ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نصب جوملای 1.7.3

deldoni
11-28-2011, 07:05 AM
با سلام

من جوملای 1.7.3 را دانلود کردم میرم به مرحله نصب زبان فارسی انتخاب میکنم میزنم مرحله بعد روی لودینگ گیر میکنه نیم ساعت هم صبر کردم نشد که نشد در صورتی که جوملای نسخه پایین تر راحت نصب میشه

ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل از برنامه هست یا از تنظیمات و غیره

hamidy
11-28-2011, 12:23 PM
سلام

به جوملا فارسی خوش آمدید.
جوملا رو کجا نصب می کنید؟
از نسخه جوملا فارسی استفاده می کنید؟
در پناه حق

deldoni
11-28-2011, 01:40 PM
ممنونم روی هاست لینوکس دایرکت ادمین از همین وررژن این سایت 1.7.3 دانلود کردم ورژن دیگه راحت نصب میشه این ورژن توی زبان گیر میکنه

محمد محسنی
12-01-2011, 02:20 PM
سلام

احتمالا باید یک مشکل کانفیگ جوملا با سرور شما داشته باشد.

که بر میگرده به تنظیمات سرور شما.

چون جوملا 1.7.3 بار ها در نسخه های مختلف کنترل پنل های هاست بدون مشکل نصب شده.

یک زحمت بکشید
جوملا را دوباره دانلود و نصب کنید.

شاید فایل جوملا بدرستی آپلود نشده باشد.

یا حق.

Milad-71
12-01-2011, 05:27 PM
سلام منم همین مشکل رو دارم آقا این جوملا 1.7 نصب نمیشه :(

safajuy
12-01-2011, 05:35 PM
سلام
اين مشكلات اغلب از سرور هاست
جوملا در مرحله ي loading از ajax استفاده كرده.
ajax يك قسمتيش بر ميگرده به مرورگر شما كه بايد ساپورت كنه و يك قسمتيش هم بر ميگرده به سرور شما كه اون از دسترس شما خارجه و بايد به مدير سرورتون بگيد.
در نصب روي سرور بارها تست شده و مشكلي نداشته پس اشكال در يكي از اين دو موردي هست كه گفتم.
با مرورگرهاي ديگه تست كنيد اگر مشكل حل نشد با مدير سرورتون تماس بگيريد و مورد رو گزارش بديد

موفق باشيد

Milad-71
12-01-2011, 06:03 PM
ممنون ولی اگه حل نشد چی ؟؟؟

safajuy
12-01-2011, 06:35 PM
اگر مشكل از مرورگر شما باشه با تعويض مرورگر بايد حل بشه
در صورتي كه در هر همه ي مرورگر ها ( وحتي براي اطمينان در همه ي سيستم عامل ها) مشكل برقرار بود قطعاً* اشكال از سروره و بايد با مدير سرور تماس بگيريد

موفق باشيد

Milad-71
12-01-2011, 07:56 PM
ای بابا من که نتونستم نصب کنم :mad:

firoozmandan
12-01-2011, 09:10 PM
سلام

اگر مشکل از بروزر شما نبود و همچنان مشکل داشتید ممکن است از عدم پشتیبانی سرور شما از json باشه
در این رابطه با پشتیبانی هاست تماس بگیرید

یا علی

Milad-71
12-02-2011, 04:51 AM
آموزش وصل ftp به هاست رو میشه بزارید ...

safajuy
12-02-2011, 08:46 AM
سلام

آموزش ها رو در دانشنامه جستجو كنيد.
آموزش تنظیمات لایه FTP در جوملای 1.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA_%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%87_F TP_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7%DB% 8C_1.5)

موفق باشيد

علیرضا
12-02-2011, 04:29 PM
با سلام

من جوملای 1.7.3 را دانلود کردم میرم به مرحله نصب زبان فارسی انتخاب میکنم میزنم مرحله بعد روی لودینگ گیر میکنه نیم ساعت هم صبر کردم نشد که نشد در صورتی که جوملای نسخه پایین تر راحت نصب میشه

ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل از برنامه هست یا از تنظیمات و غیره

سلام

راه حل پیشنهادی من را نیز امتحان کنید، به آدرس

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> allation/index.php?view=preinstall
بروید، می توانید کمبود های سرور را مشاهده کنید. شاید هم توانستید، مراحل نصب را به پایان برسانید.

یا علی

majidshirazy
12-04-2011, 07:58 PM
با سلام
همونطور که جناب فیروزمندان فرمودند کامپوننت json در php سرور من فعال نبود که نصبش کردم
ولی باز هم همون مشکل هنگام نصب وجود دارد و پس از کلیک بر روی لینک انستالر هیچ اتفاق خاصی نمیافته و فقط صفحه سفید رو نشون میده.
راه حل دیگری وجود دارد؟

راه حل دوست عزیزمون "علیرضا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)" نیز کارساز نبود و همون مشکل رو داره

با تشکر از همه دوستان

مهدی.
12-05-2011, 12:05 PM
سلام

display error را روشن کنید تا بجای صفحه سفید خطای سرور را ببینیم !

همچنین از مدیر سرور درخواست کنید لاگها را بررسی کنند تا مشکل را متوجه شوند ! برای مدیر سرور کار سختی نیست برررسی لاگها !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

majidshirazy
12-06-2011, 10:57 AM
با سلام
این هم پیغام خطاهای سایت

Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/shirazy/domains/mydomain.com/public_html/farsi/libraries/joomla/session/session.php on line 96

Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/shirazy/domains/mydomain.com/public_html/farsi/libraries/joomla/session/session.php on line 99

Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/shirazy/domains/mydomain.com/public_html/farsi/libraries/joomla/session/session.php on line 742

Warning: session_start() [function.session-start (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/shirazy/domains/mydomain.com/public_html/farsi/libraries/joomla/session/session.php:96) in /home/shirazy/domains/mydomain.com/public_html/farsi/libraries/joomla/session/session.php on line 462

Warning: preg_match() [function.preg-match (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: Compilation failed: this version of PCRE is not compiled with PCRE_UTF8 support at offset 0 in /home/shirazy/domains/mydomain.com/public_html/farsi/libraries/phputf8/utf8.php on line 48

Fatal error: PCRE is not compiled with UTF-8 support in /home/shirazy/domains/mydomain.com/public_html/farsi/libraries/phputf8/utf8.php on line 49

majidshirazy
12-06-2011, 11:22 AM
با سلام
ini_set رو فعال کردم الان فقط دو تا خط آخری هستش

Warning: preg_match() [function.preg-match (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: Compilation failed: this version of PCRE is not compiled with PCRE_UTF8 support at offset 0 in /home/shirazy/domains/mydomain.com/public_html/farsi/libraries/phputf8/utf8.php on line 48

Fatal error: PCRE is not compiled with UTF-8 support in /home/shirazy/domains/mydomain.com/public_html/farsi/libraries/phputf8/utf8.php on line 49

ممنون میشم کسی راهنمایی کنه

majidshirazy
12-06-2011, 11:29 AM
جهت اطلاع اساتید

[root@atrisamini ~]# pcretest -C
PCRE version 7.9 2009-04-11
Compiled with
No UTF-8 support
No Unicode properties support
Newline sequence is LF
\R matches all Unicode newlines
Internal link size = 2
POSIX malloc threshold = 10
Default match limit = 10000000
Default recursion depth limit = 10000000
Match recursion uses stack

آیا باید pcre دوباره کانفیگ بشه؟ تا utf-8 رو ساپورت کنه؟
آیا اصلا این مشکل من به این مربوط میشه؟ یا خیر؟
مرسی

safajuy
12-06-2011, 01:31 PM
سلام
همه ي اين احتمالات هست و براي كم كردن احتمالات بايد اين موارد رو رعايت كرد
اينجوري كه من متوجه شدم گويا اصلاً هاستتون جوملا رو ساپورت نميكنه و براي جوملا مناسب نيست چرا كه به جز صفحه اصلي كه يك ايندكس ساده بود ، فايل php رو بالا نمياره
مشكل از سرويس دهنده ي شماست

موفق باشيد

majidshirazy
12-08-2011, 01:21 PM
با سلام
پاسخ مدیر سرور برای این مشکل اینچنین بود

برای نصب جوملا بهتر است که مود PHP سرور روی CGI کانفیگ شود
آیا با اینکار مشکل برطرف خواهد شد؟

با تشکر

مهدی.
12-08-2011, 06:04 PM
سلام

مدیر سرور منظورش اینه که این امکان رو نداره ! چون ران شدن سرور به CGI بر میگرده به کانفینگهای اولیه سرور ! و یکی از امکاناتی که به کاربران میده اینه که هر کاربر برای خودش php.ini اختصاصی داشته باشه !

به هر حال بهترین کار اینه که سرویس دهنده خود را تغییر دهید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

majidshirazy
12-09-2011, 11:04 PM
با سلام
من خودم مود php رو به cgi تغییر دادم،ولی باز هم همون مشکل پا برجا بود
ولی وقتی pcre رو آپدیت و دوباره نصب کردم، مشکلم برطرف شدش

خیلی ممنون از راهنمایی*های ارزشمند تون

ارادتمند