PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست ماژول

pouria1980
11-10-2011, 07:04 PM
با سلام به دوستان
من تازه به جوملا 1.7 مهاجرت کردم :)
زیاد با ماژول ها و کامپوننتهای ای جوملا آشنایی ندارم
آیا ماژول مترجم گوگل برای این جوملا موجود هست ؟
لطفا یک سیستم دانلود و گالری عکس خوب که فارسی شده باشه بهم معرفی کنید
متشکر

مهدی.
11-10-2011, 07:26 PM
سلام

مترجم گوگل رو که فقط کافی هست کدش رو در یک ماژ<ل دستی قرار بدید !
البته اینم بگم که سیستم چند زبانه در جوملا 1.7 موجود هست !

برای گالری عکس و دانلود هم میتونید از فوکا و محصولات آن استفاده کنید ! بزودی فارسی شده این افزونه ها منتشر خواهد شد !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

pouria1980
11-10-2011, 07:36 PM
اگر امکانش هست طریقه فعال کردن سیستم چندزبانه جوملا 1.7 رو توضیج بدید
کد مربوط به مترجم جوملا رو از کجا می تونم چیدا کنم
متشکر

مهدی.
11-10-2011, 07:47 PM
مترجم گوگل یک کد اچ تی ام ال میده که میتونید همون رو در ماژول دستی استفاده کنید !

در آموزشهای سایت و دانشنامه جوملا فارسی طریقه فعال کردن چند زبانه جوملا موجود هست !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

pouria1980
11-10-2011, 08:19 PM
مترجم گوگل یک کد اچ تی ام ال میده که میتونید همون رو در ماژول دستی استفاده کنید !

در آموزشهای سایت و دانشنامه جوملا فارسی طریقه فعال کردن چند زبانه جوملا موجود هست !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

متشکر از راهنماییتون کد html گوگل رو از چه آدرسی باید بگیرم

مهدی.
11-10-2011, 08:47 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

توی گوگل جستجو کردم این لینکها رو براتون پیدا کردم ! ای کاش کمی تلاش میکردید و خودتون این صفحات رو پیدا میکردید ! هیچی به اندازه ماهی گیری مزه نمیده ! پس ماهیگیری رو خودمون انجام بدیم تا طعم اون ماهی بهتر بشه !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

pouria1980
11-10-2011, 09:55 PM

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>امكانات-فوق-العاده-ارزشمند-مترجم-گوگل/

توی گوگل جستجو کردم این لینکها رو براتون پیدا کردم ! ای کاش کمی تلاش میکردید و خودتون این صفحات رو پیدا میکردید ! هیچی به اندازه ماهی گیری مزه نمیده ! پس ماهیگیری رو خودمون انجام بدیم تا طعم اون ماهی بهتر بشه !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

متشکر دوست عزیز , منتها من زمانیکه کد رو کپی می کنم و در ماژول custom HTML قرار می ذم تغییری در مازول ایجاد نمی شه و قسمت تغییر زبان گوگل نمایش داده نمی شه !
اگر امکانش هست ماژول دیگه برای این کار معرفی کنید و آیا آموزش این کار رو متشکر

یه سوال دیگه که در مورد جوملا 1.7 داشتم امکان ارث بری رو مثل جوملا 1.5 داره ؟ من که در پلاگین ها گشتم نبود

آیا میشه از امکانات جوملا 1.5 برای جوملا 1.7 استفاده کرد ؟ ظاهرا امکانات جوملا 1.5 خیلی بیشتره !