توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک error واقعا جدید،کمک لطفا ....
amirs80
12-30-2006, 06:19 PM
سلام.
من مامبو را کاملا نصب می کنم و موقع نصب هیچ مشکلی ندارم ولی وقتی نصب تموم میشه و فولدر installation را پاک میکنم و وارد سایت میشم در بالای صفحه دو تا چهار تا از این error میاد.
Notice: Undefined variable: return in D:\..\..\..\..\..\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 47
کسی میدونه مشکل کجاست.چون این مشکل رو توی لوکال هاست خودم ندارم.
radmehr
12-30-2006, 07:29 PM
توی تنظیمات کلی > خطایابی سایت رو خاموش کنید ببینید درست میشه
amirs80
01-03-2007, 11:00 AM
خطایابی خاموشه
من از چند جا سوال کردم گفتن مشکل مامبو جدیده
حتی برام این لینک رو فرستادن
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> +variable:+return
که میگه مشکل مامبوی جدیده
می خواستم ببینم راه حل داره یا نه ، آخه من تمام سایتم را با ورژن 4.6.1 درست کردم.برای همین فایل پشتیبان روی 4.5.4 درست اجرا نمیشه و نمیتونم از ورژن های قبلی استفاده کنم
radmehr
01-03-2007, 11:13 AM
شما این کاری که گفته رو بکنید ببینید درست میشه یا نه:
خط 46 و 47:
if (!get_magic_quotes_gpc()) {
$return = addslashes( $return );
با این عوضش کنید:
if (!get_magic_quotes_gpc()) {
$result = addslashes( $result );
amirs80
01-06-2007, 05:26 AM
دستت درد نکنه
خیلی ممنون
درست شد
وقتی کد دو عوض کردم دیگه error نداد.
الان فقط مشکلم سر برگرداندن فایل پشتیبانی هست که از روی لوکال هاست خودم گرفتم و می خوام روی هاست منتقل کنم.هرچی میرم توی کامپوننت بانک اطلاعاتی و این کارو میکنم فایده نداره.
هم از روی کامپیوتر berows میکنم و هم به صورت دستی upload میکنم. وقتی دکمه برگرداندن فایل پشتیبان رو میزنم یه صفحه سفید میاد که فقط توش منوهای بخش مدیریت هست نه چیز دیگه.بعضی اوقات هم canot page میاد.
abtin
01-06-2007, 09:13 AM
سلام..
شما فایل بک آپتون را از phpmyadmin یرگردونین تا سایتتون درست بالا بیاد.... در مورد مشکل کامپونتتون نظری ندارم !
پیروز باشید !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.