ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل شده ماژول پرسش و پاسخ

zara42
11-21-2011, 08:31 PM
سلام ، در سايت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> از چه ماژولی استفاده شده و آيا با 1.7 سازگاره؟ با تشکر

safajuy
11-21-2011, 08:46 PM
سلام
از اين افزونه استفاده كرده
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشيد

leila.agh
11-28-2011, 08:40 AM
سلام دوستان
من این پلاگین را نصب کردم حقیقتش نمی دونم چطوری باید فعالش کنم /
توی تنظیماتش رفتم و همه چیو فعال کردم اما نمی دونم چطوری روی سایت فعال میشه؟

مرسی از کمکتون

suntafa
11-28-2011, 09:19 AM
این کامپوننت هست و باید وارد مدیریت منوهای سایت بشین و یک منو به اون اختصاص بدین ( ایجاد منوی جدید و یا تغییر اون)

safajuy
11-28-2011, 03:01 PM
این کامپوننت هست و باید وارد مدیریت منوهای سایت بشین و یک منو به اون اختصاص بدین ( ایجاد منوی جدید و یا تغییر اون)
خير دوست عزيز
اين كامپوننت نيست
پلاگينه و نميشه به منو اختصاص داد
آموزشش در اينجا قرار داره
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موفق باشيد

suntafa
11-28-2011, 10:21 PM
خير دوست عزيز
اين كامپوننت نيست
پلاگينه و نميشه به منو اختصاص داد
آموزشش در اينجا قرار داره

موفق باشيد

حق با شماست
من چند پنجره رو با هم باز کردم و متنی که نوشتم مربوط به این تاپیک نبود ، تو تاپیک بعدی هم توضیح دادم که ظاهرا حذف شده ، اگر امکان و دسترسی ویرایش مطلب خودمون برای ما ایجاد می شد خوب بود

m.hossein
12-26-2011, 12:02 PM
سلام...خواستم از این ماژول استفاده کنم اما برای من خطا داد...ماژول دیگه ای شبیه این که برای پرسش و پاسخ باشه میشه معرفی کنید ...متشکر

safajuy
12-26-2011, 06:56 PM
سلام

دوست آغاز كننده ي اين تاپيك پرسيدند كه:

سلام ، در سايت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> از چه ماژولی استفاده شده و آيا با 1.7 سازگاره؟ با تشکر

كه همون پلاگيني كه معرفي شده رو بهشون معرفي كرديم چون اون سايت هم از اين پلاگين استفاده كرده. ولي اين پلاگين با 1.7 سازگار نيست!

براي 1.7 مي تونيد از افزونه زير كه شامل ماژول و پلاگين ميشه استفاده كنيد

موفق باشيد

m.hossein
12-27-2011, 05:40 PM
سلام...ممنون از لطفتون...من ماژول و پلاگین را نصب کردم....آیا نصب فقط ماژول کفایت میکنه ؟؟؟ سوال دوم اینکه : نحوه کار باهاش چطوره ؟ من ماژول را نصب کردم و در یک موقعیت سایت قرار دادم ... اما کاربران چطور می تونند سوال کنند ؟؟؟ هیچ چیزی نیامد که آنها بتونند سوال کنند... من چطور می تونم جواب سوالهاشون را بدهم ؟؟؟؟
ممنون میشم یه راهنمایی خوب بنمایید متشکر از شما

zara42
12-28-2011, 04:57 AM
سلام ، آيا افزونه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
از فارسی پشتيبانی می کند؟

m.hossein
12-28-2011, 06:36 AM
سلام...ممنون از لطفتون...من ماژول و پلاگین را نصب کردم....آیا نصب فقط ماژول کفایت میکنه ؟؟؟ سوال دوم اینکه : نحوه کار باهاش چطوره ؟ من ماژول را نصب کردم و در یک موقعیت سایت قرار دادم ... اما کاربران چطور می تونند سوال کنند ؟؟؟ هیچ چیزی نیامد که آنها بتونند سوال کنند... من چطور می تونم جواب سوالهاشون را بدهم ؟؟؟؟
ممنون میشم یه راهنمایی خوب بنمایید متشکر از شما

safajuy
12-28-2011, 05:12 PM
سلام

دوست عزيز اين افزونه به نام faq هستش. يعني شما يك سري سؤالات از پيش تعيين شده رو قرار مي ديد توش. كاربران قادر به ارسال سؤال نيستند !!

موفق باشيد