توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل شده ساختار بندی قالب
MajidBBC
11-04-2011, 12:04 PM
با سلام
من قالب تابناک اگه اشتباه نکرده باشم ورژن 2 رو نصب کردم. ولی نمی دونم چطوری باید ساختار قالب رو تنظیم کنم.
برای مثال می خوام ماژول مینی فرانت پیج رو جای قسمت «صفحه اصلی» بذارم. مراحل کار رو به درستی نمی دونم.
MajidBBC
11-04-2011, 12:59 PM
راستی یه سوال دیگه.
برای مثال اگه ماژول آخرین خبرها رو بخوایم که فقط تو صفحه اول نمایش داده بشه و نه در بقیه صفحات باید چیکار کرد؟
:ghelgheli:
safajuy
11-04-2011, 02:43 PM
سلام
ساختار قالب مطالب رو در منوي اصلي تعيين مي كنيد
در صورتي كه از كامپوننت خاصي براي اينكار استفاده مي كنيد بايد منوي اصلي رو به كامپوننت مورد نظر تغيير بديد و چينش مطالب رو 4 0 0 0 كنيد
براي ماژولها هم بايد در مديريت ماژول ها ، ماژول موردنظر رو پيدا كنيد و نمايش رو در بعضي از صفحات قرار بديد. اين صفحات همون منو هاي شما هستند
موفق باشيد
MajidBBC
11-05-2011, 09:46 AM
ممنونم
یه سوال دیگه
توی قالب تابناک تو یه ستون ماژول latestnews رو قرار دادم. اما دوتا مشکل باهاش دارم.
اول اینکه می خوام فونتش رو کوچیک تر کنم. ولی نمی دونم باید فونت اون قسمت قالب رو کوچیک کنم یا فونت ماژول رو؟ البته برای جفتش هم به CSS ور رفتم اما چیزی نتونستم از پیش ببرم!
دوم هم اینکه وقتی یه تیتری از یه سطر بیشتر می شه، سطر دوم اون خبر با تیتر خبر بعدی مخلوط می شه! انگار واسه هر خبری بیش از یه سطر تعریف نشده.
اگه کمکم کنید این دو مشکل رو درست کنم ممنون می شم.
MajidBBC
11-05-2011, 06:42 PM
دوستان با تجربه کسی نمی دونه چطوری می تونم فونت مطالب یه ماژول رو یا یه قسمت سایت رو کوچیک کنم؟
MajidBBC
11-06-2011, 09:04 AM
مرسی از کمک همه تون!
خودم جفتش رو درست کردم
hamidy
11-06-2011, 10:11 AM
سلام
لطفا از ارسال اسپم خودداری کنید.
در صورتیکه به جواب رسیدید راه حل رو اینجا قرار بدید تا کاربران دیگر هم بتونن استفاده کنند.
در پناه حق
MajidBBC
11-08-2011, 09:10 PM
سلام
لطفا از ارسال اسپم خودداری کنید.
در صورتیکه به جواب رسیدید راه حل رو اینجا قرار بدید تا کاربران دیگر هم بتونن استفاده کنند.
در پناه حق
فداتون بشم. نیست که چقدر به عنوان مدیران انجمن کمک می کنید! این چند مدت که انجمن رو زیر و رو می کردم غیر از چند مورد استثنا فقط گفتین اسپم ندین و باید کد نویسی بلد باشین!!!!
همین!
مهدی.
11-08-2011, 09:35 PM
سلام
دوست عزیز MajidBBC (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
هرکسی اگر این تاپیک و دیگر ارسالهای شما را در پروفایلتان دنبال کند و ساعتها و تاریخهای ارسالهای شما و پاسخهایی که به شما داده شده و ... را بررسی کند نتیجه گیری مناسبی خواهد داشت !
بهتر نیست کمی منطقی رفتار کنیم ؟ انسانها شعور دارند و عقل برای فکر کردن و نتیجه گیری همیشه بر عهده خود انسان هست :)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.