ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب انجمن smf

leila.agh
11-21-2011, 11:35 AM
سلام دوستان
من سایتی دارک که باید انجمن گفتگو داشته باشد و از این انجمن Kunae استفاده کردم و یک سایت علمی است که قرار است یوزرها فایل اپلود کنند
من برای امنیت این سایت و بخش انجمن باید چیکار کنم

لطفا کمکم کنین خیلی حیاتی است

mersad
11-21-2011, 02:14 PM
دروود

از captcha برای ثبت نام استفاده کنید

اگر انقدر امنیت برای شما اهمیت داره پیشنهاد میکنم شما از انجمن ساز SMF به جای kunena استفاده کنید
هم امکانات بیشتری خواهید داشت هم امنیت و اپلود و ...

شاد و سلامت در پناه ایزد

leila.agh
11-21-2011, 02:32 PM
سلام دوستان امکان داره لینک دانلود انجمن ساز SMF و captcha را بگذارید ممنون میشم

mersad
11-21-2011, 02:46 PM
SMF چیست ؟ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

دانلود SMF (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

دانلود بسته زبان فارسی برای SMF (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

اموزش نصب SMF (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش:نصب_SMF)

در تنظیمات میتونید امکان نمایش captcha را برای ثبت نام قرار بدید

شاد و سلامت در پناه ایزد

leila.agh
11-21-2011, 02:56 PM
مرسی از کمکتون
فقط باید کامپوننتی هم برای captcha نصب بکنم یا خیر؟

mersad
11-21-2011, 03:00 PM
خیر نیازی نیست
در تنظیمات خودش هست
اگر پیشرفته تر خواستید مد هم برای این کار هست

شاد و سلامت در پناه ایزد

leila.agh
11-21-2011, 03:02 PM
ببخشید دوستان من در سایت رجیستر می کنم اما لین دانلود SMF را می زنم لینک زیر مشاهده می شود

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
کار دیگه ای باید انجام بدم؟

leila.agh
11-21-2011, 03:11 PM
یعنی لینکی برای دانلود نمی دهد یک پیغام تشکر است که پیغام را برایتان گذاشتم
Thank you for taking the time to download and use this product. If for any reason the download hasn't already started, please try again (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>). If you have any firewall software installed (ie Norton Internet Security), you may have to turn it off. Should you have any problems with this download, please don't hesitate to look for a solution by looking for help (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>).
Your file is being served by the Chicago Mirror which is provided by Ubiquity Hosting Solutions (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>).
If you would like to support Simple Machines, and feel generous, please consider donating (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) or becoming a Charter Member (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>).
Want to help us out? You can! Just take a look at the ways you can get involved (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>).
Thank you,
Simple Machines

torghoundy
11-21-2011, 03:25 PM
ببخشید دوستان من در سایت رجیستر می کنم اما لین دانلود SMF را می زنم لینک زیر مشاهده می شود

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
کار دیگه ای باید انجام بدم؟
به متنی که نمایش داده شده توجه کنید:
باید کمی صبر کنید تا دانلود به صورت اتوماتیک شروع شود.

leila.agh
11-21-2011, 03:25 PM
مرسی دوستان با ***** شکن دانلود فایل smf-2-0-1-installer .tar.gz را بهم داد.
ممنون

leila.agh
11-25-2011, 12:43 PM
سلام دوستان
من طبق آموزش نصب smf ،یک فلدر ّForum در هاست ایجاد کردم دو فایل smf_2-0-1_persian،smf_2-0-1_install را در هاست آپلود و اکسترکت کردم

و تمام دسترسی ها را بروی فلدرها و فایلهای لیست شده در آموزش به 777 تغییر دادم اما موقع install به من ارور 404 می دهد مسیر نصب
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) انتخاب می کنم
نمی دونم ایراد کارم کجاست ؟

در ضمن روی جوملای لوکالی smf را نصب کردم و مشکلی برخورد نکردم
ممنون از راهنماییتون

mersad
11-25-2011, 04:01 PM
دروود

خوب این my domian طبیعی این ارر رو بده !
مشخصات رو ارسال کنید به صورت خصوصی براتون نصب کنم

شاد و سلامت در پناه ایزد

leila.agh
11-26-2011, 03:45 AM
سلام
منظور من از Mydomain اسم سایتم می باشد یعنی به جای آن از اسم سایتم استفاده می کنم نخواستم اسم سایت را قید کنم فکر می کنید مشکل می تونه از کجا باشه که من رعایت نکردم؟
در هر صورت من به آدرس شما باید مشخصات را ارسال کنم ؟

leila.agh
11-26-2011, 04:19 AM
سلام
نمی دونم الان که دوباره چک کردم صفحه install اومد فقط یک سوال آیا باید حتما دیتابیس برایش بسازم اگر نسازم باید به دیتابیس سایت متصل بشه ؟یعنی یوزر پسورد دیتابیس ساخته شده سایت را باید بهش بدهم؟

چون یوزر پسورد دیتابیس سایت را می دهم به دیتابیس کانکت نمی شه
ممنون میشم راهنمایی کنین

مهدی.
11-26-2011, 05:51 AM
دوستان ! چه مدیر و چه کاربر گرامی ! لطفاً قوانین انجمن را مطالعه فرمایید و از طرح سوالات مربوط به اس ام اف در این تاپیک خودداری فرمایید ! در صورت ادامه این روند با هر دو طرف برخورد خواهد شد !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست