ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت ایجاد بی نهایت مجموعه تو در تو

mahdi.manian
11-07-2011, 04:23 PM
با سلام.

من یک کامپونتت لازم دارم ک مانند جوملا 1.7 دیگه بخش وجود نداشته باشه و بشه بی نهایت مجموعه های تودر تو ساخت.

کامپوننت k2 به کارم نیومد چون ارور می داد و ماژول mbstring را می خواست که سرورم ندارد.
میشه که یک کاری کرد که این کامپوننت دیگه نیازی به این ماژول نداشته باشد؟

اگر نه لطفا یک کامپوننت دیگر معرفی کنید.

با تشکر.

torghoundy
11-07-2011, 10:23 PM
سلام
فایل ضمیمه رو دانلود و در مسیر اصلی جوملای خودتون از حالت فشرده خارج کنید (قبل از انجام این کار بک آپ بگیرید)
بعد از انجام این کار شما قادر خواهید بود تا برای مجموعه های خودتون هم parent انتخاب کنید ، درست به همون شکلی که زیر منو می سازید میتونید زیر مجموعه هم بسازید.
مسئولیت استفاده از این پچ به عهده خودتون خواهد بود.

mahdi.manian
11-08-2011, 01:38 PM
سلام

مسئولیت استفاده از این پچ به عهده خودتون خواهد بود.

چرا؟ مگه مشکلی دارد؟

torghoundy
11-08-2011, 06:24 PM
خیر بنده استفاده کردم و مشکلی نداشت ، اما این مطلب رو ذکر کردم که اگر استفاده از این بسته برای سایتتون مشکلی ایجاد کرده بنده مسئول نباشم، تاریخ ساخت این بسته به مدت ها پیش برمی گرده ف پیشنهاد من اینه که در صورت امکان از جوملا 1.7 استفاده کنید ، یا برای جوملا 1.5 از k2 یا alphacontent استفاده کنید.

mahdi.manian
11-09-2011, 08:57 AM
من این فایل را روی هاست اکسترکت کردم.

گزینه parent category هم اضافه شد ولی باهاش نمی توان چیزی را انتخاب کرد. فقط گزینه ی بالا را دارد.

چه کار کنم که بشه مجموعه های ساخته شده را به عنوان پدر انتخاب کند؟

با تشکر.

mahdi.manian
11-09-2011, 09:23 AM
مشکلم حل شد.

ممنون.

mahdi.manian
11-09-2011, 09:40 AM
این ارور ها چیه؟

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mamworld/public_html/fa/libraries/joomla/html/html/list.php on line 291

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mamworld/public_html/fa/libraries/joomla/html/html/list.php on line 291

و

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mamworld/public_html/fa/libraries/joomla/html/parameter/element/subcategory.php on line 114

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mamworld/public_html/fa/libraries/joomla/html/parameter/element/subcategory.php on line 114

چگونه مشکلشو حل کنیم؟