PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل شده صفحه سفید بعد از انتقال

infinity
11-29-2011, 04:41 PM
سلام

من امروز سایتمو از به یک هاستینگ جدید منتقل کردم. کنترل پنل قبلیم دایرکت ادمین بود و جدیده سی پنل
خودم انتقال رو انجام دادم و مطمئنم که همه چیز کامل منتقل شده ولی بعد از انتقال صفحه سفید میاد. هم توی صفحه اصلی سایت و هم مدیریت
فایل error_log توی سی پنل این ارورها رو نشون میده:
کد:

[29-Nov-2011 16:01:09] PHP Warning: require_once(/home/******/domains/******.com/public_html/includes/version.php) [<a href='function.require-once'>function.require-once</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/******/public_html/includes/joomla.php on line 71
[29-Nov-2011 16:01:09] PHP Fatal error: require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/******/domains/******.com/public_html/includes/version.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/******/public_html/includes/joomla.php on line 71

خواهش میکنم راهنماییم کنید که چیکار باید بکنم ؟ :(

محمد محسنی
11-29-2011, 06:50 PM
سلام

یک بار جوملا را دانلود و فایل ها را جایگزین کنید.

یا حق.

infinity
11-29-2011, 07:08 PM
ممنون
مشکل بعد از انتقال از دایرکت ادمین به سی پنل بوجود اومده بود
در زیر علت بروز مشکل و نحوه رفعش رو که در یک انجمن دیگه نوشتم میتونید ملاحظه کنید

توی لوکال هم دقیقا همین ارور رو میده
ورژن PHP هر دو سرور 5.2.17 هست
من فکر میکنم هر چی که هست مربوط به این قسمت ارور باشه:

/home/******/domains/******.com/public_html/includes/version.php

پوشه public_html در دایرکت ادمین در مسیر

/home/username/domains/domain.com/public_html

قرار میگیره در صورتی که در سی پنل در مسیر

/home/username/public_html

آیا این مسیر توی دیتابیس جوملا و یا جایی دیگه ذخیره میشه؟ باید دستی ویرایشش کنم؟

مشکل دقیقا از همین بود
فایل configuration.php رو ویرایش کردم مشکل حل شد

sahama
11-30-2011, 11:47 AM
سلام
دوست عزیز آیا الان مشکلتون حل شده؟