توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایت حقوقی ایران
amirdorna2
12-29-2006, 11:44 PM
سلام به همه
سایت حقوقی موسسه کورس سلطانمحمدی هم به جمع مامبوئی ها پیوست
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
sorry4uboth
12-30-2006, 07:57 AM
سلام
تبریک میگم
فقط یه چند نکته :
1- سعی کن چینش صفحاتت رو درست کنی الان خیلی سایت بلند شده و عملا بدقواره + دیر هم لود میشه
2- یه قالب اختصاصی لازمه
3- پسورد رو فولدر Administrator بزار حتما
موفق باشید
amirdorna2
12-31-2006, 03:28 PM
سلام
خیلی ممنون که راهنمائیم می کنین
1- از لحاظ درازی ، درسته ، دارم روش فکر می کنم فقط یه مشکلی هست که اگه کمکم کنین ممنون می شم در زیر نوشتمش
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
2- روی قالب اختصاصی هم دارم کار می کنم .
3- چطوری می تونم پسورد بزارم ؟
4- فوتر سایت رو یکم دستکاری کردم . ولی کپی رایت رو حفظ کردم . فقط می خوام اگه بشه یک همین متن رو فارسی کنم . امکانش هست ؟
radmehr
12-31-2006, 03:30 PM
3-
4- توی فایل includes/footer.php میتونید فارسی بنویسید و ذخیره کنید.
amirdorna2
12-31-2006, 03:56 PM
ولی وقتی با نوت پد فارسی می نویسم موقع سیو ایراد می گیره
radmehr
12-31-2006, 04:20 PM
شما فایل php رو با notepad ادیت میکنید ؟!
با Dreamweaver کار کنید.
amirdorna2
12-31-2006, 11:38 PM
باشه ممنون
آقا محمد شما که سایتو دیدین . من اون 8 تا متن بلند بالا رو می خوام همیشه در صفحه اول داشته باشم . بقیه ستونها که اخبار هستن رو می خوام روز به روز آپدیت کنم و طبق تازه ترین ها از بالا مرتب کنم و بقیه اش بره توی قسمت لینکها پائین . آقار رادمهر فرمودند قالب رو ادیت کنم کردم ولی ماژولی که گفتن رو وقتی ریختم ، مطالب بخش رو نشون می ده ولی تیترها رو هم عین متن معمولی کوچک نشون می ده و هیچ تقسیم بندی مرتبی ندارد . میشه کاری کرد که مشابه الان که هست تقریبا" نشون بده و توی قسمت پائین من اخبار رو داشته باشم ؟
ممنون
amirdorna2
04-12-2007, 11:35 AM
من مي خوام فوتر رو بصورت فارسي داشته باشم . ولي وقتي توي دريم ويور فارسي مي نويسم مي گه نمي تونيد ذخيره كنيد و بايد بصورت UTF ذخيره شه . توي فوتر سايت بشكل ???????????? فارسي ها رو نشون مي ده مي شه بگين چطور فارسي بنويسم ؟
sorry4uboth
04-12-2007, 03:14 PM
وقتی UTF بشه میتونی تایپ کنی فارسی
اگه نتونستی متنت رو بده تا من فایل رو بهت بدم.
amirdorna2
07-30-2007, 02:52 PM
قالب جدید سایت روی سایت قرار گرفت . البته بصورت آزمایشی
دوستان اگر لطف کنن نظراتشون رو بگن ممنون می شم .
البته خودم می دونم یک مقدار شلوغه ولی این قشر حقوقی ، نمی خوان زیاد دنبال چیزی بگردن درنتیجه سعی شده که تمامی مطالب بطور خلاصه تو صفحه اول گنجانده بشه .
radmehr
07-30-2007, 04:36 PM
دکتر٬ خیلی بهتر از قالب قبلیتون هست
به قول معروف رنگ و روش باز شده
ماژول جستجو رو اون بالا ببریدش سمت چپ
الان روی لوگو رو گرفته
amirdorna2
07-31-2007, 08:33 AM
ممنون آقای رادمهر ، شما همیشه به ما لطف دارین . ممنون از راهنمائیتون .
amirdorna2
08-05-2007, 12:38 PM
سایت حقوق ایران ، مامبویی بود ، مامبوسروری هم شد از امروز .
در ضمن این سایت با تمامی سایتهای فرهنگی ، آموزشی و مفید مامبویی به رعایت کپی رایت تبادل لینک و بنر هم می کند .
به info@irbar.ir ایمیل بزنند .
amirdorna2
02-07-2008, 02:02 PM
سلام
این سایتو قالبشو عوض کردم . البته زحمت بچه های مامبولرنه . دوستان اگه نظر بدن ممنون می شم . چون می خوام ایراداش دربیاد .
خودم با قسمت سرچ گوگلش که پیشنهاد دوستمون آقای فیروزمندان بود خیلی حال کردم .
sorry4uboth
02-07-2008, 04:52 PM
البته امیرحسین جان لینک رو اشتباه دادی ...
amirdorna2
02-08-2008, 05:17 PM
دست شما درد نکنه ، دیگه شما سایت مارو بهتر می شناسی انقدر مزاحمتون شدم .
!!!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.