توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در راست چین کردن لیست ایجاد شده در Jform
leila.agh
12-04-2011, 07:43 AM
سلام
من نسخه jform 1.6 RC2 رانصب کردم طبق فرمایش دوستان تغییرات لازم را برای راست چین کردن فرم (در فایل components/com_jforms/views/form/default.css خط 41 به div.jform form label عبارت float: right رو اضافه کنید )انجام دادم اما قسمتهایی که با لیست انتخابی ایجاد کردم راست چین نشد مشکل از کجاست؟
سایت مورد نظر
)irmind.com***** می باشد فرم در قسمت ثبت نام منوی اصلی قرار دارد
ممنون
firoozmandan
12-06-2011, 05:43 PM
سلام
در فیلد خدمات درخواستی کد زیر را ببینید و به float دقت کنید !
<label id="hc50f_22_label" class="jflist" style="float: left; width: 73px; height: 54px;" for="hc50f_22">
یا علی
leila.agh
12-07-2011, 04:16 AM
شلام
ببخشید این کد خدمات درخواستی و مدت زمان ابتلا را باید کجا جستجو کنم در همان Deafult.css
safajuy
12-08-2011, 11:28 AM
اين رو جستجو كنيد و float رو به right تغيير بديد ببينيد تغيير ميكنه يا نه.
div.jform form input,
div.jform form select,
div.jform form textarea,
div.jform form fieldset
آدرس CSS:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشيد
leila.agh
12-09-2011, 01:55 PM
سلام دوست عزیز
من همان قسمتی که شما گفتید را قبلا تغییر داده بودم کل فرم بهم می ریزد و در ضمن همین قسمت مورد نظر باز راست چین نمی شود
left را به right تبدیل کردم و حتی در قسمتهای دیگر هم همین کار را کردم اما فقط فرم بهم می ریزد
سلام
در نسخه 0.6 که شما استفاده می کنید float:left در پوشه مدیریت این افزونه در قسمت plgins/element/list قرار دارد و در css نیست
البته در نسخه 0.7 این کد نیز به css منتقل شده
موفق باشید
leila.agh
12-09-2011, 02:31 PM
سلام یعنی من باید دقیقا چیکار کنم متوجه نشدم
در قسمت پلاگین ftp سایت رفتم اما element ندیدم یعنی مسیری که گفتین دقیقا کجاست؟
سلام
مشخصات هاست یا ftp را خصوصی ارسال کنید تا براتون درستش کنم
موفق باشید
leila.agh
12-09-2011, 03:08 PM
سلام
من روی دوتا سایت همچین مشکلی دارم اگه امکانش هست بگین چیکار کنم تا خودم هم یادبگیرم
سلام
مشخصات را بدید تا بعد از اصلاح دقیقا بهتون بگم
موفق باشید
leila.agh
12-10-2011, 05:52 AM
سلام دوست عزیز
مشخصات را ارسال کردم
ممنون
سلام
در مسیر
public_html/administrator/components/com_jforms/plugins/elements/list/list.php
عبارت زیر را بیابید:
$output .= _line("<label class='$labelClass' id='{$htmlId}_label' for='{$htmlId}' style='float:left;width:{$p->lw}px;height:{$p->lh}px'>$p->label</label> ",2 );
کلمه left را بکنید right
به همین سادگی ، به همین خوشمزگی
موفق باشید
leila.agh
12-10-2011, 08:37 AM
مرسی آقا ی مهندس
من نمی دونستم که باید از Cpanel درستش کنم در ftp دنبال فلدر و مسیری که قبلا قید کرده بودید می گشتم
به هر حال ممنون اگه ما یه کمی در ای زمینه ها ضعیف عمل می کنیم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.