PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : mambo blog

azizkhani
12-30-2006, 10:21 PM
سلام یه کامپونت سراغ دارید که یه چیز شبیه سرویس های وبلاگ دهی باشه مثل این سایت tutiblogger.com/ ممنون می شم اگه راهنمایی کنید

webpen
12-31-2006, 07:47 AM
ببینید این داره از Multicms Mambo استفاده می کنه. که یک کامپوننت نیست! باید یکسری فایل ها در مامبو ریپلایس بشه.
قیمتش هم 50$ هست. لینک . <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اما در کل کار جالبیه نمیدونم روی مامبو فارسی جواب میده یا نه.

azizkhani
12-31-2006, 02:44 PM
اول بگم که یکی از دوستان گفته بود که این چیزا با کامپونت می شه به همین خاطر این جامطرح کردم حالا ادامه سوال
امنیت این سیستم چطوره ؟
آیا چیزی شبیه به سراغ دارید؟

webpen
12-31-2006, 02:59 PM
امنتیش بالا نیست!
نسخه‌ای که این دوستمون نصب کرده خیلی قدیمیه. 4.5.2

تا جایی که من سرچ کردم مامبو چنین چیزی نداره که بشه باهاش وبلاگ با ساب‌دومین مجازی ساخت. اما وردپرس یکی دو هفته پیش wordpress mu رو منتشر کرد .
البته برای مامبو mamblog هم هست که به هر فرد وبلاگ میده منتها سابدومین نمی‌سازه.
دمو و دانلود: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

azizkhani
01-01-2007, 01:38 PM
از راهنمایی تون ممنونم
با این مامبلاگ چطور کار می کنن و به جای ساب دومین از &quot;/&quot; استفاده می کنه؟ ممکنه کمی بیشتر توضیح بدید؟

azizkhani
01-03-2007, 03:35 PM
من این کامپونت رو نصب کردم اما کار نمی کنه و می گه نمی شه توش نوشت یعنی اصلا صفحه ای نمی اره که کاربر بتونه ثبت نام کنه تا چه برسه یه وبلاگ درست کنه؟
باید چی کار کنم تا درست شه؟

azizkhani
01-03-2007, 04:22 PM
این خطا رو می ده
No matching blog entries could be found.
راهنمایی کنید دیگه!! &gt;:(

sorry4uboth
01-03-2007, 04:42 PM
شما باید روی مامبو 452 به پایین نصب کنید!!!!

مگه اون یکی رو خریداری کنید!