توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از چندین ماژول آخرین اخبار در صفحه اصلی
الهام
12-31-2006, 03:33 PM
سلام
من نیاز دارم که در صفحه اصلی ماژول هایی با عنواین آخرین اخبار سایت ، تازه های سایت ، آخرین سمینارها، آخرین مقالات داشته باشد و در آنها لینک هایی به مطالب خود. اما نمی دانم چطوری و با استفاده از چه ماژولی لطفآ مرا هر چه سریعتر راهنمایی کنید.
radmehr
12-31-2006, 03:39 PM
شما اگر برای هر کدوم از اینهایی که گفتی تو سایتت یک بخش سوا داشته باشی، میتونی از ماژول آخرین مطالب بخش ها استفاده کنی
و با چند بار کپی کردن اون آخرین مطالب هر کدوم از بخش ها رو نمایش بدی.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
الهام
01-01-2007, 06:00 AM
مرسی از راهنماییتون
اما من می خوام صفحات تازه های سایت، آخرین اخبار سایت، و بقیه آخرین ها در ماژول هایی در وسط صفحه اصلی ظاهر بشه و امکان scroll ماژول ها هم باشه آیا این امکان وجود دارد؟
radmehr
01-01-2007, 07:28 AM
2 راه داره:
1- یا قالبون رو ویرایش کنید و موقعیت های جدید در اون ایجاد کنید
2- یا از دستور mosloadposition توی متنت استفاده کنی:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
الهام
01-01-2007, 07:33 AM
خیلی از راهنماییتون ممنون
الهام
01-01-2007, 08:11 AM
شرمندم من از این دستوری که تو راه دوم گفتید در کجا و چه جوری استفاده کنم.
منظور مامبوت load madule و دستور mosloadposition
radmehr
01-01-2007, 08:29 AM
Load Module: این مامبوت این امکان را میدهد که شما ماژولی را درون محتوای خود load کنید که برای اینکار باید از دستور مثلا {mosloadposition user1} استفاده کنید.
توی متنی که مینویسید میتونید از این دستور استفاده کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.