PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال از لوکال به هاست

m.hossein
11-24-2011, 05:07 PM
سلام...با عرض معذرت..من هنوز متوجه نشدم چطوری از لوکال به هاست منتقل بشم !!! ببینید من الان هاستمو هم گرفتم واردش شدم صفحش مثل عکسی هست که پیوست کردم ..الان من باید در این صفحه چه کار هایی بکنم ؟؟؟ چیو بارگذاری کنم و روی کدام آیکون باید کلیک کنم یعنی کدام قسمت در هاست...ممنون میشم یه توضیح دقیق و ریز به ریز بدهید تا این سایت ما هم بره بالا... در کل چطور باید کارم را انجام بدهم ممنون میشم توضیح کامل بدهید ...خیلی متشکر
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مهدی.
11-24-2011, 06:07 PM
سلام

شما میتوانید برای آموزش کار با پانل cpanel هاستتون از دانشنامه جوملا فارسی با این پانل آشنا بشید !

طریقه انتقال را تا زمانی که کار با کامپیوتر و اینترنت و سی پانل را بلد نباشید امکان پذیر نخواهد بود !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

m.hossein
12-08-2011, 09:12 PM
من رفتم توی قسمت www محیط سی پنل و فایل جوملا را که در www کامپیوترم بود و زیپ شده آپلود کردم و در محیط سی پنل اکسترکت کردم فایل را... الان دقیق باید چیکار کنم برای ادامه تا سایتم بیاد بالا...لطفاً دقیق و جز به جز بفرمایید
خیلی خیلی ممنون

نوید
12-09-2011, 02:53 PM
سلام
1- یک دیتابیس بسازید
2- فایل configurtion.php را باز کنید و مشخصات دیتابیس روی هاست را وارد کنید
3- در phpmyadmin هاست خروجی دیتابیس را وارد دیتابیس جدید کنید
موفق باشید

m.hossein
12-10-2011, 08:13 PM
سلام...
ببینید من فایلمو که در پوشه www کامپیوتر هست را زیپ کردم بعد در پوشه www سایت در فایل منیجر آپلود کردم و آنجا اکسترکت کردمش عکس زیر مربوط به اون هست...یکی میگفت که تمام فایلهایی که در پوشه joomla-shora هست را باید بیارم و اینجا که joomla-shora هست کپی کنم...درسته؟لازمه ؟ یا همین که اونجا هست کافیه ؟؟؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

بعد رفتم و در my sql database، اول یه پایگاه داده ساختم بعد یه یوزر با پسور ساختم بعد یوزر را به پایگاه داده اضافه کردم ..عکس زیر

تا اینجا درسته ؟؟؟
حالا باید توی فایلconfiguration تغییراتی بدهم ... اسم سایت من قرار هست بشه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
این اسم سایت را و چه جوری یعنی چه قسمتهاییشو باید کجا بنویسم همشو با www یا بدون اون با .ir یا بدون اون
و اسم پایگاه داده و یوزر و پسور را چی کجا باید بنویسم به چه نحو
لطفا لا مثال بگید
و کلاً دیگر چه تغییراتی باید بدهم در configuration????

و چه تغییرات دیگری در سی پنل باید بدهم؟؟؟

ممنون میشم اگر یه جوری راهنمایی کنید که سایت ان شا الله بره بالا

mersad
12-10-2011, 10:14 PM
دروود

شما میتوانید برای آموزش کار با پانل cpanel هاستتون از دانشنامه جوملا فارسی با این پانل آشنا بشید !

طریقه انتقال را تا زمانی که کار با کامپیوتر و اینترنت و سی پانل را بلد نباشید امکان پذیر نخواهد بود !
اموزش انتقال از لوکال به هاست و بلعکس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%82%D8%A7%D9%84_%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA_%D8%AC %D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%8C_%D8%AA% D9%87%DB%8C%D9%87_%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D 8%A7%D9%86_%D9%88_%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF_%DA%A9% D8%B1%D8%AF%D9%86_%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D B%8C%D8%B3)

شاد و سلامت در پناه ایزد

m.hossein
12-11-2011, 10:47 AM
دوست و دوستان عزیز من این آموزش ها را خوانده ام و اکثراً عمل کرده ام اما یک جایی از کارم شاید مشکل داشته باشد ... و به این نتیجه رسیدم که در مراحل انجام کارم را مرحله به مرحله اینجا بگم و از شما دوستان کمک بخواهم چون کارم از طریق آن آموزشها پیش نرفت.... خواهشم میکنم کمی حوصله بیشتری به خرج بدهید و کمک کنید تا کارم انجام بگیرد...بسیار متشکر

سلام...
ببینید من فایلمو که در پوشه www کامپیوتر هست را زیپ کردم بعد در پوشه www سایت در فایل منیجر آپلود کردم و آنجا اکسترکت کردمش عکس زیر مربوط به اون هست...یکی میگفت که تمام فایلهایی که در پوشه joomla-shora هست را باید بیارم و اینجا که joomla-shora هست کپی کنم...درسته؟لازمه ؟ یا همین که اونجا هست کافیه ؟؟؟

بعد رفتم و در my sql database، اول یه پایگاه داده ساختم بعد یه یوزر با پسور ساختم بعد یوزر را به پایگاه داده اضافه کردم ..عکس زیر

تا اینجا درسته ؟؟؟
حالا باید توی فایلconfiguration تغییراتی بدهم ... اسم سایت من قرار هست بشه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
این اسم سایت را و چه جوری یعنی چه قسمتهاییشو باید کجا بنویسم همشو با www یا بدون اون با .ir یا بدون اون
و اسم پایگاه داده و یوزر و پسور را چی کجا باید بنویسم به چه نحو
لطفا لا مثال بگید
و کلاً دیگر چه تغییراتی باید بدهم در configuration????
این هم کدهای configuration هست که ممنون میشم اگر بگویید در چه خطهایی چه تغییراتی انجام بدهم

<?php
class JConfig {
public $offline = '0';
public $offline_message = 'این سایت موقتا به دلیل تعمیرات در دسترس نیست.<br /> لطفا بعدا مراجعه فرمایید.';
public $sitename = 'پایگاه اطلاع رسانی ';
public $editor = 'tinymce';
public $list_limit = '20';
public $access = '1';
public $debug = '0';
public $debug_lang = '0';
public $dbtype = 'mysqli';
public $host = 'localhost';
public $user = 'root';
public $password = '';
public $db = 'shora';
public $dbprefix = 'nlc53_';
public $live_site = '';
public $secret = '6XZN5HKtLz2kaPFR';
public $gzip = '0';
public $error_reporting = '-1';
public $helpurl = '<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>{keyref}';
public $ftp_host = '127.0.0.1';
public $ftp_port = '21';
public $ftp_user = '';
public $ftp_pass = '';
public $ftp_root = '';
public $ftp_enable = '0';
public $offset = 'UTC';
public $offset_user = 'UTC';
public $mailer = 'mail';
public $mailfrom = 'Tamrin.usc@gmail.com';
public $fromname = 'پایگاه اطلاع رسانی ';
public $sendmail = '/usr/sbin/sendmail';
public $smtpauth = '0';
public $smtpuser = '';
public $smtppass = '';
public $smtphost = 'localhost';
public $smtpsecure = 'none';
public $smtpport = '25';
public $caching = '0';
public $cache_handler = 'file';
public $cachetime = '15';
public $MetaDesc = '';
public $MetaKeys = '';
public $MetaAuthor = '1';
public $sef = '1';
public $sef_rewrite = '0';
public $sef_suffix = '0';
public $unicodeslugs = '0';
public $feed_limit = '10';
public $log_path = 'C:\\wamp\\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>';
public $tmp_path = 'C:\\wamp\\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>';
public $lifetime = '15';
public $session_handler = 'database';
public $MetaRights = '';
public $sitename_pagetitles = '0';
public $force_ssl = '0';
public $feed_email = 'author';
public $cookie_domain = '';
public $cookie_path = '';
}
و چه تغییرات دیگری در سی پنل باید بدهم؟؟؟

ممنون میشم اگر یه جوری مرحله به مرحله سوالهام روی شکل ها و کدها راهنمایی کنید که سایت ان شا الله بره بالا

mersad
12-11-2011, 11:08 AM
بعد از این که تغییرات رو در فایل configuration انجام دادید
باید از دیتابیس خودتون در سیستم خودتون خروجی بگیرید ( اکسپورت = export ) و بعد در دیتابیس جدیدی که در هاست خودتون ساختید وارد ( ایمپورت = import ) کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

محمد محسنی
12-11-2011, 11:10 AM
سلام دوست عزیز

در مرحله اول باید فایل خود را از حالت زیپ خارج کنید.

بعد باید باقی مراحا را طبق دو مقاله زیر پیش بروید.

آموزش: انتقال سایت جوملایی، تهیه پشتیبان و وارد کردن دیتابیس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش:_انتقال_سایت_جوملایی، _تهیه_پشتیبان_و_وارد_کردن_دی تابیس)

انتقال سایت فعال جوملا به لوکال (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>انتقال_سایت_فعال_جوملا_به_ل کال)

یا حق.

m.hossein
12-11-2011, 12:44 PM
خیلی ممنونم
برای این خط کد در کانفیگوریشن چی باید بنویسم؟
به جای لوکال هاست باید چیزی بنویسم؟؟
اسم سایت ؟؟اینو <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

برای این خط کدها چی ؟؟؟
public $log_path = 'home/username/logs';
public $tmp_path = 'home/username/tmp';
ابتداش باید همون home باشه ؟اینو پرسیدم چون تغییرات در سی پنل و هاست هست ...
و به جای یوزر نیم اسم کاربری ای که وارد محیط سی پنل میشم را باید بنویسم یا اسم یوزری که برای پایگاه داده ایجاد کردم؟؟

خیلی خیلی متشکر

mersad
12-11-2011, 03:46 PM
local host رو نباید تغییر بدید
در خطوط بعدی هم که نام بردید به جای username همون نام یوزری که وارد پنل هاستینگ خودتون میشید رو قرار بدید

شاد و سلامت در پناه ایزد

m.hossein
12-11-2011, 04:58 PM
سلام..خیلی متشکر ..فکر کنم تنها 1 یا 2 گام دیگر مانده باشد اما 1سوال ...
برای این خط کد
$host = 'localhost';
به جای لوکال هاست باید اسم سایتم را بنویسم...درست است ؟؟؟ اما این اسم را باید به چه نحو بنویسم ؟؟؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
shorabakhsh
shorabakhsh.ir
??
چه جوری؟

لطفاً نحوه import کردن پایگاه داده را هم توضیح بفرمایید..
خیلی خیلی متشکر

mersad
12-11-2011, 06:24 PM
خیر
این خط رو تغییر ندید

شاد و سلامت در پناه ایزد

m.hossein
12-11-2011, 08:38 PM
سلام
ببینید من این مراحل را به ترتیب رفتم...اول در کامپیوتر پوشه جوملا را زیپ کردم بعد در هاست در www آپلود کردم بعد اکسترکت کردم...بعد در my sql درهاست یک پایگاه داده و یوزر ساختم و یوزر را به پایگاه اضافه کردم... بعد فایل کانفیگوریشن را تغییر دادم
یوزر و پسور و اسم پایگاه را دادم و در اون دو خط اسم یوزر مربوط به سی پنل را دادم
بعد در لوکال پاسگاه داده را اکسپورت کردم در php my admin بعد اومدم تو هاست در php my admin و پایگاه داده ای که ساختم را انتخاب کردم وارد قسمت ایمپورت شدم و از browse اون فایل اکسپورت شده را که با پسوند زیپ بود انتخاب کردم بعد my sql 40 را انتخاب کردم بعد go را زدم ...یک پیغامی را بالای صفحه در یک کادر قرمز رنگ میدهد به این صورت
You attempted to load file with unsupported compression (application/zip). Either support for it is not implemented or disabled by your configuration.

البته وقتی آدرس سایت را میزنم 3 تا گزینه میاره ...
لطفا بررسی کنید این مراحلی که رفتم درست هست؟؟؟ کار دیگه ای هم باید بکنم ؟؟؟ ایمپورت شده ؟؟؟ آدرس سایت را هم بزنید و مشاهده کنید چه چیزی را میآورد و لطفاً هر کاری که باید بکنم را بفرمایید.
واقعا از زحماتتون متشکرم....
هر چیزی هم که لازم هست به شما اعلام کنم تا بهتر بتونید کمکم کنید را بگویید
بسیار متشکر

m.hossein
12-12-2011, 08:11 AM
سلام
از آموزش زیر برای اکسپورت و ایمپورت کردن استفاده کردم اما با خطا مواجه میشم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش:_انتقال_سایت_جوملایی، _تهیه_پشتیبان_و_وارد_کردن_دی تابیس
وقتی باز zip ایمپورت میکنم پیام زیر را میده
You attempted to load file with unsupported compression (application/zip). Either support for it is not implemented or disabled by your configuration.
در صورتیکه فایل را با پسوند gzip ایمپورت میکنم خطای زیر را می دهد

Error

SQL query:

--
-- Database: `shora`
--
CREATE DATABASE (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> man%2F5.1%2Fen%2Fcreate-database.html&token=5277f028a6027fdae30ac2d95e12a574) `shora` DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci;

MySQL said: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> man%2F5.1%2Fen%2Ferror-messages-server.html&token=5277f028a6027fdae30ac2d95e12a574)

#1044 - Access denied for user 'shorabak'@'localhost' to database 'shora'

m.hossein
12-12-2011, 01:43 PM
سلام...لطفا یکی جواب این 2 تا سوال آخرمو بده...ممنون میشم

نوید
12-12-2011, 02:01 PM
سلام
سرور شما export از نوع zip را نمیپذیره موقع export گزینه gzip را انتخاب کنید تا در هنگام import مشکل رفع شود
موفق باشید

m.hossein
12-12-2011, 04:37 PM
سلام...
دوست عزیز من هم با فرمت zip و هم با gzip اکسپورت کردم و هر دو را هم ایمپورت کردم اما خطا میداد برای هر دو
عکس های زیر به ترتیب مربوط هستند به 1- عکس از هنگام اکسپورت2- ایمپورت 3- خطای ایمپورت زیپ 4- خطای ایمپورت جی زیپ
لطفاً کمک کنید تا هرجور شده سایت ان شا الله بره بالا..هر روز دارم میگم فردا بهشون...
خیلی ممنونم
عکس ها لود نمیشند نمی دونم چرا ولی آدرسشون این هست

mersad
12-13-2011, 03:54 PM
چک کنید موارد زیر رو

سرور شما export از نوع zip را نمیپذیره موقع export گزینه gzip را انتخاب کنید تا در هنگام import مشکل رفع شود

این خط رو تغییر ندید > خط مربوط به localhost
تمام فایل ها و پوشه ها در رووت قرار دارد یا خیر ؟
ببینید فایل configiurtion.php وجود دارد یا خیر؟

شاد و سلامت در پناه ایزد

m.hossein
12-13-2011, 05:38 PM
سلام ... من هم فرمت zip را امتحان کردم و هم gzip
تغییری هم در خط لوکال هاست ندادم
فایل ها را هم در روت قرار دادم
فایل کانفیگوریشن هم هست
توی عکس ها که لینکشون را دادم تصاویر نحوه انجام کارم را نشون دادم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

mersad
12-13-2011, 09:24 PM
روی لوکال از چه شبیه سازی استفاده میکنید ؟!
تصویر از فایل های خودتون قرار بدید که در روت هست

شاد و سلامت در پناه ایزد

m.hossein
12-15-2011, 08:48 PM
عکس از روت و محتویات کانفیگوریشن

از ومپ سرور 2.0i استفاده میکنم

<?php
class JConfig {
public $offline = '0';
public $offline_message = 'این سایت موقتا به دلیل تعمیرات در دسترس نیست.<br /> لطفا بعدا مراجعه فرمایید.';
public $sitename = 'پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی بخش مرکزی اسلامشهر';
public $editor = 'tinymce';
public $list_limit = '20';
public $access = '1';
public $debug = '0';
public $debug_lang = '0';
public $dbtype = 'mysqli';
public $host = 'localhost';
public $user = 'shora';
public $password = 'shora';
public $db = 'shora';
public $dbprefix = 'nlc53_';
public $live_site = '';
public $secret = '6XZN5HKtLz2kaPFR';
public $gzip = '0';
public $error_reporting = '-1';
public $helpurl = '<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>{keyref}';
public $ftp_host = '127.0.0.1';
public $ftp_port = '21';
public $ftp_user = '';
public $ftp_pass = '';
public $ftp_root = '';
public $ftp_enable = '0';
public $offset = 'UTC';
public $offset_user = 'UTC';
public $mailer = 'mail';
public $mailfrom = 'Tamrin.usc@gmail.com';
public $fromname = 'پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی بخش مرکزی اسلامشهر';
public $sendmail = '/usr/sbin/sendmail';
public $smtpauth = '0';
public $smtpuser = '';
public $smtppass = '';
public $smtpsecure = 'none';
public $smtpport = '25';
public $caching = '0';
public $cache_handler = 'file';
public $cachetime = '15';
public $MetaDesc = '';
public $MetaKeys = '';
public $MetaAuthor = '1';
public $sef = '1';
public $sef_rewrite = '0';
public $sef_suffix = '0';
public $unicodeslugs = '0';
public $feed_limit = '10';
public $log_path = 'home/shora/logs';
public $tmp_path = 'home/shora/tmp';
public $lifetime = '15';
public $session_handler = 'database';
public $MetaRights = '';
public $sitename_pagetitles = '0';
public $force_ssl = '0';
public $feed_email = 'author';
public $cookie_domain = '';
public $cookie_path = '';
}

m.hossein
12-17-2011, 11:42 AM
سلام. متعجبم که چرا دوستانی که حتی یک ساعت هم از سوال نمی گذشت و جواب می دادند اما الان چرا خیلی زمان می گذرد اما پاسخ نمی دهند!!!
متشکرم از زحماتتون لطفاً در صورت امکان راهنمایی فرمایید در مورد انتقال از لوکال به هاست

safajuy
12-17-2011, 12:56 PM
سلام

يه مروري روي نوشته هاتون داشتم ولي چيزي دستگيرم نشد.
بطور كاملاً خلاصه بگيد چكار هايي انجام داديد و الان مشكل چيه

موفق باشيد

m.hossein
12-20-2011, 11:58 AM
سلام...
کارهای زیر را انجام دادم
1- زیپ کردن جوملا(فایلی که در www هست) و آپلود کردن آن در هاست و اکسترکت کردن آن (در www) و کپی فایل ها در روت یعنی همانجایی که پوشه هست
2- ساخت یک پایگاه داده در هاست در my sql و ایجاد یک یوزر و اضافه کردن یوزر به پایگاه داده
3- انجام تغییراتی در فایل کانفیگوریشن طبق آموزش
4- اکسپورت فایل پایگاه داده در لوکال و ایمپورت آن در هاست...که ایمپورت کردن برای هم فایل زیپ و هم جی زیپ انجام گرفته هم درست نشد و برای هر کدام یک خطایی داد

از همه ی موارد بالا عکس تهیه شده و در این 3 صفحه پست قرار دادم

m.hossein
12-21-2011, 12:14 PM
منتظر جواب آقای صفاجوی هستیم...متشکر

safajuy
12-21-2011, 04:42 PM
فايل رو با پسوند SQL اكسپورت كنيد و به اين نكته ي ريز دقت كنيد

اشتباهي كه خيلي از كاربران مي كنند اينه كه از كل ديتابيس بك آپ مي گيرند در صورتي كه ما بك آپ از ديتابيس نمي خواييم. بلكه بك آپ از جداول ديتابيس مي خواييم

شما بايد واردphpmyadmin لوكال بشيد و ديتابيس خودتون رو انتخاب كنيد و از اونجا گزينه اكسپورت رو بزنيد

خروجي بدست اومده رو توي phpmyadmin سرور و جدول ساخته شده ايمپورت كنيد

موفق باشيد

m.hossein
12-21-2011, 07:32 PM
با تشکر از شما ... گمان میکنم این کار را کردم تقریباً
من یه عکس از نحوه اکسپورت و ایمپورت کردن قرار دادم الان هم این لینکهاش لطفا ببینید که چه گزینه هایی را علامت زدم و آخر اکسپورت کردم...درضمن با هر دو فرمت زیپ و جی زیپ هم اکسپورت و ایمپورت کردم
فقط یه سوال ، فرومدید که نحوه بک آپ گرفتن از جداول دیتابیس چطوری هست ؟؟؟اون که فرمودید یه اشتباهی که میکنند...!!!عکسها را بررسی فرمایید آیا من هم اشتباه را انجام داده ام؟؟؟
اسمی که برای ساختن یک پایگاه داده در هاست ایجاد میکنیم ربطی به پایگاه داده لوکال ندارد ؟؟؟یعنی نباید دقیقاً مانند همان باشد ؟!

safajuy
12-21-2011, 07:45 PM
دقيقاً شما هم همين اشتباهم كردي.

بايد بري توي اون ديتابيسي كه ساختيد بعد گزينه ي اكسپورت رو بزنيد نه اينكه همون ابتدا ي ورود به phpmyadmin ديتابيس رو اكسپورت كنيد

توجه داشته باشيد كه بايد بريد توي ديتابيس و اكسپورت كنيد

m.hossein
12-21-2011, 08:15 PM
با فرمت جی زیپ را زدم و این خطا را داد
البته مثل اینکه خیلی از موارد به پایگاه داده اضاف شده است!!!
چکار باید بکنم
لطفاً به آدرس سایت هم سر بزنید و ببیند که این پیغامی که می دهد برای چه هست ؟؟؟

موقع اکسپورت کردن کدام یک از گزینه ها را باید تیک دار کنیم؟؟؟من درست انتخاب کردم این موارد را ؟؟در عکس زیر هست

سوال بعد اینکه در پوشه روت وقتی فایل جوملا را اکسترکت می کنیم باید محتویاتش را هم همانجایی که پوشه هست یعنی همان روت کپی کنیم ؟؟؟
خیلی متشکر

Error

SQL query:
--
-- Dumping data for table `nlc53_usergroups`
--
INSERT (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> man%2F5.1%2Fen%2Finsert.html&token=686b39533417dafb2a8621fe80a98c5c) INTO `nlc53_usergroups` ( `id` , `parent_id` , `lft` , `rgt` , `title` )
VALUES ( 1, 0, 1, 20, 'عمومی' ) , ( 2, 1, 6, 17, 'اعضا' ) , ( 3, 2, 7, 14, 'نویسنده' ) , ( 4, 3, 8, 11, 'ویرایشگر' ) , ( 5, 4, 9, 10, 'ناشر' ) , ( 6, 1, 2, 5, 'مدیر' ) , ( 7, 6, 3, 4, 'مدیر ارشد' ) , ( 8, 1, 18, 19, 'مدیرکل' ) , ( 10, 3, 12, 13, 'فروشندگان (نمونه)' ) , ( 12, 2, 15, 16, 'مشتریان (نمونه)' ) ;

MySQL said: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> man%2F5.1%2Fen%2Ferror-messages-server.html&token=686b39533417dafb2a8621fe80a98c5c)
#1062 - Duplicate entry '1-????' for key 'idx_usergroup_parent_title_lookup'

m.hossein
12-21-2011, 08:50 PM
7 تا table آخری اضافه نشدند در هاست!!!
در پست قبلی سوالاتم را پرسیدم...این فقط یک جمله خبری سوالی بود

safajuy
12-22-2011, 05:48 AM
سلام

موقعي كه داريد اكسپورت ميكنيد اون بالا جايي كه كه مي خواييد جداول رو انتخاب كنيد يك گزينه به نام sellectall داره كه بايد اون رو بزنيد كه همه ي جداول روبگيره.

مورد بعدي اينكه از gzip استفاده نكنيد. از حالت sql(همين موردي كه الان انتخاب كرديد) استفاده كنيد

دوباره ديتابيس رو وارد كنيد و اين بار اينت نكات رو رعايت كنيد

توجه داشته باشيد كه براي ايمپورت مجدد بايد جداول قبلي رو حذف كرده باشيد

موفق باشيد

m.hossein
12-22-2011, 08:34 AM
سلام...خودش پیش فرض sellectall هست و همه را انتخاب کرده است
یعنی چی از gzip استفاده نکنم ؟؟؟؟اون پایین قسمت save as ، سه 3 تا گزینه داره، یکی none یکی zip یکی gzip...من باید کدوم انتخاب کنم ؟؟؟اگر none باشه که یه سری کد میده فقط...با فرمت zip هم که موقع ایمپورت کردن مشکل پیش میاد !!!! با فرمت gzip هست که فقط ایمپورت میشه 65 تا از 72 تا جدول...
چکار کنم !

سلام...دوباره حذف کردم و تکرار کردم این عمل را اما باز 7 تا جدول آخری را اضافه نکرد !!!! و همان خطای قبلی را داد بعد از اضافه کردن 65 تا جدول
خودش پیش فرض sellectall هست و همه را انتخاب کرده است
یعنی چی از gzip استفاده نکنم ؟؟؟؟اون پایین قسمت save as ، سه 3 تا گزینه داره، یکی none یکی zip یکی gzip...من باید کدوم انتخاب کنم ؟؟؟اگر none باشه که یه سری کد میده فقط...با فرمت zip هم که موقع ایمپورت کردن مشکل پیش میاد !!!! با فرمت gzip هست که فقط ایمپورت میشه 65 تا از 72 تا جدول...
گزینه های دیگر را کدام را باید تیک بزنم ..منظورم این گزینه هایی که در option هست مثل enclose export in transaction یا disable foreign key checks این ها را تیک بزنم ؟از حالت sql mode ، حالت my sql 40 را انتخاب کنم ؟ در گزینه structure، همه گزینه ها را تیک زدم در add into comment یک مورد هست تیک بزنم ؟! و در Data پنج مورد هست 3 تا تیک دارد use delay insert و use ignore insert تیک ندارد...تیک بزنم ؟Export type حالت insert باشد ؟؟
این تیک هایی که زده ام را بر طبق یه آموزش زدم...درست زدم ؟!
چکار کنم !

safajuy
12-22-2011, 05:02 PM
سلام

دوست عزيز لطفاً براي پاسخگويي صبر داشته باشيد و از ارسال اسپم جداً خودداري كنيد

در مورد مشكلتون هم بايد بگم كه در نهايت شما به يك فايل SQL نياز داريد.

اگر none رو انتخاب كنيد بايد اون كدها رو در notepad كپي كنيد و به sql ذخيره كنيد

يا مي تونيد به zip بزنيد و از zip خارج كنيد

روي حالت insert بذاريد و هيچ گزينه ي ديگري هم تغييير نديد.

اين مشكلي كه ميگيد 7 جدول باقي مونه هم چيز عجيبيه و بايد مشكل رو در سيستم خودتون بررسي كنيد

موفق باشيد

m.hossein
12-22-2011, 08:15 PM
سلام.با تشکر
ببینید من این مراحل را برای کل بالا رفتن سایت انجام دادم...درسته ؟؟؟
1-زیپ کردن فایل جوملا
2-آپلود اون و سپس اکسترکت آن
2.5- ساختن یک پایگاه داده و یوزر جدید و اضافه کردن یوزر به پایگاه داده
3- انجام تغییرات فایل کانفیگوریشن
4-کپی کردن محتویات فایل جوملای آپلود شده در روت ، همانجایی که پوشه جوملا را آپلود کردم
5-اکسپورت کردم پایگاه داده در لوکال
6- ایمپورت کردن پایگاه داده در هاست
این مراحل درست هست ؟؟؟؟اگر این مراحل را انجام بدهم سایت میره بالا ؟؟؟؟این یه سوال بود
اما مشکلی که الان در ایمپورت کردن هست اینه که این 2 تا مورد را خطا میدهد و اضافه نمیکند ...چرا ؟؟؟ چه باید کرد؟
کدهاش اینها هست

--
-- Dumping data for table `nlc53_viewlevels`
--

INSERT INTO `nlc53_viewlevels` (`id`, `title`, `ordering`, `rules`) VALUES
(1, 'عمومي', 0, '[1]'),
(2, 'اعضا', 1, '[6,2,8]'),
(3, 'ويژه', 2, '[6,3,8]'),
(4, 'سطوح دسترسي مشتريان (نمونه)', 3, '[6,3,12]');

و این خط هم خطا میدهد

--
-- Dumping data for table `nlc53_usergroups`
--

INSERT INTO `nlc53_usergroups` (`id`, `parent_id`, `lft`, `rgt`, `title`) VALUES
(1, 0, 1, 20, 'عمومي'),
(2, 1, 6, 17, 'اعضا'),
(3, 2, 7, 14, 'نويسنده'),
(4, 3, 8, 11, 'ويرايشگر'),
(5, 4, 9, 10, 'ناشر'),
(6, 1, 2, 5, 'مدير'),
(7, 6, 3, 4, 'مدير ارشد'),
(8, 1, 18, 19, 'مديرکل'),
(10, 3, 12, 13, 'فروشندگان (نمونه)'),
(12, 2, 15, 16, 'مشتريان (نمونه)');

خطا ها این هستند

Error

There seems to be an error in your SQL query. The MySQL server error output below, if there is any, may also help you in diagnosing the problem

ERROR: Unclosed quote @ 222 STR: ' SQL: -- -- Dumping data for table `nlc53_viewlevels` -- INSERT INTO `nlc53_viewlevels` (`id`, `title`, `ordering`, `rules`) VALUES (1, '�����', 0, '[1]'), (2, '����', 1, '[6,2,8]'), (3, '���', 2, '[6,3,8]'), (4, '���� ������ ������� (�����)', 3, '[6,3,12]');
SQL query:
-- -- Dumping data for table `nlc53_viewlevels` -- INSERT INTO `nlc53_viewlevels` (`id`, `title`, `ordering`, `rules`) VALUES (1, '�����', 0, '[1]'), (2, '����', 1, '[6,2,8]'), (3, '���', 2, '[6,3,8]'), (4, '���� ������ ������� (�����)', 3, '[6,3,12]');
MySQL said: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> man%2F5.1%2Fen%2Ferror-messages-server.html&token=3f2fddd53ccfb92caba7328562fdc7e4)
#1062 - Duplicate entry '' for key 'idx_assetgroup_title_lookup'

Error

There seems to be an error in your SQL query. The MySQL server error output below, if there is any, may also help you in diagnosing the problem

ERROR: Unclosed quote @ 348 STR: ' SQL: -- -- Dumping data for table `nlc53_usergroups` -- INSERT INTO `nlc53_usergroups` (`id`, `parent_id`, `lft`, `rgt`, `title`) VALUES (1, 0, 1, 20, '�����'), (2, 1, 6, 17, '����'), (3, 2, 7, 14, '�������'), (4, 3, 8, 11, '�����Ԑ�'), (5, 4, 9, 10, '����'), (6, 1, 2, 5, '����'), (7, 6, 3, 4, '���� ����'), (8, 1, 18, 19, '���ј�'), (10, 3, 12, 13, '�����ϐ�� (�����)'), (12, 2, 15, 16, '������� (�����)');
SQL query:

-- -- Dumping data for table `nlc53_usergroups` -- INSERT INTO `nlc53_usergroups` (`id`, `parent_id`, `lft`, `rgt`, `title`) VALUES (1, 0, 1, 20, '�����'), (2, 1, 6, 17, '����'), (3, 2, 7, 14, '�������'), (4, 3, 8, 11, '�����Ԑ�'), (5, 4, 9, 10, '����'), (6, 1, 2, 5, '����'), (7, 6, 3, 4, '���� ����'), (8, 1, 18, 19, '���ј�'), (10, 3, 12, 13, '�����ϐ�� (�����)'), (12, 2, 15, 16, '������� (�����)');

MySQL said: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> man%2F5.1%2Fen%2Ferror-messages-server.html&token=3f2fddd53ccfb92caba7328562fdc7e4)

#1062 - Duplicate entry '1-' for key 'idx_usergroup_parent_title_lookup'

مهدی.
12-22-2011, 08:41 PM
سلام

فایلتون رو دوباره خروجی تهیه کنید و فایل را در پسوند sql و با فشرده سازی gz تهیه کنید !

قبل از هر کاری کل دیتابیس مقصد را خالی کنید !

با توجه به آموزش تهیه پشتیبان از phpmyadmin در دانشنامه جوملا فارسی اینکار را انجام دهید ! مشکل شما حل خواهد شد !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

m.hossein
12-22-2011, 09:22 PM
سلام دوست عزیز...این کار را چند باره انجام دادم اما باز خطا می دهد !!!!

safajuy
12-23-2011, 07:15 AM
طريقه ي بك آپ گيري بارها توسط ما تست شده.

چيزي كه شما مي گيد يك مقدار عجيبه. البته احتمال داره جداول شما مشكل داشته باشه ولي براي اولين باره كه مي شنوم اطلاعات بصورت ناقص آپلود ميشه

طبق درخواست شما نحوه ي انتقال از لوكال به هاست رو (گرچه توي دانشنامه بود) براتون تشريح كرديم. حالا اون 7 جدول شما مشكل ديگه اي هست كه به دليل عدم دسترسي به ديتابيس شما نميشه نظري در اين مورد داد.

بايد بررسي كنيد كه توي اون جداول چه اطلاعاتي ناقص يا بصورت مخدوش وارد شده.

همين طور حداكثر حجمي كه ديتابيس مي تونه قبول كنه رو با ديتابيس خودتون مطابقت بديد كه يه وقت بيشتر نباشه و همين مورد باعث ناقص شدن ديتابيستون نشه.

موفق باشيد

m.hossein
12-23-2011, 08:45 AM
سلام...نمی دونم چه اتفاقی افتاد که پایگاه داده ها اضافه شدند... اما سایت هنوز خطا می دهد ...چکار باید بکنم
لطفاً یه سر به سایت بزنید و ببینید این خطا برای چیست؟؟؟

در ضمن این مراحل را من طی کردم

ببینید من این مراحل را برای کل بالا رفتن سایت انجام دادم...درسته ؟؟؟
1-زیپ کردن فایل جوملا
2-آپلود اون و سپس اکسترکت آن
2.5- ساختن یک پایگاه داده و یوزر جدید و اضافه کردن یوزر به پایگاه داده
3- انجام تغییرات فایل کانفیگوریشن
4-کپی کردن محتویات فایل جوملای آپلود شده در روت ، همانجایی که پوشه جوملا را آپلود کردم
5-اکسپورت کردم پایگاه داده در لوکال
6- ایمپورت کردن پایگاه داده در هاست
این مراحل درست هست ؟؟؟؟اگر این مراحل را انجام بدهم سایت میره بالا ؟؟؟؟

m.hossein
12-24-2011, 10:08 PM
دوستان لطفا بفرمایید چرا با وجود طی مراحل ذکر شده هنوز سایت این خطا را می دهد ؟
Infinite loop detected in JError
آدرس سایت:

safajuy
12-25-2011, 11:31 AM
سلام

دوست عزيز خيلي از تغييرات هست كه ما در جريانش نيستيم

مثلاً 7 جدول واردنشده يك مشكلي بود كه فقط براي شما بوجود اومده و قطعاً باعثش خودتونيد نه جوملا يا سرور و...

پشتيباني ما هم در حد همون جوملا يا نهايت برخي مشكلات سرور باشه

خطا نشون ميده كه يك چيزي زيادي وارد شده.

حالا چه چيزي و كجا معلوم نيست ولي تونسته سايت رو از كار بندازه

اين خطا امكان داره توي ديتابيستون باشه يا امكان داره توي فايل ديگه اي كه ما خبر نداريم باشه

پيشنهاد ميكنم جوملا رو روي سرور نصب كنيد و افزونه هاش رو به ترتيب نصب كنيد و در نهايت ديتابيس رو ارتقا بديد

موفق باشيد