توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : غیر فعال بودن سیستم ارسالهای سایت
bardia1
11-30-2011, 10:30 AM
مدتی ست سایت taleshan.org را با جوملا 1.5.20 با استفاده از هاست رایگان فا گیگ منتشر کرده ام ولی سیستم ارسالهای سایت ، مانند : فرم تماس با ما ، ارسال لینک تایید عضویت ، امتیاز دهی به مطالب ، آیکن ارسال به دوست بالای مطالب و... غیر فعال است . باید چکار کنم؟
sahama
11-30-2011, 11:29 AM
سلام
smtp رو تنظیم کنید مشکلتون حل خواهد شد
bardia1
11-30-2011, 01:01 PM
ببخشید من خیلی مبتدی هستم .منظور شما از smtp چیست. به کدام بخش از مدیریت باید بروم؟
sahama
12-01-2011, 07:26 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>تنظیم_سرویس_ایمیل_SMTP_در_جوم ا
bardia1
12-02-2011, 06:46 AM
تنظیمات را برابر راهنمایی جوملا ویکی انجام دادم ولی باز مشکل رفع نشد . فکر میکنم علتش این است که سرور سایت من سرویس ایمیل دهی را مسدود کرده و من از ایمیل شخصی در جی میل استفاده می کنم . در این صورت چه باید کرد؟
safajuy
12-02-2011, 08:43 AM
سلام
تنظيمات رو برابر اين دستور انجام بديد.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشيد
bardia1
12-03-2011, 03:10 PM
راهنمای تنظیمات به زبان فارسی وجود ندارد ؟ اگر دارد لطف بفرمایید .
bardia1
12-04-2011, 02:41 PM
سلام
تنظيمات رو برابر اين دستور انجام بديد.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
موفق باشيد راهنمای تنظیمات به زبان فارسی وجود ندارد ؟ اگر دارد لطف بفرمایید .
متشکرم ولی ......
دستورات لینگ بالا انگلیسی است . اگر فارسی اش وجود دارد لطف بفرمایید . مشکل من هنوز حل نشده و سیستم ارسالهای سایت کار نمی کند
صدرا حسابی
12-04-2011, 02:55 PM
همه موارد رو مشخص بیان کرده:
- به میلی که تو جیمیل ساختین برین، روی این چرخ دنده <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> که برای تنظیمات کلیک کنید، یه همچین تنظیماتی می بینید (البته این توضیحات گوگل قدیمی است الان خیلی گزینه هایی بیش تری دارید ولی اسم تبی که باید بروید همین است)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
زوی Enable POP for all mail یا Enable POP for mail that arrives from now on تنظیمات رو بزارید و مشخص کنید بر سر این میلا چی بیاد!!!(مثلا آرشیو شه تو میلتون، تو اینباکس بیاد یا...)
و بعد از این دستور استفاده کنید:
Incoming Mail (POP3) Server - requires SSL:
pop.gmail.com
Use SSL: Yes
Port: 995
Outgoing Mail (SMTP) Server - requires TLS3 or SSL:
smtp.gmail.com (use authentication)
Use Authentication: Yes
Port for TLS/STARTTLS: 587
Port for SSL: 465
Account Name:
your full email address (including @gmail.com or @your_domain.com)
Email Address:
your email address (username@gmail.com or username@your_domain.com)
Password:
your Gmail password
که در جوملا در قسمت تنظیمات کلی و تب سرور به این صورت می شه:
تنظیمات پست الکترونیک
سامانه ارسال نامه الکترونیک
سرور smtp
پست الکترونیک نویسنده
yourmail@gmail.com
نام فرستنده
yourname
مسیر ارسال نامه
/usr/sbin/sendmail
احراز هویت SMTP
بله
امنیت SMTP :
SSL
پورت SMTP
465
شناسه SMTP
yourmail@gmail.com
گذرواژه SMTP
pass
میزبان SMTP
smtp.gmail.com
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.