توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت ویدئو گالری
seify
11-09-2011, 05:47 PM
سلام
کسی از دوستان کامپوننت ویدئو گالری برا ی 1.7 سراغ داره؟
یه چیزی مثله youtube میخوام.
mersad
11-09-2011, 06:00 PM
دروود
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
شاد و سلامت در پناه ایزد
seify
11-10-2011, 09:19 AM
سلام
ممنون
ولی من اینا رو دیده بودم
اگه میشه یه تست شدشو بهم معرفی کنید اگه تجاری هم باشه، خرید میکنم
ممنون
SirGhas
11-10-2011, 10:55 AM
بنده هم مثل شما به دنبال یک همچین کامپوننتی برای بخش تریلر های سایت خودم بودم . از همون لینک آدرسی که دوستمون خدمتتون معرفی کردن کامپوننت HWDvideoshare رو دریافت و نصب کنید . در ابتدا به نظر پیچیده میاد که البته باید اطلاعاتی در مورد نحوه ی استفاده از کامپوننت ها داشته باشید تا بتونید ازش استفاده کنید ولی واقعا عالیه . میتونید نمونه ی استفاده از اون رو از آدرس زیر ببینید که در سایت خودم دارم ازش استفاده میکنم . البته نیاز هست که سرورتون یکسری امکانات رو داشته باشه و اینکه برای آپلود توسط کاربر هم با محدودیت حجم رو به رو هستید که میتونید با تماس با مسئول سرور اون رو ارتقا بدید .
یا حق
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
seify
11-10-2011, 06:53 PM
ممنون از جوابتون
منم همینو تست کردم ولی ارور مربوط به exec function رو نتونستنم حل کنم. میشه کمک کنید
مهدی.
11-10-2011, 07:24 PM
سلام
allvideo فکر کنم نیاز شما را برآورده کنه !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
seify
11-12-2011, 07:38 AM
سلام
ممنونم از جوابتون
از هاستم پیگیری کردم ولی گفت نمیشه Exec Function رو فعال کنه
میشه بیشتر راهنمایی کنید.
خودم باید کاری کنم؟
هاست از کجا بگیرم؟
و . . .
بنده هم مثل شما به دنبال یک همچین کامپوننتی برای بخش تریلر های سایت خودم بودم . از همون لینک آدرسی که دوستمون خدمتتون معرفی کردن کامپوننت HWDvideoshare رو دریافت و نصب کنید . در ابتدا به نظر پیچیده میاد که البته باید اطلاعاتی در مورد نحوه ی استفاده از کامپوننت ها داشته باشید تا بتونید ازش استفاده کنید ولی واقعا عالیه . میتونید نمونه ی استفاده از اون رو از آدرس زیر ببینید که در سایت خودم دارم ازش استفاده میکنم . البته نیاز هست که سرورتون یکسری امکانات رو داشته باشه و اینکه برای آپلود توسط کاربر هم با محدودیت حجم رو به رو هستید که میتونید با تماس با مسئول سرور اون رو ارتقا بدید .
یا حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.