PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در چینش صفحه اصلی

unixi
11-26-2011, 11:24 AM
با سلام
من می خوام صفحه خانه را با استفاده از چند تا ماژول CustomHTML و Feedخوان طراحی کنم. اما متاسفانه CustoomHTML ها رو با اینکه موقعیت مثلاً Content1 و یا Position3 رو انتخاب می کنم نمایش نمی ده.
ممنون می شم اگر کمکی کنید.

parsoon724
11-26-2011, 11:34 AM
سلام

در ابتدا مطمئن باشید که ماژول هایتان فعال هستند و در قسمت نمایش در منوها، منوی صفحه اصلی انتخاب شده باشد.

unixi
11-26-2011, 02:10 PM
سلام

در ابتدا مطمئن باشید که ماژول هایتان فعال هستند و در قسمت نمایش در منوها، منوی صفحه اصلی انتخاب شده باشد.

ماژول ها فعال هستند، نمایش در منوها، صفحه اصلی رو انتخاب کردم(حتی برای امتحان تمام صفحات). با این حال نمایش نمی ده. فقط مقالات ویژه (featured article) رو توی صفحه خانه نشون می ده.

safajuy
11-26-2011, 05:56 PM
سلام
از مديريت ماژول يك اسكرين شات قرار بديد
(تنظيمات همين ماژولي كه فعال نميشه رو عكس بگيريد)

موفق باشيد

unixi
11-26-2011, 09:18 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

با تشکر

unixi
11-27-2011, 09:13 AM
ممنون می شم اگه دوستان بهم کمک کنن!

safajuy
11-27-2011, 09:45 AM
اين مشكل رو با همه ي قالب ها داريد؟
قالب رو عوض كنيد و در موقعيت ها ماژول بذاريد ببينيد مشكل حل ميشه يا نه

----------------
براي رفع مشكل كمي صبور باشيد

موفق باشيد

unixi
11-27-2011, 09:56 AM
----------------
براي رفع مشكل كمي صبور باشيد

موفق باشيد
ممنون از لطفتون.
قالب رو هم تغییر دادم. متاسفانه به همون شکله.

safajuy
11-27-2011, 10:03 AM
روي لوكال هستيد يا سرور؟
اگر روي سرور هستيد اطلاعات جوملاتون رو برام خصوصي بفرستيد تا بررسي كنم

موفق باشيد

unixi
11-27-2011, 10:29 AM
روي لوكال هستيد يا سرور؟
موفق باشيد
روی سیستم لوکال.

firoozmandan
12-01-2011, 09:17 PM
سلام

آیا در قالب خود موقعیت هایی با نام Content1 و Position3 و ... دارید ؟ در صورتی که ماژول منتشر شده باشه اما این موقعیت ها در قالب وجود نداشته باشند انتظار نمایش ماژول ها را نباید داشت

یا علی