PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک سوال در مورد قالب سایت جوملا 1.5

carsworld.ir
12-02-2011, 06:31 PM
با سلام به دوستای عزیز
یه سوال داشتم.من یه قالب وبلاگ دیدم خیلی خوشم اومده.آیا میشه اونو به قالب جوملا تبدیل کرد ؟
آأرس وبلاگی که از ظاهرش خوشم اومده اینه :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگه کسی هست که این کارو برام انجام بده بگه قیمتش چقدر میشه ؟ از همتون ممنونم

safajuy
12-02-2011, 07:55 PM
سلام
قالب رو بصورت html بايد ذخيره كنيد و بعد از ذخيره كردن دستورات ايجاد موقعيت جوملا رو براش قرار بديد
در انتها چند كلاس هست كه بايد اضافه كنيد
در كل كار يك مقدار مشكله و به اين سادگي ها نيست و نياز به دانش برنامه نويسي و آشنايي با كدهاي جوملا داره

موفق باشيد

carsworld.ir
12-05-2011, 03:14 PM
مرسی از جوابتون.پس شدنیه .آیا کسی هست این کارو انجام بده ؟ اگه میشناسین بی زحمت معرفی کنین.در ضمن اگرم میدونین چقدر میگیرن حدود قیمتشو بگین.ممنون دوست عزیز . موفق باشین

محمود مراديان
12-05-2011, 10:03 PM
با سلام. خوب تو که میخوای هزینه کنی با خود طراح قالب تماس بگیر. زیر همین قالب آدرس سایتش هست.

carsworld.ir
12-06-2011, 05:49 AM
آقای مرادیان ممنون از جوابتون و راهنماییتون.خودم راستش به این موضوع فکر نکرده بودم.اما چیزی که هست من میخام این قالبو برای جوملا طراحی کنم و نمیدونم اون طراح بتونه یا نه.اما فکر خوبیه.میزنگم ببینم میتونه طراحی کنه یا نه.بازم ممنون از راهنماییتون

raminfa
12-06-2011, 12:41 PM
من طراح قالبم
اینو طراحی میکنم
فول دایو
و نمایش CSS3 تو ie6
منو آبشاری هم براتون میزارم
برای جوملا 1.5 و 1.7 تضمین میکنم
70 تومن
raminv96@gmail.com
تمایل داشتید تماس بگیرید

carsworld.ir
01-15-2012, 12:46 PM
سلام دوباره.یه مشکلی پیش اومده.به سایت من برین carsworld.ir - اول ) منوی اصلیم که سمت راسته و منوی منابع که سمت چپه پس زمینه منو قرمز هستش . اما من میخام رنگشو عوض کنم . سبز کنم . نوشته های عنوان همین منو ها هم سفید شده میخام سبز بشه.تمام css های قالب هم نگاه کردم کد رنگش نیست.لطفا راهنمایی کنین.فوریه . مرسی
دوم ) تیتر مطالبم توی صفحه اصلی سبزه ولی توی بقیه ی صفحات خاکستریه.میخام همه جا سبز باشه.لطفا راهنمایی کنین.ممنون

hamidy
01-17-2012, 05:34 AM
سلام

سایتتون باز نمی شه

مقاله پسوند کلاس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> F%E5_%C7%D2_%81%D3%E6%E4%CF_%98%E1%C7%D3_%CF%D1_%C C%E6%E3%E1%C7) در دانشنامه جوملا فارسی رو مطالعه کنید شاید مفید باشه

در پناه حق

shmata
01-17-2012, 05:37 AM
چرا هیشکی جواب نمیده ؟
carsworld.ir باز نمیشود

carsworld.ir
01-18-2012, 02:40 PM
بابت وقتی که گزاشتین و جواب دادین ممنونم
شانس مارو میبینین ؟ هاست میخاست اطلاعات رو منتقل کنه واسه همین سایت باز نمیشد.الان باز میشه.بی زحمت اگه میشه راهنمایی کنین . اونم الان مطالعه می کنم.از راهنماییتون ممنونم

carsworld.ir
01-18-2012, 03:38 PM
من مطالعه کردم.خیلی مفید بود.چند تا چیزی که همیشه سوال بود برام فهمیدم.ولی نتونستم کارمو انجام بدم.توروخدا کمک کنین.همه چیو زیرو رو کردم نتونستم رنگای این دو موردو پیدا کنم.کل سایتو رنگاشو عوض کردم.همین 2 مورد مونده.یکی رنگ منوی اصلیم . دومی هم رنگ نوشته عنوان منوی اصلی . راستی سومی هم داره . توی صفحه اصلی رنگ عنوان مطالب ارسالیم سبزه ولی مثلا اگه برم توی اخبار خودرویی دیگه سبز نیست . خاکستریه . بگین چیکار کنم ؟ از وقتی که میزارین پیشاپیش ممنونم :thanks:

P30Yaran
01-19-2012, 07:54 PM
سلام دوست عزیز
به کاری کن من دقیق نمی تونم اینجوری راهنماییت کنم
بیا تو فایل template.css - کد fffff رو سرچ کن (البته یه بکاپ از کدها داشته باش که خراب نشه)
این کد رنگ سفید هست اون رو تغییر به کد رنگ دیگه ای بده (کد رنگها رو تو فتوشاپ می تونی بدست بیاری) ببین چطور میشه
(اگه تونستی تو لوکال تست کنی بهتر که سایتت خراب نشه)
مدیران بنا بر قوانین ممنون کردن که کسی اطلاعات شخصی هاست کاربران رو بگیره و براشون درست کنه وگرنه خودم چاکر همه بچه های انجمن هستم و براشون تا اونجا که بتونم مشکلاتشون رو رفع می کنم
موفق و پیروز باشید

carsworld.ir
01-20-2012, 06:09 AM
کاربر P30Yaran
از راهنماییت ممنونم.ولی توی قالب سایتم پر از رنگ سفیده . اینجوری همه چی خراب میشه.حالا شاید توی لوکال تست کردم.ممنون از راهنماییت.کسی نبود راهنمایی کنه ؟ اینجا چقدر ساکته و همه چی آرومه !!!

Eskafild
01-20-2012, 07:55 AM
سلام
یه گوگل کروم نصب کنید
بعد روی عنوان کلیک راست کنید گزینه ی باز سازی عنصر رو بزنید این طوری کد مربوط به اون بخش رو نشون میده این طوری می تونید برید توی سی اس اس سر اون کد مورد نظر:clap:

carsworld.ir
01-24-2012, 07:36 AM
دمت گرم آقا.الان امتحان می کنم خبر میدم . مرسی که وقت گزاشتی و جواب دادی . مرسییییییییییییییی :thanks:

carsworld.ir
01-24-2012, 08:36 AM
من گوگل کروم نصب کردم و امتحان کردم.کلاسشو پیدا می کنم.ولی توی سی اس اس مربوط به اون هیچ حرفی از رنگ نزده . من سی اس اس زیاد بلد نیستم یعنی هیچی هیچی بلد نیستم. باید توی TextDecoration تغییرات بدم ؟ اگه آره بگین چجوری میتونم رنگ بدم بهش. ممنون

carsworld.ir
01-27-2012, 07:50 AM
ای بابا . چرا کسی جواب نمیده ؟ اگه اینجا حواب نگیریم پس کجا جواب بگیریم ؟ مثلا اینجا انجمن تخصصیه ها :whistle:

shmata
01-27-2012, 09:51 AM
ای بابا . چرا کسی جواب نمیده ؟ اگه اینجا حواب نگیریم پس کجا جواب بگیریم ؟ مثلا اینجا انجمن تخصصیه ها :whistle:
سوالات جدید را در تاپیکهای جدید مطرح کنید
برای عوض کردن رنگ مطالب اصلی سایت به پوشه قالب رفته و کد

.accordion_sp1_id57 .toggler span span{
color:#297103;
}

به انتهای فایل template.css اضافه کنید و برای عوض کردن رنگ زمینه منوی کناری به آدرس
JoomlaRoot/templates/cloudbaseuniversity/images/sideMenuSprite.jpgو این عکس را تغییر دهید.

Eskafild
01-27-2012, 10:39 AM
توی گوگل کروم همونجا نشون می ده مثلا کد فلان مربوط به کدوم پوشست که باید دنبالش بگردی
می ری تو اون پوشه ی کد مورد نظر
دکمه های کنترل + f رو می زنی و کدی که دنبالش می گردی تو اون کادر که باز میشه می زنی اون بهت نشون می ده چه کد هایی شبیه به اون یا خود اون هست(جست و جوی راحت )

carsworld.ir
01-28-2012, 04:54 AM
کاربر با نام کاربری shmata (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) واقعا ممنونم
رنگ منوهام عوض شد.
اما مورد دیگه کار نکرد . البته زیاد چیز مهمی هم نیست . همین منوها خیلی اذیت می کرد . دستت درد نکنه واقعا . انشالله جبران کنم . مرسی واقعا :clap:
موفق باشین

carsworld.ir
01-28-2012, 05:00 AM
موردی که مونده رو توی عکس پایین مشخص کردم . نوشته ای که نوشته منوی اصلی سفیده.ولی میخام سبز باشه . لطفا اینم بگین . ممنونم از همتون . مرسی

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

shmata
01-28-2012, 05:22 AM
به آدرس
JoomlaRoot/templates/cloudbaseuniversity/css/template.css بروید و فایل template.css را باز کنید در خط 2097
دستور
color:#297103 !important; بجای دستور color موجود در آن خط بنویسید.

carsworld.ir
01-28-2012, 01:46 PM
آقا دستت درد نکنه بابت وقتی که گزاشتی.من خطهارو شمردم رسیدم به اون خط 2097 ، ولی اون قسمت تنظیمات فوتر بود.یه خورده بالا پایین هم گشتم چیزی ندیدم.رنگ فونتای منوی پایینیشو تونستم تغییر بدم ولی اونو نشد . تورو خدا کمکم کنین.دارم گیج میشم بس که توی این سی اس اس گشتم . رنگ عنوان منوهام رو میخام عوض کنم.هم اونا که توی عکس نشون دادم و سفید هستن هم اونایی که قرمزه. تورو خدا یکی کمک کنه

shmata
01-28-2012, 07:15 PM
دوست عزیز واقعا شما نشستید تا 2097 شمردید ؟ باور نکردنیه .:butterfly:
شما باید از یک text editor مثل notepad++ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) استفاده کنید.
در ضمن اگر کد مورد نظر رو در خط مربوطه کپی کنید شک نکنید که مشکلتون حل میشه .

Eskafild
01-28-2012, 08:22 PM
دوست عزیز واقعا شما نشستید تا 2097 شمردید ؟ باور نکردنیه .:butterfly:
شما باید از یک text editor مثل notepad++ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) استفاده کنید.
در ضمن اگر کد مورد نظر رو در خط مربوطه کپی کنید شک نکنید که مشکلتون حل میشه .
یا دکمه های ctrl و f رو بزنید یه کادر میاد دنبال اون متنی که می گردید یه تیکشو تو کادر باز شده بزنید میبردتون سر اون کد

carsworld.ir
01-29-2012, 03:18 AM
بله تا 2097 شمردم.چون کارم واقعا واجبه و حیاتی . و واقعا داره روی اعصابم راه میره که تا الان درست نشده . ctrl+f رو بلدم ولی وقتی نمیدونم باید دنبال چی بگردم چه فایده داره ؟ توروخدا یه جوری بگین که بفهمم بتونم انجام بده . خدایا این سی اس اس چی بود آفریدی . خیلی سخته

shmata
01-29-2012, 05:29 AM
ابتدا وارد هاست تون شوید از آنجا وارد پوشه templates شوید سپس وارد پوشه cloudbaseuniversity شوید بعد پوشه css را باز کنید و فایل template.css را برای ویرایش باز کنید .
بعد در خط 2097 این فایل یک دستور css وجود دارد به اسم color شما آنرا پاک کنید واین
color:#297103 !important; را جایگزین آن کنید . کدام قسمت اش رو نمیتونید انجام بدید ؟

carsworld.ir
01-29-2012, 02:24 PM
من تا خط 2097 شمردم و رسیدم به اونجا . اما اون قسمت مربوط به فوتر بود.با این حال من انجام دادم کاری که شما گفتین و جایگزین کردم کدها رو اما هیچ تغییری صورت نگرفت

shmata
01-29-2012, 06:45 PM
من تا خط 2097 شمردم و رسیدم به اونجا . اما اون قسمت مربوط به فوتر بود.با این حال من انجام دادم کاری که شما گفتین و جایگزین کردم کدها رو اما هیچ تغییری صورت نگرفت
اگه notepad++ رو که لینک شو در پست های قبلی براتون گذاشتم دانلود و نصب میکردید نیاز به شمارش این همه خط نداشتید.
من با firebug تست کردم که میگم اون خط رو تغییر بدید
اگه درست انجام بدید مشکلتون حل میشه .

carsworld.ir
01-30-2012, 03:28 AM
من دانلود کردم برنامتونو.توی notepad++ هم نگاه کردم و خط 2097 رو پیدا کردم . جای کد مربوط به color همون کد شمارو گزاشتم اما درست نشد.

shmata
01-30-2012, 05:09 AM
این کد رو در انتهای فایل template.css قالب تون اضافه کنید.
div.module-inside h3 span{color:#297103;}

saeid1991
01-30-2012, 11:21 AM
چجوری باید یک قالب جدید که از جوملا ارت گرفتمو روی سایت نصب کنم؟
اگه میشه ساده توضیح بدین من هیچی یاد ندارم

shmata
01-30-2012, 11:54 AM
چجوری باید یک قالب جدید که از جوملا ارت گرفتمو روی سایت نصب کنم؟
اگه میشه ساده توضیح بدین من هیچی یاد ندارم
لطفا برای سوالات جدید یک موضوع جدید ایجاد کنید.

carsworld.ir
01-30-2012, 07:06 PM
نام کاربری shmata (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) واقعا یه دنیا ممنون . بالاخره درست شد . آقا انشالله بتونم جبران کنم . دستت واقعا درد نکنه . ایشالله همه گره های زندگیت باز شه . خیلی آقایی . مرسییییییی

shmata
01-30-2012, 08:05 PM
نام کاربری shmata (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) واقعا یه دنیا ممنون . بالاخره درست شد . آقا انشالله بتونم جبران کنم . دستت واقعا درد نکنه . ایشالله همه گره های زندگیت باز شه . خیلی آقایی . مرسییییییی

موفق باشی دوست من :d

carsworld.ir
01-31-2012, 05:41 AM
مرسی . شما هم همین طور