونم از تمام پوشه هایی که هست یا فقط پوشهpublic_html که فایلهای انجمن رو توش نصب کردم

firoozmandan
11-12-2011, 08:21 AM
سلام

فایلهای موجود در public_html کافیه

یا علی

pa231
11-24-2011, 11:21 AM
شرمنده یه مشکل دیگه هم دارم

آدرسم عوض شده . دیتابیس ها رو باید یکی یکی ادیت کنم :cry:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

pa231
11-24-2011, 04:56 PM
دوستان شرمنده صبرم زیاد نیست . سایتم *****ه میخوام زودتر راه بندازمش

به سوال بالایی من جواب بدین

خواهشا سریعتر

safajuy
11-24-2011, 05:15 PM
سلام
دوست عزيز صبر و قانونمندي دو درخواست ما از كاربرانه
اگر هر كدوم از كاربران بخوان اينجوري بي صبر باشند ديگه نظمي تو انجمن باقي نمي مونه
حالا بگيد كه مشكلتون دقيقاً چيه و چيكار ميخواييد انجام بديد.

موفق باشيد

pa231
11-24-2011, 06:36 PM
باز هم شرمندهآدرس قبلیم ***** شد . میخوام برم رو یه هاست دیگه با یه ادرس دیگه

من از دیتا بیس بک آپ گرفتم . حالا میخوام سایت رو برگردونم . توی چندتا فیلد دیتابیس ادرس سایت قبلیم هست میخواستم بدونم باید اونارو تغیر بم یا نه اگه اره باید دستی و تکی تکی انجام بدم یا راهی داره یک جا عوض کنم

پیشاپیش ممنون

safajuy
11-24-2011, 06:45 PM
سلام
دامين جديد رو ثبت كنيدو روي اين آدرس پارك كنيد. هاست به دامين ارتباطي نداره.
موفق باشيد

hamidnpc
11-24-2011, 09:24 PM
سلام دوستان تا جایی که من میدانم خیلی درصد کمی از هاست های رایگان سی پنل است.و این هاست های رایگان پنل های معروف نیست؟به نظر دوستان آیا بکاپ ها به پنل های مختلف میخورند؟من که فکر نمیکنم

safajuy
11-24-2011, 09:30 PM
سلام دوستان تا جایی که من میدانم خیلی درصد کمی از هاست های رایگان سی پنل است.و این هاست های رایگان پنل های معروف نیست؟به نظر دوستان آیا بکاپ ها به پنل های مختلف میخورند؟من که فکر نمیکنم
سلام
بله مي خورند
phpmy admin همه جا يه چيزه(البته بدون در نظر گرفتن نسخه)
مي مونه فايل ها كه اونم با ftp ميشه انتقال داد

موفق باشيد

pa231
11-25-2011, 01:51 AM
سلامدامين جديد رو ثبت كنيدو روي اين آدرس پارك كنيد. هاست به دامين ارتباطي نداره.موفق باشيدداداش اون سایتی که بالا معرفی کردم نیست . . میخوام برم رو یه هاست دیگه .

safajuy
11-25-2011, 06:55 AM
پس بايد مراحل رو براي هاست جديد انجام بديد
اول از ديتابيس بك آپ بگيريد. بعد پوشه ها رو زيپ كنيد و در هاست جديد آپلودكنيد
setting.php رو ويرايش كنيد و اطلاعات جديد رو وارد كنيد
موفق باشيد

pa231
11-25-2011, 07:25 AM
پس بايد مراحل رو براي هاست جديد انجام بديد
اول از ديتابيس بك آپ بگيريد. بعد پوشه ها رو زيپ كنيد و در هاست جديد آپلودكنيد
setting.php رو ويرايش كنيد و اطلاعات جديد رو وارد كنيد
موفق باشيد

علاوه بر هاست ، دامین هم تغیر کرده . برای دامین نباید کاری انجام بدم

safajuy
11-25-2011, 07:43 AM
خير. دامين در تنظيمات نقشي نداره.
فقط اگر آدرس تصاوير در ديتابيس مربوط به دامين قبلي هستش بايد نام دامين جديد رو با نام دامين قبلي جايگزين كنيد. اين كار رو بايد در phpmyadmin و طبق دستور زير انجام بديد.(البته اين آموزش براي جايگزين كردن كلمات عربي با فارسي هستش)
جایگزین_کردن_"ی"_با_"ي"_–_"ک"_با_"ک_عربی" (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>جایگزین_کردن_"ی"_با_"ي"_–_"ک"_با_"ک_عربی")
موفق باشيد

pa231
11-25-2011, 07:58 AM
خير. دامين در تنظيمات نقشي نداره.
فقط اگر آدرس تصاوير در ديتابيس مربوط به دامين قبلي هستش بايد نام دامين جديد رو با نام دامين قبلي جايگزين كنيد. اين كار رو بايد در phpmyadmin و طبق دستور زير انجام بديد.(البته اين آموزش براي جايگزين كردن كلمات عربي با فارسي هستش)
جایگزین_کردن_"ی"_با_"ي"_–_"ک"_با_"ک_عربی" (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>جایگزین_کردن_"ی"_با_"ي"_–_"ک"_با_"ک_عربی")
موفق باشيد

این ادرسی که دادی چه ربطی به موضوع من داشت . یا اگر هم داشت من متوجه نشدم

تو دیتا بیس خیلی فیلد هست شما میدونید کدوم رو باید تغیر بدم . یا باید یکی یکی چک کنم

ممنون از جواب هاتون

safajuy
11-25-2011, 08:04 AM
در بالا عرض كردم كه اين آموزش براي جايگزين كردن حروف عربي با فارسي هستش ولي شما مي تونيد از اين آموزش براي تغيير آدرس دامين قبلي به آدرس جديد استفاده كنيد
فيلدي نميخواد كه شما پركنيد
يك دستوري رو بايد در phpmyadmin اجرا كنيد.
همين.

موفق باشيد

pa231
11-28-2011, 09:01 AM
شرمنده که اطلاعاتم کمه

این کد رو که 2 تا پست قبلی معرفی کردید کجا باید وارد کنم

hamidy
11-28-2011, 12:43 PM
سلام

شرمنده که اطلاعاتم کمه

این کد رو که 2 تا پست قبلی معرفی کردید کجا باید وارد کنم

دوست عزیز به پاسخ ها دقت کنید. ابتدا این مشکلتون رو حل کنید.

فایلهای موجود در public_html کافیه

اطلاعات رو به هاست جدید منتقل کنید. چنانچه بعد از این مشکلی درخصوص بکاپ و ریستور کردن داشتید بفرمایید.

در غیر اینصورت برای سوالات مختلف تاپیک جدید ایجاد کنید.

آموزش های زیادی در دانشنامه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C) موجود هست .

در پناه حق