PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در تبدیل نوع منو به وبلاگ

Stealthy
11-09-2011, 12:16 PM
1 سایت دارم که اون سایت متشکل از 8 قالبه که هر قالب رو اختصاص دادم به 1 صفحه (قالب هارو خودم طراحی کردم). اسم یکی از این صفحات بلاگه و توش متن زیاده، می خوام این متن رو به صورت وبلاگ وار بنویسم، نوع منوی اون صفحه رو هم به "نمایش مطالب یک مجموعه به صورت بلاگ" تغییر دادم. اما وقتی از قسمت مطالب بخشی رو اختصاص میدم برای نشان دادن توی ادامه مطلب، از توی سایت تغییری ایجاد نمی شه و کل مطالب رو یکجا نشون میده!!!

(قالب هارو خودم طراحی کردم)
می تونه ایراد از طراحی قالب باشه؟
چه طوری این مشکلمو میتونم حل کنم؟ ممنون می شم اگه دوستان مسلط راهنمایی کنن!!!

firoozmandan
11-09-2011, 05:11 PM
سلام

اگر ممکنه لینک سایت را در ادامه قرار بدید و دقیقا بنویسید کدوم قسمت این مشکلو داره تا بررسی کنیم

یا علی

Stealthy
11-14-2011, 07:46 AM
اگر ممکنه لینک سایت را در ادامه قرار بدید و دقیقا بنویسید کدوم قسمت این مشکلو داره تا بررسی کنیم

سلام، لینک سایت:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مشکل در این صفحه:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

firoozmandan
11-14-2011, 07:31 PM
سلام

اگر منظورتون لینک بودن تایتل و وجود لینک ادامه مطلب در این صفحه است باید این مورد را از قسمت تنظیمات منو مربوطه ست کنید
اگر هدف دیگری دارید بفرمایید تا بیشتر راهنمایی کنیم

یا علی

Stealthy
11-15-2011, 06:02 AM
سلام

اگر منظورتون لینک بودن تایتل و وجود لینک ادامه مطلب در این صفحه است باید این مورد را از قسمت تنظیمات منو مربوطه ست کنید
اگر هدف دیگری دارید بفرمایید تا بیشتر راهنمایی کنیم

یا علی
منظورم همینه.... اما همونطور که گفتم:

نوع منوی اون صفحه رو هم به "نمایش مطالب یک مجموعه به صورت بلاگ" تغییر دادم. اما وقتی از قسمت مطالب بخشی رو اختصاص میدم برای نشان دادن توی ادامه مطلب، از توی سایت تغییری ایجاد نمی شه و کل مطالب رو یکجا نشون میده!!!

من تو سایت های دیگم این کار رو انجام دادم... اما تو این سایت به مشکل خوردم!

firoozmandan
11-16-2011, 10:01 PM
سلام

لطفا یوزرنیم و پسورد هاست و ادمین جوملا را بفرستید تا تنظیمات جوملا و قالب شما را بررسی کنم

یا علی