PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپاننت مناسبی برای نمایش مجصولات در سایت

saeedkhakbaz
11-20-2011, 02:41 PM
با سلام
من در سایتم از فروشگاه ساز ویرچومارت استفاده میکنم و برای نمایش محصولات به صورت منو ازmod_product_categories استفاده میکنم و به دلیل اینکه محصولات در سایت زیاد هست این منو تا آخر صفحه سایت پایین میاد و جلوه قشنگی به سایت نمیده خواستم یک ماژول یا کامپاننت مناسبی سراغ دارید که در واقع جمع بشه منو و زمانی کلیک بشه رو منو باز باشه ومحصولات را دید ؟
با تشکر

safajuy
11-20-2011, 03:12 PM
سلام
مشكل شما با اين ماژول همين هست؟
شما ميتونيد يك كلاس براي ماژول تعريف كنيد كه فاقد بك گراند باشه يا بك گراند قسمتي از زمينه باشه كه به چشم نياد
اگر آدرس سايت رو قرار بديد بهترمي تونيم كمكتون كنيم

موفق باشيد

saeedkhakbaz
11-20-2011, 03:31 PM
سلام
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم بعد منوها وقسمت فروشگاه خیلی بی روح هست میخوام قالب فروشگاه رو عوض کنم قالب مناسبی پیدانکردم اگه آدرس سایتی سراغ دارید لطفا بزارید .برای جوملا 1.5.24
ممنون

safajuy
11-20-2011, 03:46 PM
شما محصولاتتون زياده و براي همين نميشه كاريش كرد. مثل اين مي مونه كه بگيم چه جوري 100 خط رو به 10 خط تبديل كنيم.
براي محصولات زياد نميشه كاري كرد و اين ماژول هم جمع و جور ترين ماژول موجود هست
در مورد قالب هم منبع مناسبي براي معرفي ندارم كه بهتون بدم واكثراً بصورت انگليسي هست كه اونم خوب توضيح نداده

saeedkhakbaz
11-20-2011, 04:10 PM
آره . منظورم اینه که مثل سایت خودتون هست همین که وارد میشیم به سایت سمت راست مثلا آخرین افزونه های جوملا فارسی یا آخرین آموزش ها که کلیک میکنیم به صورت منوی کشوی باز وبسته بشه ؟

safajuy
11-20-2011, 05:50 PM
ميشه دقيق بگيد كدوم سايت و كجاش؟

موفق باشيد

saeedkhakbaz
11-20-2011, 07:56 PM
این آدرس یه دمو از قالب سایت هست منوی سمت چپ به نام :
VirtueMart Categories <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

safajuy
11-20-2011, 08:04 PM
اين ماژول تجاريه:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
البته نكته اي كه برام جالب بود اينه كه خود ويرچو براي 1.7 نيومده ولي اين ماژول براي 1.7 اومده