PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف محتواي اوليه در جوملا1.5

elyastel
11-16-2011, 12:39 PM
سلام

چطوري ميشه محتواي اوليه جوملاي صفركيلومتري كه روي هاست نصب شده رو پاك كرد، بطوريكه هيچي درونش نباشه و پاك پاك آماده براي طراحي سايت جديد بشه و افرادمجبور نباشند در بدو امر مدام دنبال پاك ياحذف كردن منوهاو غيره ... باشند؟؟؟؟؟؟؟

((ما كه بعد از حدود 10روز هركاري كرديم تنونستيم سايت رو از روي اين لوكال لعنتي به هاست منتقل كنيم و هيچ كس نتونست بطور واضح و گام به گام مارو راهنمائي كنه ، حداقل شانسمونو روي جوملاي نصبي روي هاست امتحان كنيم!!!!!)))))
باتشكر

مهدی.
11-16-2011, 01:09 PM
سلام

همیشه جوینده یابنده هست ! بدون شک به خوبی تلاس نکردید !

اما برای خام بودن جوملا کافیست هنگام نصب جوملا روی کلید نصب اطلاعات نمونه کلیک نکنید و ادامه نصب را طی کنید ! خیلی ساده جوملا خام نصب خواهد شد !

برای انتقال از لوکال به هاست هم تاپیکی از شما ندیدم ! یک ارسال بود که همین چند دقیقه پیش به شما راهنمایی شد و بعیده که شما حتی لحظه ای روی جستجویی که از شما خواسته شده تأمل کرده باشید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

elyastel
11-16-2011, 03:06 PM
سلام

آقا الان به هر بدبختي بود ( گوش شيطون كر) ما بلاخره جوملا را نصب كرديم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) حالا ترو خدا صرفنظر از مطالب دانشنامه واين همه كفتگوهاي بي ثمر در قبل كه با ديگران داشتم، خودت آقا مهدي گل:بصورت گام به گام وجزء به جزء انگار كه ميخواهيد تازه به يك كودك راه رفتن رو ياد بديد بگيد كه من چطور ميتونم آنچه را كه در لوكال ساختم به هاست بيارم ؟ (خواهشي كه دارم از اختصارگوئي وخلاصه نويسي اجتناب كنيد، شايد يه ريزه كاري بوده كه توي اين همه گفتگو با همكارانتان به آن اشاره اي نشده) و باور كنيد من تلاشم را كردم و اگه بگه توي اين 10روز حداقل روزي 5 ساعت از وقتم رو روي اين كار گذاشتم باور كنيد ! همين الان كه اين مطلب را براي شما تايپ ميكنم 6 ساعت طول كشيد تا تونستم بالاخره برنامه جوملارو روي هاست با ftp آپلود كنم!!

آيا براي انتقال سايت از لوكال به هاست (با توجه به اينكه جوملاي اوليه در هاست نصب شده) اين آپلودهاي طولاني مدت وسنگين بازهم لازمه؟؟؟؟

راستي من در لوكال از wamp استفاده ميكنم و جوملاي مورد استفاده ام 1.5.23 ميباشد. , ودر شاخه wwwدر ومپ همزمان روي طراحي سه سايت با سه عنوان مختلف كار ميكنم كه يكي از اونها همين novinpars است.

-- منتظر لطف و محبتتون هستم

با تشكر

firoozmandan
11-16-2011, 09:34 PM
سلام

فایلهای خود را به سرور منتقل کنید
از دیتابیس خود بکاپ بگیرید ( از طریق phpMyAdmin) و به سرور منتقل کنید و ریستور کنید ( آموزش این کار در دانشنامه موجود است )

فایل configuration.php را باز کنید و خطوط زیر را بر اساس یوزرنیم و پسورد دیتابیس موجود در هاست و مسیر فایلها ادیت کنید

var $host = 'localhost';
var $user = '';
var $password = '';
var $db = '';
var $tmp_path = '/tmp';
var $log_path = '/var/logs';

در صورتی که نیاز به توضیحات کاملتر داشتید به دانشنامه جوملا فارسی مراجعه کنید. به درخواست شما سعی کردن بدون حاشیه مراحل انجام این کار را برای شما توضیح دهم

یا علی

elyastel
11-20-2011, 07:44 AM
سلام

من ابتدا آنچه را كه در لوكال ساخته بودم رو هاست آپلود كردم

و از ديتا بيس بكاپ گرفتم ، اما در مرحله بعد بفرمائيد كه اين بكاب را بايد در phpMyAdmin موجود در هاست import كنم يا با phpMyAdmin موجود در wamp?

فایل configuration.php را قبل از import اديت كنم يا بعد از آن؟ وديگه اينكه اديت اين فايل را در configuration.php موجود در لوكال انجام دهم يا در configuration.php آپلود شده در هاست؟ ، لطفا" اگه اين موضوعات را بيشتر باز كنيد متشكر ميشم ؟؟

با تشكر

safajuy
11-20-2011, 07:54 AM
سلام

و از ديتا بيس بكاپ گرفتم ، اما در مرحله بعد بفرمائيد كه اين بكاب را بايد در phpMyAdmin موجود در هاست import كنم يا با phpMyAdmin موجود در wamp?
از phpmyadmin هاست بك آپ بگيريد و نوع اون رو insert بذاريد و همين رو بياريد در phpmyadmin هاستتون و اونجا ايمپورت كنيد. قبل از اينكه ايمپورت كنيد بايد در كنترل پنله استتون در بخش database يك ديتابيس ساخته باشيد

فایل configuration.php را قبل از import اديت كنم يا بعد از آن؟
فرقي نداره. كلاً اين كارها بايد انجام بشه. يا اول كار يا آخر كار.

ديگه اينكه اديت اين فايل را در configuration.php موجود در لوكال انجام دهم يا در configuration.php آپلود شده در هاست؟
هرجا كه راحتيد. ولي از اونجايي كه شما كل سايتتون رو فرستاديد (بهمراه فايل كانفيگ) بهتره در همون هاست اديت كنيد كه نياز به آپلود مجدد اين فايل نباشه

هر جايي كه مشكل داشتيد بگيد تا بيشتر توضيح بدم.
موفق باشيد

elyastel
11-20-2011, 09:37 AM
سلام

همين ابتداي امر ، هنگام import مورد بكاپ گرفته شده ، با توجه به اينكه من قبلا" ديتابيسي بنام samanhar_ sam را ساخته بودم در سي پنل
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>با خطاي( پيوست) روبرو شدم : لطفا" راهنمائي بفرمائيد
با تشكر

safajuy
11-20-2011, 09:47 AM
در operation ديتابيس latin رو به utf8 تغيير بديد.
هرجا كه latin بود utf8 كنيد

موفق باشيد

elyastel
11-20-2011, 10:11 AM
سلام

فقط يه جا آنهم در گزينه Collation اين امكان رو خواسته بود كه من طبق فرمايش شما به : utf_pesain_ci تبديلش كردم ، ولي باز هنگام importخطاي قبلي تكرار شد!!!!!
امكان داره سي پنل نتونه فايل زيپ شده رو باز كنه چون فرمت اين فايل بكاپ گرفته شده gzipped است!؟
منتظر راهنمائيهاي ارزشمندتون هستم

با تشكر

safajuy
11-20-2011, 10:20 AM
اطلاعاتتون رو برام بفرستيد تا براتون آپلود كنم

elyastel
11-20-2011, 12:14 PM
سلام

اينبار رفتم ابتداء فايل configuration.php در لوكال رو تغييرات دادم سپس هنگام بكاپ گيري بجاي گزينه gzipped گزينه zip را انتخاب كردم و سپس فايل مذكور را در ديتا بيس هاست import كردم كه خطائي كه در تصوير مشاهده ميكنيدآمد:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

لطفا" اگه باز اشكال رو درجاي ديگه ميبينيد كه من قادر به بيان آن نيستم بفرمائيد كه :

اولا": دقيقا" چه اطلاعاتي ميخواهيد؟
ثانيا"آنها رو چطوري و كجا به شما بدهم؟
ثالثا"بيان اطلاعات سي پنل و.. در انجمن عيبي ندارد!!؟؟

همچنان منتظر عنايات جنابعالي هستم

با تشكر

safajuy
11-20-2011, 12:20 PM
سلام
اطلاعات رو به هيچ عنوان در انجمن قرار نديد و از طريق پيام خصوصي بفرستيد
مشخصات سي پنل شامل رمز عبور و نام كاربري شما
آدرس سايت
ديتابيس بك آپ گرفته ي شما.
در ضمن پسوند را يا sql. يا tar.gz. ذخيره كنيد
موفق باشيد

elyastel
11-20-2011, 12:59 PM
سلام

اطلاعات اصلي رو براتون فرستادم اما بكاپ ديتابيس رو نميدونم چطوري براتون بفرستم چون تواديتور انجمن نهايتا" ارسال عكس وقطعه ويدئوئي تعبيه شده است ، ميشه خواهش كنم در صورت امكان ايميلتونو بهم بدين تا از اين طريق براتون بفرستم!
را ستي آدرس سايت : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ميباشد.

در ادامه خواهشي كه ازتون داشتم اين بود كه اگه ممكنه ايراد كار رو بگيد در كجا بوده كه من نزديك 13الي 14 روزه نميتونم از اين لوكال لعنتي به هاست منتقل كنم ، واقعا" كه خستم كرده!

منتظر راهنمائيهاي شما هستم

با تشكر

safajuy
11-20-2011, 01:49 PM
سلام
چند مورد:
1- جداول شما به latin1 ذخيره شده و بايد به utf8 ذخيره مي كرديد.
2- اين جداول مربوط به جوملا نيست. شما از يك جدول ديگه بك آپ گرفتيد كه هيچارتباطي با جوملانداره.

موفق باشيد

elyastel
11-20-2011, 01:51 PM
سلام آقاي صفاجو:

- جداول رو چطوري ودر كجا به utf8 تبديل كنم؟

-اين جداول مربوط به جوملا نيست يعني چي؟ منظورتون اينكه توبكاپ گيري اشتباه كردم يا اصلا" محتوياتي كه بنام جوملا در هاست آپلود كردم چيز ديگري است؟؟

در نهايت امر بفرمائيد كه چگونه چاره كار كنم؟؟

با تشكر

safajuy
11-20-2011, 02:07 PM
فقط از ديتابيس saman بك آپ بگيريد نه از همه ي ديتابيس هاي موجود در ومپ

elyastel
11-20-2011, 02:28 PM
سلام جناب صفاجو:

با بكاپ saman امتحان كردم :

با پيام زير روبروشدم !!!!!!!!

import.php: Missing parameter: import_type<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
import.php: Missing parameter: format<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

البته يه نسخه از اين بكاپ جديد(saman) رو براتون ايميل كردم تا ببينيد ايراد جديد كار از كجاست!

با تشكر

safajuy
11-20-2011, 02:59 PM
ديتابيس تون با موفقيت آپلود شد.
اما مشكلي كه باعث عدم اين كارميشد:
اشتباهيكه اكثر كاربران مواجه ميشن اينه كه از كل ديتابيس بك آپ ميگيرند. يعني يك ديتابيس مي سازند و از طريق export اون ديتابيس رو ذخيره مي كنند.
در صورتي كه در سرور ديتابيس ها در phpmyadmin ساخته نميشن. براي همين منظور شما بايد از جداولتون بك آپ بگيريد و اون رو در ديتابيس ساخته شده اي كه از طريق كنترل پنل سرور ايجاد كرديد ايمپورت كنيد.
به عبارت ديگر بايد جداول رو ايمپورت كنيد نه ديتابيس رو
اميدوارم واضح بوده باشه
موفق باشيد

elyastel
11-21-2011, 07:00 AM
سلام جناب صفا جوي:

ضمن تشكر از راهنمائيهاي ارزنده جنابعالي ، بايد عرض كنم اين روش بكاپ گيري روشي بود كه از طرف خود انجمن پيشنهاد شده بود و از طريق لينك زير:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D9%87_%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86_% D8%A7%D8%B2_%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D 8%B3_%D8%A8%D8%A7_%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D 8%AF%D9%87_%D8%A7%D8%B2_PHPMyAdmin

اما در ادامه زحمتهائي كه به شما دادم بفرمائيد چطور ميشه فقط از جداول بكاپ گرفت نه از كل(لطفا"روشش رو بيان كنيد)؟
دوم اينكه با همه مراحل وبرنامه هائي كه ديروز طي كرديم در حال حاضر هم وقتي آدرس سايت رو ميزنم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> باز پيام خطاي زير مياد:

Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL

لطفا" راهنمائي بفرمائيد كه مشكل از كجاست؟؟؟

با تشكر

torghoundy
11-21-2011, 07:50 AM
سلام جناب صفا جوي:

ضمن تشكر از راهنمائيهاي ارزنده جنابعالي ، بايد عرض كنم اين روش بكاپ گيري روشي بود كه از طرف خود انجمن پيشنهاد شده بود و از طريق لينك زير:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش:تهیه_پشتیبان_از_دیتاب یس_با_استفاده_از_PHPMyAdmin

اما در ادامه زحمتهائي كه به شما دادم بفرمائيد چطور ميشه فقط از جداول بكاپ گرفت نه از كل(لطفا"روشش رو بيان كنيد)؟
دوم اينكه با همه مراحل وبرنامه هائي كه ديروز طي كرديم در حال حاضر هم وقتي آدرس سايت رو ميزنم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) باز پيام خطاي زير مياد:

Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL

لطفا" راهنمائي بفرمائيد كه مشكل از كجاست؟؟؟

با تشكر
سلام
فایل configuration.php رو بررسی کنید.

elyastel
11-22-2011, 10:15 AM
سلام

چرا هيدر سايتي كه در لوكال طراحي كردم ودر آنجا هست در سايت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ديده نميشود؟

لطفا" بفرمائيد كه ايراد كار در كجاست؟
با تشكر

نوید
11-22-2011, 10:18 AM
سلام
لطفا شوالات جدید را در موضوع جدید مطرح نمایید
موفق باشید