توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست فارسی ساز جوملا
pouria1980
11-08-2011, 08:50 PM
با سلام به دوستان
فایل نصبی زبان فارسی برای بخش مدیریت و همچنین ظاهر سایت رو برای جوملا 1.7 از کجا می شه دانلود کرد ؟
مهدی.
11-08-2011, 09:45 PM
سلام
لیست مترجمین منتخب تیم جوملا - بسته های زبان جوملا - فارسی
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
Persian (Farsi) Translation Community (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
دانلود بسته فارسی ساز جوملا 1.7 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) - پروژه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
فارسی سازی جوملای انگلیسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) با نصب یکی از بسته های آماده شده جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) امکان پذیر هست و میتوانید از بسته های موجود استفاده کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
daneshpejoo
01-24-2012, 07:26 PM
سلام
من امروز جوملام رو از 1.7.3 به 2.5 آپدیت کردم و یه سری گزینه ها افزوده شد
در حال حاضر برای این نسخه (2.5) فارسی سازی هست که بتونم اون گزینه های افزوده شده رو فارسی کنم؟
safajuy
01-24-2012, 07:45 PM
سلام
براي آپديت خيلي عجلهكرديد
جوملا 2.5 بتا تا استيبل زبانش باهم فرق داره و بايد مجدد نوشته بشه.
اخبار جوملا فارسي رودنبال كنيد تا از انتشار نسخه فارسي باخبر بشيد
موفق باشيد
daneshpejoo
01-28-2012, 05:35 PM
سلام
براي آپديت خيلي عجلهكرديد
جوملا 2.5 بتا تا استيبل زبانش باهم فرق داره و بايد مجدد نوشته بشه.
اخبار جوملا فارسي رودنبال كنيد تا از انتشار نسخه فارسي باخبر بشيد
موفق باشيد
اشکالی نداره، آخه برای جوملام هم بعد از آپدیت مشکلی پیش اومد که مجبور شدم برش گردونم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.