PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمایش منو ها

hoseini
12-03-2011, 09:19 PM
با سلام
من فقط وقتی قالب پیش فرض خود جوملا یعنی Beez2 - Default (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را انتخاب می کنم منو ها ی گوشه را می بینم ولی هر قالب استاندارد دیگری را نصب کردم هیچ منویی نمی بینم
و سوال دیگر این که وقتی قالب را می خوام حذف کنم آن را انتخاب می کنم و حذف را می زنم این پیغام را می دهد
قادر به حذف آخرین استایل قالب نیست
لطفاً راهنمایی کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

aidindph
12-03-2011, 10:04 PM
در مورد منو شما باید این رو بدونید
که در تنظیمات بعضی از قالب ها میتونید تعریف کنید که کدام یک از منو های شما به عنوان منوی اصلی در قالبتون نمایش داده بشه

یکی از مواردی که در بعضی قالب ها منو اصلیتون رو مشاهده نمیکنید همین هست. یک سری به تنظیمات قالبتون بزنید.
---
در مورد حذف استایل هم، جوملا نمیتونه قالب پیشفرضش رو پاک کنه چون اگر اون نباشه شما صفحه اصلی سایت رو سفید خواهید دید.
اگر مصر هستید که حذفش کنید میتونید از سی پنل این کار رو انجام بدید.

hoseini
12-04-2011, 10:30 AM
سلام
چه تنظیماتی رو باید تغییر بدم ؟

aidindph
12-04-2011, 10:20 PM
سلام
چه تنظیماتی رو باید تغییر بدم ؟

بستگی به قالبی که انتخاب کردید داره
از بخش مدیریت وارد مدیریت قالبها بشید و روی اسم قالب مد نظرتون کلیک کنید
و اون تنظیمات رو بررسی کنید

معمولا اونجا Main Menu ی رو میشه به قالب وصل کرد...

mr.masoud
12-08-2011, 10:26 AM
سلام، من هم این مشکل رو دارم و کار هایی رو هم که شما گفتید رو انجام دادم اما مشکلم حل نشد، لطفا راهنمایی کنید:sad: