PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش مشکل در انتقال دیتا بیس

mahdinaeimi
11-28-2011, 01:30 PM
عرض سلام و خسته نباشید.

من هنگام import کردن DB برروی phpmyadmin در Cpanel با ارور زیر مواجه میشم. لطفا دقیق مرا راهنمایی فرمایید که این ارور برای چیه و اینکه من چه تغییراتی رو باید روی فایل configuration.php آپلود شده انجام بدم . آیا این تغییرات بایستی قبل از import کردن باشه یا بعد از ؟ :(

Error
SQL query:

--
-- Database: `name database`
--
CREATE DATABASE (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> man%2F5.1%2Fen%2Fcreate-database.html&token=3178715048632827554a7cbe143556ad) `name database` DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci;

MySQL said: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> man%2F5.1%2Fen%2Ferror-messages-server.html&token=3178715048632827554a7cbe143556ad)

#1007 - Can't create database 'name database'; database exists

safajuy
11-28-2011, 02:54 PM
سلام

نحوه ي بك آپ گرفتن شما اشتباه هستش

در لوكال شما اجازه ساخت DB در PHPMyAdmin رو داريد ولي در سرور چنين امكاني فراهم نيست

شما ابتدا ديتابيس رو از طريق CPanel بسازيد

بعد از جداول ديتابيس لوكال هاستتون بك آپ بگيريد

نهايت امر جداول رو در ديتابيس سرور خودتون از طريق phpmyadmin وارد كنيد

موفق باشيد

mahdinaeimi
11-28-2011, 03:08 PM
سلام

نحوه ي بك آپ گرفتن شما اشتباه هستش

در لوكال شما اجازه ساخت DB در PHPMyAdmin رو داريد ولي در سرور چنين امكاني فراهم نيست

شما ابتدا ديتابيس رو از طريق CPanel بسازيد

بعد از جداول ديتابيس لوكال هاستتون بك آپ بگيريد

نهايت امر جداول رو در ديتابيس سرور خودتون از طريق phpmyadmin وارد كنيد

موفق باشيد

سلام . خیلی متشکرم از راهنمایی تون.

یه سوال دیگه داشتم . من وقتی آدرس سایتم رو در URL وارد می کنم این ارور رو به من میده.

Unable to open WampServer's config file, please change path in index.php file

کجا باید چه چیز هایی رو تغییر بدم . ؟؟

قبلا از توجهتون متشکرم.

safajuy
11-28-2011, 03:26 PM
در پوشه ومپ فايل index.php قرار داديد؟
اگر قرار داديد حذفش كنيد.
در ضمن براي موضوعات جداگانه تاپيك جداگانه بزنيد

موفق باشيد