توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست کامپونت ویدیو
gamentech
11-27-2011, 12:51 PM
سلام
من یک کامپونت ویدیو برای جوملا نسخه 1.7 به جز hwdvideoshare می خوام .
کسی می تونه کمک کنه؟
safajuy
11-27-2011, 01:06 PM
سلام
اين دو مورد رو ملاحظه بفرماييد:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشيد
gamentech
11-27-2011, 06:32 PM
دوست عزیز من کامپونت می خوام مثل hwd video share که امکان نظردهی هم داشته باشه نه ماژول یا پلاگین.
چون hwdvideoshare ظاهر زیبایی نداره من خوشم نمی یاد.
اگه hwdvideoshare پوسته های رایگان داشت من صد درصد او نو انتخاب می کردم.
safajuy
11-27-2011, 07:03 PM
كامپونني براي جوملا 1.5 هست كه به دليل رعايت نكردن قوانين GPL از ليست جوملا حذف شده.
اين كامپوننت جزو قويترين كامپوننت ها بوده و من مشابهش رو نديدم
قالب اختصاصي هم داره
يه چيزي در حد يوتيوب براتون ايجاد ميكنه:
براي 1.7 اين موارد هم هست:
موفق باشيد
h_dalily
12-09-2011, 12:39 PM
سلام
من از لینک
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
دانلود کردم یک پلاگین بود
حالا چه طوری باید ازش استفاده کرد؟
ممنون
سلام
به یکی از صورت های زیر باید استفاده کنید:
{flv} {flvremote} {mp3} {mp3playlist} {mp3remote} {mp4} {mp4remote} {videoplaylist} {youtube}
Examples:
{flv}your-flv-video{/flv}
{flv}your-flv-video|||1{/flv}
{mp4}your-mp4-video|600|450|1{/mp4}
{mp3}your-music{/mp3}
{mp3}your-music|600||{/mp3}
{mp3}your-music|600|20|true{/mp3}
{mp3playlist}your-mp3playlist{/mp3playlist}
{flvremote}<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>{/flvremote} (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
{videoplaylist}videoplaylist|600|450|1{/videoplaylist}
{youtube}ZN5PoW7_kdA{/youtube}
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.