PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل قالب های دو زبانه با کامپونت جومفیش

sareh4
11-12-2011, 10:53 AM
سلام من از قالب دوزبانه استفاده می کنم که به صورت پیش فرض rtl ,rtl داره اسم قالب هم هست jv_nicebodyاستفاده می کنم ولی وقتی روی زبان سوئیچ می کنم مثلا از فارسی به انگلیسی موقعیت منوها عوض نمی شه چی کار می شه کرد تا مشکلم برطرف بشه و با سوئچ کردن روی جوملا فیش زبان
دموی قالب
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sareh4
11-12-2011, 07:46 PM
سلام دوستان نظری ندارن چگونه می شه این قالب را دو زبانه به صورت پیش فر ض هست rtl , ltr داره چه طور میشه وقتی کامپونت جوم فیش نصب میکنم بعد تغییر زبان موقعیت منوها تغییر بکند

safajuy
11-12-2011, 08:00 PM
سلام به شما دوست ارجمند
كدوم موقعيت منو؟ بالا يا ماژول هاي اطراف؟

موفق باشيد

sareh4
11-12-2011, 08:43 PM
من قصد ام این هست وقتی روی جوملا فیش روی زبان انگلیسی کلید کردم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> سایت این طوری باز بشه منوهاش و غیره و وقتی روی زبان فارسی کلید کردم موقعیت منوها <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> یا حداقل منوهای بالا تغییر کنه و به صورت پیش فرض زبان سایت فارسی باشه

safajuy
11-13-2011, 01:26 PM
زماني كه سايت به حالت فارسي بر ميگرده به طور خودكار فايل هاي CSS براي زبان rtl لود ميشه
معمولاً به اين صورت نامگذاري مي كنند:
استايل انگليسي : template.css
استايل فارسي: template-rtl.css
بررسي كنيد ببينيد اين قالب اين مورد رو رعايت كرده يا نه
در ضمن در داخل قالب بايد حتماً اين كد نوشته شده باشه:

<?php if($this->direction == 'rtl') : ?>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php echo $templateUrl; ?>/css/template_rtl.css" />
<?php endif; ?>

موفق باشيد

sareh4
11-13-2011, 04:31 PM
دقیقا دو فایل به نامهای استايل انگليسي : template.css استايل فارسي: template-rtl.cssداره و همچنین typo_rtl.css وtypo.css ولی این کدی که شما گن

<?php if($this->direction == 'rtl') : ?> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php echo $templateUrl; ?>/css/template_rtl.css" /> <?php endif; ?>
باید کجا باشه داخل فایل template.css وجود نداره اگر فایل دیگری منظورتان هست اسم فایل را بدین بررسی کنم مه ایا این کد درونش هست

safajuy
11-13-2011, 04:35 PM
اين كد بايد در index.php و در تگ هاي head قرار بگيره(بالاي همون جايي كا استايل فراخوني شده)

موفق باشيد

sareh4
11-13-2011, 04:47 PM
من دقیقا این کد را اینجا گذاشتم ولی باز موقعیت قالب عوش نشد البته دو سه جای مختلف
<head>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php echo $templateUrl; ?>/css/template_rtl.css" />
<?php endif; ?>
<jdoc:include type="head" />
<?php JHTML::_('behavior.mootools'); ?>
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $jTools->baseurl() ; ?>templates/system/css/system.css" type="text/css" />
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $jTools->baseurl() ; ?>templates/system/css/general.css" type="text/css" />
<?php endif; ?>

safajuy
11-13-2011, 04:52 PM
index.php خودتون رو قرار بديد و بافايلهاي CSS تا بررسي كنم

sareh4
11-13-2011, 05:04 PM
ممنون در ادرس اپلود کردم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

safajuy
11-13-2011, 05:26 PM
لطفاً يك ايندكس دستكاري نشده قرار بديد. اين رو شما چند جاش رودستكاري كرديد

sareh4
11-13-2011, 05:34 PM
بدون دست کاری کلیه فایلها

safajuy
11-14-2011, 10:39 AM
در ايندكس قالب دستور راستچين شدن وجود داشته( اختصاصي نوشته شده). و مشكلي از اين بابت نيست. شما بدون جومفيش تست كرديد؟
اصلاً ببينيد موقعي كه زبان فارسي هست راستچين ميشه (بدون جوم فيش تست كنيد)

موفق باشيد

sareh4
11-14-2011, 03:22 PM
با سلام و تبریک عید بله قالب دو زبانه هست بله در تنظیمات قالب وقتی تنظیمش می کنی روی rtl موقعیت منوها می شه راست به چب و وقتی در موقعیت قالب بکنیم ltr موقعیت منوها می شه چب به راست ویلی شما فرض کنید روی منوی اصلی نوشته صفحه اصلی وقتی روی موقعیت قالب از چب به راست می ره منوی اصلی ترجمه پیدا نمی کنه به main menu من هم برای همین از جوم فیش استفاده کردم که9 بشه تجرمه کرد نوشته را حالا شما هر چی بگین من همون کار را می کنم می توانم جوملا را دوبار نصب کنم یک بار موقیت منوها rtl و یکی ltr من می خواهم اگر بشه از این کار اجتباب کنم و با استفاده از جوم فیش موقعیت منوها و زبان سایت از فارسی به انگلیسی تغییر کنه

safajuy
11-14-2011, 05:11 PM
اگر سايتي دوزبانه داريد پيشنهاد ميكنم از جوملا 1.7 استفاده كنيد كه راحت تر و فوق العاده كاري تراز جومفيشه
اما در مورد مشكلتون بايد بگم كه دايركشن در قالبتون درست هست ولي جومفيش شما امكان سوييچ نداره
البتهناگفته نمونه كه پلاگيني در خود جومفيش وجودداره كه اين اجازه رو به شماميده كه براي زبانهاي متعدد چينش تعيين كنيد
اينكار درجوملا 1.7 بصورت پيش فرض وجود داره

sareh4
11-14-2011, 06:00 PM
منظورتا از پلاگین چی هست من فقط جوم فیش JoomFish2.0.3_Farsi نصب کردم همین بعداش تو سایت دو تا پرچم کشور ظاهر می شه ایران و انگلیس من روی هر پرچمی کلید می کنم در ادرس بار مرورگوم می شه mysite.com falange و برای انگلیسی هم همین طور اگر تنظیمات خاصی باید توی جوم فیش انجام بدم برای تغییر منوها یا پلایگنی باید باهاش نصب کنم ممنون می شوم راهنمایی کنید

safajuy
11-14-2011, 06:22 PM
وقتي كه كامپوننت رو نصب مي كنيد 10 تا پلاگين بهمراه دوتا ماژول هم نصب ميشه.
پلاگينهاي غيرفعال خودتون رو چك كنيد

موفق باشيد

sareh4
11-14-2011, 06:58 PM
پلاگینی غیر فعال نیست وقتی قالب را می گذارم مثلا قالب rhuk_milkyway با کلید کردن روی زبان انگلیسی یا فارسی موقغیت مونها تغییر پیدا میکنه ,ویک نکته هم هست من بسته اماده نصب قالب و پلاگین را نصب کردم که همه انگلیسی هست و بعد زبان فارسی را چه برای ادمین چه برای سایت کپی کردم ریختم توی سی پنل می تواند از این باشه به نظر دوستان زبانی را نصب نکردم

safajuy
11-14-2011, 09:40 PM
بالاخره گره ي كار شما پيدا شد.:)
زبان فارسي خودش نصاب داره. توي زبان تعريف شده كه راستچين بشه.
از فايل نصاب استفاده كنيد.
يك كار ديگه هم مي تونيد بكنيد.
جوملا 1.5.25 رودانلودكنيد و پوشه نصاب رو پاك كنيد
(اين در صورتيه كه جوملا رودستكاري نكرده باشيد)

sareh4
11-15-2011, 08:57 AM
میشه توضیح بدین چه طوری باید زبان را در جوملای 1.5.22 نصب کنم و بسته زبان مربوط به جوملای 1.5.22 را از کجا بیاورم و چگونه نصبش کنم هم برای زبان سایت و هم زبان ادمین

sareh4
11-15-2011, 05:15 PM
سلام من نسخه زبان جوملا را از این ادرس دانلود کردم<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و نصبش کردم باز با کلید روی پرچم کشور مثلا ایران موقعیت قالب از راست به چب نمی شه بسته نصبی قالب را باز از نو نصب کردم و بسته زبان را هم روش نصب کردم و جوملا فیش ر ا هم نصب کردم باز موقعیت منوها با کلید برروی زبان عوض نمی شه دوستان چی کار کنم سایتم دو زبانه بشه و با جوم فیش بشه روی موقعیت قالب عوض بشه

sareh4
11-16-2011, 06:43 PM
سلام من بسته جوملا 1.5.25 دانلود کردم ونصب کردم ولی باز مشکل تغییر منو با تغییر زبان حل نشد:sad:

safajuy
11-16-2011, 07:24 PM
در صورتي كه سايتون انلاين هستش اطلاعات رو برام خصوصي بفرستيد تا بررسي كنم
البته فردا چك مي كنم

موفق باشيد

iransbs
11-16-2011, 09:17 PM
درود بر شما،
این کد رو بعد از تگ head فایل index.php قرار بدید.
<?php
if($this->direction == 'rtl'){
?>
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/jv_nicebody/css/template_rtl.css" type="text/css" />
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ?>/jv_nicebody/templates/jv_nicebody/css/typo_rtl.css" type="text/css" />
<?php
}
?>

کامیاب و سربلند باشید
یاعلی

sareh4
11-17-2011, 12:14 PM
این کد پیش فرض در قالب هست <?php if($jvrtl == 'rtl') : ?>
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $jvTools->templateurl(); ?>css/template_rtl.css" type="text/css" />
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $jvTools->templateurl(); ?>css/typo_rtl.css" type="text/css" />
<?php else : ?>
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $jvTools->templateurl(); ?>css/typo.css" type="text/css" />
<?php endif; ?>
البته من فایل بسته نصبی را خدمت safajuy (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) تقدیم کردم اگر ایشان نظر بیندازن فکر کنم مششلم حل بشه

sareh4
12-04-2011, 01:27 PM
سلام من جوملا 1.5.25 فارسی را نصب کردم و بعداش امدم قالبjv_nicebody (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را نصب کردم و باز جوم فیش را نصب کردم ولی باز قالب دو زبانه نشد به نظر دوستان چی کار کنم تا این قالب دو زبانه بشه