PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم توانائي در ورود به بخش مديريت سايت!

elyastel
11-23-2011, 07:13 AM
سلام

من با توجه به اينكه در لوكال راحت با يورزنيم وپسوردم وارد مديريت سايتم ميشدم وآنرا مديزيت ميكردم ولي از وقتي آنرا روي هاست قراردادم هنگام ورود خطاي زير مياد!!!

Ø*اضرین در سایت
Warning: require(/home/samanhar/public_html/administrator/modules/mod_logged/tmpl/default.php) [function.require (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: failed to open stream: No such file or directory in /home/samanhar/public_html/administrator/modules/mod_logged/mod_logged.php on line 60

Fatal error: require() [function.require (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: Failed opening required '/home/samanhar/public_html/administrator/modules/mod_logged/tmpl/default.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/samanhar/public_html/administrator/modules/mod_logged/mod_logged.php on line 60

لطفا" بفرمائيد ايراد كار كجاست ؟؟

نوید
11-23-2011, 09:09 AM
سلام
مطمئن بشید تمام فایل ها شما با موفقیت به هاست منتقل شده باشند
موفق باشید

mersad
11-23-2011, 09:22 AM
دروود
یک بار کل فایل های جوملا رو روی فایل های جوملا خودتون اکسترکت کنید و بعد پوشه installtion رو حذف کنید
و از طریق دیتابیس پسورد خودتون رو تغییر بدید
اموزش تغییر پسورد در ویکی جوملا فارسی موجود هست

شاد و سلامت در پناه ایزد

elyastel
11-23-2011, 12:02 PM
سلام

ضمن عرض تشكر وخسته نباشيد بفرمائيد كه :

اولا" منظورتون از (كل فايلهاي جوملا رو روي جوملاي خودم..)، جوملاي آكبند وصفركيلومتر است؟
دوما" اين عمليات را ابتدا" روي لوكال انجام بدم سپس به هاست منتقل كنم يا ازاول همشو روي هاست انجام بدم؟
سوما" آموزش تغيير پسورد در ويكي را هرجه سرچ كردم پيدا نكردم، ميشه لينكشو محبت بفرمائيد؟
چهارما" ناگفته نماند من سايتم (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) اجرا ميشه ، فقط نميتونم وارد مديريت آن بشم ومديريتش كنم!!

با تشكر

sahama
11-23-2011, 01:31 PM
سلام
بسته نصب کامل جوملا رو (به قول خودتون جوملای صفر و آکبند) رو روی هاستتون آپلود کرده و اکسترکت کنید با این کار تمام فایل ها جایگزین می شوند و اگر یکی از فایل ها خراب بوده باشه درست می شه
بعد از این کار باید پوشه نصب (installation) رو حذف کنید تا جوملا اجرا بشه
ای کار رو انجام بدید و نتیجه رو بگید

نوید
11-23-2011, 01:32 PM
سلام
1- بله
2- شما می فرمایید مشکل در هاست است پس در هاست لحاظ نمایید
3- <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C%D8%B1_%D9%BE%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%AF_admin_% D8%A7%D8%B2_%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82_%D8%AF%DB%8C% D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3
4- احتمالا یکی از فایل های مدیریت مشکل داره

elyastel
11-24-2011, 12:22 PM
سلام

ضمن تشكر ، فقط همان جوملاي را دوباره آپلود كردم مشكل حل شد.

elyastel
11-24-2011, 12:48 PM
سلام

ضمن تشكر وعرض خسته نباشيد با اين راهنمائي خوب شما تونستم وار فايل مديريت بشم اما يه مشكل كوچيكي كه وجود داره اينكه وقتي وارد فايل مديريت ميشم قسمت نوار اصلي اين فايل : ( سايت منوها محتوا كامپونت ها امكان ابزار راهنما جوملافارس ) غير فعال بوده و جالب اينكه ساير گزينه هاي اين فايل فعال است!!

البته ناگفته نماند وقتي طبق راهنمائي قبلي شما جوملا رو دوباره روي جوملاي خودم آپلود كردم از نسخه (1.5.24)استفاده كردم در حاليكه جوملاي قبلي (1.5.23)بود
، ايا اشكال پيش آمده ميتونه از اين قضيه باشه؟؟

منتظر محبتهاي شما هستم

با تشكر

safajuy
11-24-2011, 02:12 PM
سلام
اين مشكل رو با همه ي مرورگر ها داريد؟
مطمئن بشيد كه مرورگرتون از جاوا اسكريپت پشتيباني ميكنه
در صورت امكان با يك تصوير نشون بديد كه مشكل از كجاست و چه چيزهايي غير فعاله
مشكلي بابت اينكه از جوملا 1.5.23 يا 15.24 نيست

موفق باشيد

elyastel
11-24-2011, 03:07 PM
سلام جناب صفاجو:

خيلي خوشحالم كه دوباره در خدمتتون هستم ، مكان غير فعال رو در تصوير زير آوردم:

ضمننا" با مرورگر ( اينترنت اكسپلورر) هم غير فعال بود!!

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

safajuy
11-24-2011, 03:11 PM
نام كاربري و رمز عبورتون (جوملا فقط) روبرام بصورت خصوصي بفرستيد تا بررسي كنم
موفق باشيد

elyastel
11-26-2011, 05:01 AM
سلام جناب صفاجو

با توجه به اينكه اينكه آخرين نسخه جوملا (1.5.25)را هم قرار دادم بازهم مشكل حل نشد!

با تشكر

مهدی.
11-26-2011, 05:48 AM
سلام

اطلاعات هاست | جوملا | آدرس این تاپیک را در پیغام خصوصی ارسال کنید در اولین فرصت بررسی خواهم کرد !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

elyastel
11-26-2011, 12:53 PM
سلام آقا مهدي:

ضمن خسته نباشيد لطفا" پيام خصوصيتونو چك بفرمائيد.

با تشكر

مهدی.
11-30-2011, 07:15 PM
چک کردم ! اطلاعاتی ارسال نشده !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست