PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل شده درخواست راهنمایی در مورد حذف عبارت " افزودن نظر جدید " در Jcomment

arash2880
11-06-2011, 12:54 PM
سلام
وقت بخیر
بنده امروز کامپوننت نظر دهی Jcomment جومینا رو نصب کردم
با سپاس از دوستان بابت این افزونه
در صفحع اول زیر خلاصه خبر عبارت " افزودن نظر جدید " درج می شه ... به چه صورت باید این عبارت رو حذف کنم ؟
با سپاس

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

---
لینک دانلود افزونه :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

*دو پست شما یکی شد.

poonoodi
11-06-2011, 03:31 PM
به مدیریت محتوا یا مطلب رفته و از تنظیمات کلی امکان نظردهی به مطالب رو خیر تیک بزنید

یا

در تنظیمات عمومی جی کامنت مجموعه ای که این مطلب داخل انها است رو انتخاب خارج کنید
این تنظیم اولین تنظیم عمومی جی کامنت است جایی که گفته شده :

لطفا مجموعه هایی که در آن نظر فعال باشد را انتخاب نمایید

arash2880
11-06-2011, 05:35 PM
به مدیریت محتوا یا مطلب رفته و از تنظیمات کلی امکان نظردهی به مطالب رو خیر تیک بزنید یا در تنظیمات عمومی جی کامنت مجموعه ای که این مطلب داخل انها است رو انتخاب خارج کنید این تنظیم اولین تنظیم عمومی جی کامنت است جایی که گفته شده : لطفا مجموعه هایی که در آن نظر فعال باشد را انتخاب نمایید با سپاس مثل اینکه منظور بنده رو درست متوجه نشدید ... به هر حال با تغییر در فایل css قالب مساله رو حل کردم ...