توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا بعد از حذف کامپوننت
سلام
من یه بسته اضافه نصب کرده بودم بعد از حذفش (حالا اشتباهی بوده با دقیق نمیدونم) سایت خطا داد.
Catchable fatal error: Object of class JException could not be converted to string in /home/izehpres/public_html/components/com_content/views/frontpage/view.html.php on line 157[/CODE]
میشه راهنمایی بفرمایید چطور درستش کنم که نیاز به نصب مجدد نداشته باشه .
متشکرم
masood_sv
11-21-2011, 01:21 PM
با مراجعه به بک آپتون و انتقال مجدد فایل حذف شده به هاست در ست میشه
موفق باشید
بک اپ نداریم و تازه فایل ها رو نیز اور رایت کردیم ولی ...
safajuy
11-21-2011, 04:39 PM
سلام
مديريتتون بالامياد؟
جوملا فارسي آخرين نسخه رو دانلود كنيد و پوشه نصاب رو حذف كنيد ببينيد مشكل برطرف ميشه يا نه.
موفق باشيد
مدیریت بالا میاومد و حتی بسته نصب رو مجدد اجرا کردم ولی نشد .
به همین خاطر چون کسی هم جواب نداد مجبور شدم کامل پاک کنم...
safajuy
11-22-2011, 05:48 PM
سلام
يعني الان مشكلتون بر طرف شده؟
موفق باشيد
درود
بله
ولی هم از اول نصب کردم و هم مجبور شدم کلا از اول دسته بندی ، مطلب و ... رو بذارم ....
یا علی مدد...
mersad
11-23-2011, 04:48 PM
دروود
دوست عزیز میتونستید در نهایت جدول مربوط به افزونه رو در دیتابیس خودتون از طریق phpmyadmin حذف کنید !
عجله کردید
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
مججد همین مشکل پیش اومد.
جداول را از یانک حذف کردم ولی کماکان خطا میدهد. ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.
محمد محسنی
11-26-2011, 12:02 PM
سلام
اسم کامپوننت چی هستش؟
جوملا فارسي آخرين نسخه رو دانلود كنيد و پوشه نصاب رو حذف كنيد ببينيد مشكل برطرف ميشه يا نه.
یا حق.
سلام
بسته تگ و کامنت!
از جوملا فارسی استفاده میکنم. (اور رایت کردم و بسته نصیرو نیز حذف کردم ولی .. نشد )
izehpress.com
یا علی مدد...
محمد محسنی
11-26-2011, 12:42 PM
سلام
جداول دیتا بیس مربوط به این کامپوننت رو هم پاک کردید؟
اگر باز هم نشد
ظاهرا این مشکل مربوط به خود کامپوننت هست که تغییراتی را ایجاد میکند که باعث بروز این مشکل میشود.
حال سوال من این هست
شما که به این کامپوننت احتیاج ندارید بعد از درست شدن سایتان چرا دوباره این کامپوننت را نصب و حذف کردید
در نهایت اگر مشکلاتان برطرف نشد از همان روش اول که مشکل را برطرف کردید استفاده نمایید.
موفق باشید.
یا حق.
جداول رو هم از بانک پاک کردم.
فایل ها رو نیز مجدد ریختم ولی درست نشد.
محمد محسنی
11-26-2011, 01:31 PM
سلام
در نهایت اگر مشکلاتان برطرف نشد از همان روش اول که مشکل را برطرف کردید استفاده نمایید.
یا حق.
آره دیگه...
بازگشت به روز نخست ...
سلام
مجدد به این مشکل خوردم ولی چون یک پلاگین هم مربوط به این بسته جا مانده بود با حذف ان سایت به حالت عادی بر می گشت.
این هم راه حلی عجیب !
یا علی مدد...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.