ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل قالب با ie

xman68
11-05-2011, 05:27 PM
سلام من دقیقا همین مشکل این کاربر را دارم ولی نتونستم پاسخی ارسال کنم به همین خاطر اینجا باز کردم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
حالا این کد ها را باید کجا و کدوم فایل قالب وارد کنم من میخوام با همه IE ها ست بشه

<meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>"X-UA-Compatible" content="IE=4"> <!-- IE5 mode -->
<meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>"X-UA-Compatible" content="IE=7.5" > <!-- IE7 mode -->
<meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>"X-UA-Compatible" content="IE=100" > <!-- IE8 mode -->
<meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>"X-UA-Compatible" content="IE=a" > <!-- IE5 mode -->

<!-- This header mimics Internet Explorer 7 and uses
<!DOCTYPE> to determine how to display the Web page -->
<meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>"X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE7" >

اینم فایل های قالبم

/home/isfnamaz/domains/isfnamaz.ir/public_html/templates/kh_ramazan/css قابل ویرایش/غیرقابل ویرایش

typo.css
قابل ویرایش

print.css
قابل ویرایش

template.css
قابل ویرایش

ie7minus.css
قابل ویرایش

ie.css
قابل ویرایش

template_rtl.css
قابل ویرایش

layout.css
قابل ویرایش

addons.css
قابل ویرایش

opera.css
قابل ویرایش

safari.css
قابل ویرایش

ie6warning.css
قابل ویرایش

ie-rtl.css

اگه میشه اولا یه چکی کنید و دوما برای توضیح بدید که چیکار کنم کارم فوریه چون باید تحوبل بدم خیلی خیلی ممنون
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

poonoodi
11-05-2011, 08:34 PM
پلاگینی هم در این رابطه وجود داره
من نتونستم عملکردش رو تست کنم چون اصلا ie8 به پایین نداشتم

موفق باشید

xman68
11-05-2011, 08:55 PM
پلاگینی هم در این رابطه وجود داره
من نتونستم عملکردش رو تست کنم چون اصلا ie8 به پایین نداشتم

موفق باشید

خوب الان من چطوري اين مشكل را حل كنم يكي كمك كنه من بايد سايت را تا روز دوشنبه تحويل بدم

كمك كنيد تو رو خدا

poonoodi
11-05-2011, 09:01 PM
شاید این مطلب کمکتون کنه

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>دانلود-افزونه-جوملا/افزونه-مجانی/120--ie-.html

xman68
11-06-2011, 06:36 PM
شاید این مطلب کمکتون کنه

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>دانلود-افزونه-جوملا/افزونه-مجانی/120--ie-.html (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

با اين افزونه هم جواب نداد يكي كمك كنه لطفا اعصابمون خورد شد با ie ارور ميده

poonoodi
11-06-2011, 08:50 PM
به نظرم این قالب به سایت شما بیاد
براتون پیوست میکنم
امیدوارم ازش خوشتون بیاد و مشکلتون رو حل کنه
موفق باشید

xman68
11-06-2011, 10:14 PM
من اين قالب را خريدم براي سايت گروه نماز اصفهان

بابتش 80000 تومان پول دادم وقتي هم به خودشون گقتم گفتند دموي ما مشكلي نداره در نتيجه مشكل از شماست

والا نميدونم چيكار كنم

poonoodi
11-07-2011, 06:49 AM
ببخشید من فقط یه نظر قالب شما رو دیدم و الان که مجدد رفتم دیدم متوجه شدم که قالب شما رایگان ومعمولی نیست
ضمنا قالب خوب و قشنگیه برای کاری که مد نظرتون است

اما در مورد مشکل :
به نظرم ابتدا شما با گروه طراح قالب که دمو را گذاشتند صحبت کنید تا بگن از چه نسخه ای از جوملا و از چه تیمی برای نمایش دموی قالب استفاده میکنند . ظاهرا جوملایی که دارن استفاده میکنند ترجمه خودشون است . پس اگر شده بگین یه نسخه از اون جوملا رو هم بهتون قرض بدن واسه تست
سپس چون شما الان یه سری دستکاری تو مطالب و مازول ها مخصوصا اسلاید شو بالای صفحه داشتید (که حدس من بیشتر از این ناحیه است ) انجام دادید و ممکنه همین ها باعث بروز مشکل شده باشه . پس توصیه میکنم مجددا جوملا و قالب را نصب کرده و تست کنید و اگر بازم مشکل داشت با جوملایی که اون شرکت داره تست کنید .

موفق باشید

xman68
11-07-2011, 11:38 AM
نسخه اي كه به من داده اند بطور كامل هست

يعني خود جوملا به همراه قالب

من برنامه اي كه اونها دادند را نصب كردم و ضمنا تا الان هيچ تغييري در هيچ چيز ندادم فقط يكي دو متن را عوض كردم تصاوير و ساختار اسلايد ها هيچ تغييري نكرده

ولي به نظر من بايد همون كد هاي پست اول را قرار بدم ولي نميدونم چطوري ؟؟

poonoodi
11-07-2011, 12:09 PM
یه پیشنهاد:

همه ماژول های فعال در صفحه اول رو غیر فعال کرده و تست کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه
اگر حل شد یکی یکی مازول ها رو فعال کنید تا ماژول مشکل دار پیدا بشه
حدس من مشکل از مازول ها است بیشتر از همه هم اسلاید شو
چون وقتی با ie باز میکنم اسلاید شو بهم میرزه و تو صفحه پخش میشه

موفق باشید

xman68
11-07-2011, 12:42 PM
poonoodi (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) عزيز ابتدا بخاطر پيگيري هات خيلي خيلي ممنون

مشكل از اخبار فلش بود حالا چطور ميتونم مشكلش را حل كنم الان غير فعالش كردم براحتي و عالي باز ميشه

poonoodi
11-07-2011, 05:06 PM
اخبار فلش از چه ماژولی استفاده میکنه ؟
این مشکل رو با ذکر نام ماژول و سایر اطلاعاتی که از این ماژول دارین رو در یک تاپیک جداگانه مطرح کنید
شاید با راهنمایی دوستان بشه جانشین خوبی براش پیدا کرد یا حتی مشکلش رو حل کرد

موفق باشید