ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نمایش منوهای صفحه اصلی

windgirl
11-26-2011, 09:46 PM
من کاملا در زمینه سایت مبتدی هستم و هنوز دارم سعی میکنم یاد بگیرم من تو همون مرحله ی ابتدایی نصب قالب و ... گیر کردم و با این که قالبی که نصب کردم مطلب ها رو نشون میده اما منو ها رو نشون نمیده ...این آدرس سایته
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ببینید من نمیدونم مگه باید برای نشون دادن منوی خانه آرشیو و ... کاره خاضی انجام بدم ؟؟؟؟؟ من موقعیت و وضعیت انتشار رو هم چک کردم که هم موقعیت معلوم بود هم وضعیت انتشار منتشر بود ... حالا باید چیکار کنم که منو های پایین قالب نمایش داده بشه ؟؟؟؟؟:cry:خیلی سعی کردم سر در بیارم اما این دو روز که نشد که نشد خواهش میکنم اگه میتونید راهنماییم کنید :(

mersad
11-27-2011, 07:30 AM
دروود

نمایش موقعیت ها رو در قالب خودتون فعال کنید
مدیریت > افزونه ها > قالب ها > انتخاب ها > نمایش موقعیت ها
ببینید منو اصلی و بقیه موارد رو در کجا منتشر کردید !

شاد و سلامت در پناه ایزد

windgirl
11-29-2011, 09:20 PM
من رفتم : مدیریت > افزونه ها > قالب ها > انتخاب ها > ....
ولی بعدش نمایش موقعیتهایی وجود نداشت !!!
در انتخاب ها قالب و سطح دسترسی بود اما موقعیت ها نبود !
هر قالبی هم که میذارم منوها رو نشون نمیده همه ی محتوا و پست ها رو نشون میده ولی منو ها رو نشون نمیده !!!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sahama
11-30-2011, 11:51 AM
با سلام
بعد از فعال کردن پیش نمای موقعیت ماژول ها می توانید با این آدرس موقعیت های قالبتون رو ببینید
البته سایت شما رو بررسی کردم با جوملا نبود بلکه با وردپرس بود