ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور میشه پس زمینه سفید ماژول رو حذف کرد؟

faraname
11-12-2011, 11:38 AM
سلام به دوستان
من از اسلادیر lofarticlesslideshow استفاده می کنم. اسلایدر من درست کار می کنه و هیچ مشکلی باهاش ندارم. ولی من یه مشکل کوچیک دارم. اون هم چون این اسلایدر رو در ماژول top سایتم فعال کردم اسلایدر من دارای حاشیه سفید و کادر مشکی شده. یعنی مشخص هست که اسلایدر رو توی یک ماژول قرار دادم. حالا نکته اینه که من میخوام اسلایدر من بدون حاشیه سفید و کادر مشکی باشه. یعنی خود اسلایدر بدون دست خوردگی توی صفحه اصلی نشون داده بشه. البته اگر اشتباه نکرده باشم باید Module Class Suffix رو برای ماژول top دستکاری کنم تا درست شه این مشکل. ولی دستورش رو نمی دونم. میشه لطف کنید و بگید چه پسوندی باید اضافه کنم تا حاشیه های سفید و کادر ایجاد شده دور اسلایدرم حذف بشه ؟ یا احیانا چه کدی رو باید در css قالب وارد کنم. با تشکر از شما
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

safajuy
11-12-2011, 11:57 AM
سلام
قالبتون چيه؟
پسوند كلاس ماژول در قالب تعريف ميشه
در صورتي كه قالبتون تجاري نيست css قالب رو بگذاريد

موفق باشيد

faraname
11-12-2011, 01:01 PM
اسم قالب من pears هست. این قالب رایگان بود و کلا به زبان انگلیسی هست .علت انتخاب این قالب هم این بوده که وب سایت ما به زبان انگلیسی خواهد بود و ما از اول بنا رو به انگلیسی بودن قالب اصلی گذاشتیم. قالب شیکی هست با موقعیت های متعدد و بسیار زیبا. فایل css رو هم پیوست می کنم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

safajuy
11-12-2011, 01:45 PM
در پسوند كلاس ماژول اين مورد رو بزنيد

_noborder
يا

-noborder

موفق باشيد