توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ویروسی بودن اطلاعات
pa231
11-29-2011, 08:01 AM
سلام
من یه هاست داشتم که smf روش نصب کردم و تمام تنظیمات و گرههای کاربری و انجمن و زیر انجمن رو ایجاد کردم و دیدم سایت آلوده هستش و تو انجمن تاپیک دادم و این بخش (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش:پاکسازی_سایت_از_فایل* ای_مخرب) رو به من معرفی کردن و تمام کارها رو انجام دادم اما وقتی دیتا بیس رو برمیگردونم دوباره آلوده میشه . میشه کاری کرد که آلودگی دیتابیس از بین بره و تمام کارهای تنظیماتی رو دوباره انجام ندم
safajuy
12-01-2011, 04:01 PM
سلام
مطمئنيد اشكال از ديتابيس هستش؟
معمولاً ديتابيس يك فايله و توي يك فايل هم نميشه ويروس انداخت.
مشكل اصلي سايتتون چيه؟
شايد مشكل از هاستينگتونه
pa231
12-02-2011, 06:00 AM
سلام
مطمئنيد اشكال از ديتابيس هستش؟
معمولاً ديتابيس يك فايله و توي يك فايل هم نميشه ويروس انداخت.
مشكل اصلي سايتتون چيه؟
شايد مشكل از هاستينگتونه
این ادرس سایتم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
الان مشکلی نداره
به محض اینکه دیتا بیس رو بر میگردونم دوباره آلوده میشه
safajuy
12-02-2011, 07:04 AM
سلام
دقيق بگيد چه اتفاقي ميفته؟
چه پيغامي ميده؟
در صورت امكان با اسكرين شات نشون بديد.
موفق باشيد
pa231
12-02-2011, 07:41 AM
سلام
دقيق بگيد چه اتفاقي ميفته؟
چه پيغامي ميده؟
در صورت امكان با اسكرين شات نشون بديد.
موفق باشيد
شما الان رفتید تو سایتی که معرفی کردم یا نه ؟؟؟
الان وقتی میرم تو پنل اخطار میده .پنلشون مشکل داره . تا عصر دیتابیس رو برمیگردونم تا خودتون ببینید چی میشه
safajuy
12-02-2011, 07:48 AM
سايت شما رو ديدم و هيچ مشكل ظاهري نديدم.
تصوير رو قرار بديد بهتر مي تونيم كمكتون كنيم
البته هنوز دقيق نگفتيد چه ايرادي داره و چه مشكلي بوجود مياد
pa231
12-02-2011, 02:37 PM
سايت شما رو ديدم و هيچ مشكل ظاهري نديدم.
تصوير رو قرار بديد بهتر مي تونيم كمكتون كنيم
البته هنوز دقيق نگفتيد چه ايرادي داره و چه مشكلي بوجود مياد
خلاصه مشکلم اینه که :::::::: یک بک آپ از دیتابیس دارم . وقتی اونو بر میگردونم سایت آلوده میشه و آنتی ویروس گیر میده
safajuy
12-02-2011, 08:20 PM
بررسي كنيد كه توي Blacklist آنتي ويروستون كلماتي مشابه كلمات محتويات ديتابيستون نباشه
معمولاً آنتي ويروس ها طبق ديتابيس كلمات خودشون عمل مي كنند و حتي بعضي اوقات فايل هاي سالم رو هم حذف مي كنند !
البته امكان داره سايت شما توسط فاير وال به ليست سياه رفته باشه
همه ي اين احتمال ها ممكنه باشه ولي اينكه بخواييم ديتابيس رو ويروسي قلمداد كنيم بعيده. (مگه اينكه از كدهاي مخرب استفاده كرده باشيد كه اين مورد هم بعيده)
ديتابيس رو اگر توي لوكال چك كرده باشيد و كار كرده باشه و آنتي ويروستون ايراد نگرفته باشه نبايد مشكلي از بابت ديتابيس باشه.
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.