توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قرار دادن کادر درفرم ساز BreezingForms
mis.shafiee
11-20-2011, 10:43 AM
سلام
من ازفرم ساز BreezingForms استفاده کردم.مشکلی که دارم این است که چگونه می تونم دور فرم هایم کادر قرار دهم.(مانند کادرهای طوسی تصویر که دورش خط کشیده ام)و همچنین چگونه میتوانم یک فیلد خاص مانند نام در تصویری که برایتن قرار می دهم را ستاره دار کنم.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
safajuy
11-20-2011, 10:46 AM
سلام
لينك سايتتون رو قرار بديد تا كلاس مربوطه رو بهتون بدم تا ويرايش كنيد
موفق باشيد
mis.shafiee
11-20-2011, 11:19 AM
آدرس سایتم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> است. در ضمن اگر من همین فرم را بخواهم در سایت دیگری استفاده کنم باز هم باید کلاس مربوطه را از شما بپرسم؟
از راهنماییتون ممنونم
safajuy
11-20-2011, 11:24 AM
سلام
خير نيازي نيست مجدداً*بپرسيد. css ها ثابت هستند در اين كامپوننت و قالبهاي فرم تقريباً از يك كلاس استفاده مي كنند.
---
آدرسي كه داديد من كادري نديدم و با تصوير ارسالي شما مطابقت نداشت. كجاش رو ميخواييد تغيير بديد؟
mis.shafiee
11-20-2011, 11:29 AM
من تصویر را برای مثال قرار دادم. منظورم این بود که من هم داخل فرمم بتونم چنین کادری ایجاد کنیم و همچنین کنار name ستاره قرار بگیرد.
safajuy
11-20-2011, 11:33 AM
توي اين كامپونت بخشي وجودداره به نام قالب كه ميتونيد قالبتون رو از اونجا تغيير بديد. اين قالب هم براي خود كامپوننت هست و با تغيير قالب در محيط مديريت مي تونيد به اين شكل در بياريد.
موفق باشيد
mis.shafiee
11-20-2011, 11:57 AM
خیلی ازتون ممنونم.یک مشکل دیگر که دارم این است آیا میشود بعد ار ارسال یک پیغام ایجاد کنبم.(مثلا فرم شما با موفقیت ارسال شد)
safajuy
11-20-2011, 12:29 PM
بله اين امكان وجود داره ولي فكر كنم روي نسخه تجاريش اين امكان فراهم باشه.
در تكه هاي ارسال مي تونيد چنين چيزي رو تعيين كنيد و بعد از اتمام فرم متني رو نمايش بديد.
موفق باشيد
mis.shafiee
11-21-2011, 05:55 AM
اگر بخواهم از همین نسخه غیر تجاری استفاده کنم ، این کار را که شما گفتید نمی دانم یعنی چه.میشه لطف کنید مرحله به مرحله توضیح بدهید.
ممنونم
largestudio
12-13-2011, 09:22 AM
سلام
من ازفرم ساز BreezingForms استفاده کردم.مشکلی که دارم این است که چگونه می تونم دور فرم هایم کادر قرار دهم.(مانند کادرهای طوسی تصویر که دورش خط کشیده ام)و همچنین چگونه میتوانم یک فیلد خاص مانند نام در تصویری که برایتن قرار می دهم را ستاره دار کنم.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سلام
لطفا" لینک دانلود این برنامه رو برای بنده هم ارسال کنید البته برای ورژن: 1.5.25
با تشکر
safajuy
12-14-2011, 03:24 PM
سلام.
يكي از تيم ها ترجمه كرده بود. هرچند ترجمه اي براي فرم ساز ها نياز نيست چرا كه تمام گزينه ها رو شما تعيين مي كنيد و خودتون عنوان رو تعيين مي كنيد
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.