PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ادامه مطلب بعضی از لینک های فارسی!

صدرا حسابی
12-04-2011, 10:00 AM
سلام
من چند روز پیش به مشکلی خوردم و مراحلی که انجام دادم رو مطرح می کنم تا بشه راحت تر مشکل رو برطرف کرد:

دمو از مشکل در آرشیو اخبار (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
اسم مستعار یا انگلیسی تمام لینک های سایتم رو انگلیسی گذاشتم، ولی برای اخبار می خواستم اسم مستعار به صورت فارسی باشه، مثل همیشه از unicode slug استفاده کردم ولی به یه مشکلی خوردم که بعضی از لینک های فارسی شده به ادامه مطلب نمی روند(اگه از صفحه اصلی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) متن کامل رو بزنید می بینید) و عنوانشون هم که به صورت لینک هست کار نمی کنه!
unicode slug رو پاک کردم و از این پچ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>نام+مستعار)استفا ده کردم تا لینک ها فارسی بشن و متن اسم مستعار خبر ها رو پاک کردم دوباره مطالب رو ثبت کردم تا توسط این پچ لینک ها فارسی بشن!
و باز هم مشکل همون جوری مثل قبل برقراره!
بعد از مدتی متوجه شدم مشکل از "ح" است، اسم مستعار هایی که در اون ها ح چه جدا چه چسبیده وجد داشته باشه به ادامه مطلب لینک نمی شن و عنوان پیوندیشون هم غیر فعال می شه، مشکل با تغییر قالب حل نمی شه، پلاگین ها رو هم همرو یه بار غیر فعال کردم و مشکل وجود داشت هنوز، این مشکل فقط مخصوص مجموعه اخبار و بخشش نیست و کلا این جوری میشه، اسم مستعار همه قسمت ها انگلیسی است و به صورت دستی وارد شده و فقط خبر ها رو می خواستم فارسی باشن!

به نظرتون این مشکل عجیب چه جوری حل می شه؟

safajuy
12-04-2011, 01:48 PM
سلام

اول از همه بگم كه ما هيچگونه پچ رو به شما توصيه نمي كنيم. بنابر اين برگردونيد به حالت اول
دوم اينكه بفرماييد جوملاتون رو دستكاري كرديد يا اينكه بدون دست بردن توي سورس اين مشكل اتفاق افتاده؟

چنين اتفاقاتي معمولاً به خاطر customize كردن جوملا ميفته و به خاطر اينكه دستكاري صحيح نبوده نتيجه درستي نميده.
پيشنهاد ميكنم با استفاده از آموزش زير آخرين نسخه ي جوملا رو روي سرورتون با جوملاي فعلي جايگزين كنيد.
ارتقای Joomla 1.5.x به آخرین نسخه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
موفق باشيد

صدرا حسابی
12-04-2011, 01:53 PM
ممنون، نه تنها تغییری که در سوزس دادم همین تغییر آخر بود و قبلش هم با پلاگین unicode slug این مشکل وجود داشت، الان دوباره در لوکال برای تست جوملا رو اکسترکت می کنم تا فایل ها کلا جایگزین شه و نتیجه رو اعلام می کنم. جوملای من الان 1.5.25 جوملا فارسی(از 1.5.23 به 15.24 همین جوملا فارسی قبلا ارتقا داده بودم و از نسخه دیگه ای استفاده نکردم)

صدرا حسابی
12-04-2011, 02:44 PM
متاسفانه مشکل همچنان برقراره، در لوکال تست کردم و کش مرورگر رو هم خالی کردم ولی باز هم تغییری حاصل نشد

safajuy
12-06-2011, 02:04 PM
سلام
شايد عدم ناسازگاري با يك پلاگين باشه.
هر چند مي دونم كه فرموديد پلاگين ها رو غير فعال كرديد ولي معلوم نيست كه پلاگين و يا حتي ماژول نصب شده چه تغييراتي رو ايجاد ميكنه !
اين جور مشكلات رو بايد بصورت آنلاين بررسي كرد و سايت رو در دسترس داشت

موفق باشيد

صدرا حسابی
12-06-2011, 04:27 PM
امروز بیش تر فهمیدم مشکل از کجاست،
بعد از غیر فعال کردن همه افزونه ها و تست سایت و جایگزینی جداول دیتابیس از هر نظر دیدم هیچ جوری مشکل حل نمی شه! پس رفتم روی لوکال یه جوملا 1.5.25 تازه نصب نکردم، و بدون هیچ تغییری روش unicode slug رو نصب کردم، و بعد یه مطلب بدون مجموعه پست کردم تا در صفحه اصلی منتشر شه و عنوان پیوندی رو فعال کردم و توی اسم مستعارش "ح" نوشتم و دیدم با وجود ح بازم داستان مثل قبل و لینک نمی شه و با برداشتن ح از مستعار حالت لینک شدن فعال می شه!
چند بار جوملا رو پاک کردم و این چند حالت رو تست کردم و هر دفعه ام از اول جوملارو ریختم:
با جوملا 1.5.23 و 1.5.25(گفتم شاید 1.5.25 باگ داشته باشه!): با unicode slug، با پچی که تو پست اول گفتم، با کامپوننت Acesef
و در این حالتا در هیچ کدوم وقتی ح در اسم مستعار بود لینک نمی شد!
من در خونه WampServer Version 2.0 دارم و این مشکل وجود داره! و سایتم هم روی سیستم عامل windows 2008 R2 با II7 اجرا می شه! و این که همه سایتای من تا حالا روی سی پنل یا کلا هاستای لینوکس بوده و به مشکل نخورده بودم! پس این مشکل تو محیط ویندوز اتفاق می افته!
خب حالا دوستا چی راهنمایی می کنن و چه پیشنهادی دارن؟!

aidindph
12-06-2011, 04:38 PM
قبلا چنین مشکلی رو داشتم

مثلا ادامه مطلب یکی از مطالب سایت کار نمیکرد و not found میداد

مشکل از همین encoding هست و نوع جداول دیتابیس

پیشنهادم برای حل شدن کلی مشکل استفاده از کامپوننت com_sh404sef هست که کلا لینکینگ وبسایتتون رو تغییر میده.

فقط کافی نصبش کنید و تغییر لینکهاشو فعال کنید.

صدرا حسابی
12-06-2011, 04:46 PM
آخه چرا مشکل فقط روی سرور ویندوز وجود داره و فقط با حرف ح؟! چون با روشایی که که تست کردم نشون می ده مشکل از تداخل با افزونه های نصب شده نیست، من که اون 3 تا روش و تست کردم اینم الان نصب می کنم و نتیجرو این جا اعلام می کنم.

safajuy
12-06-2011, 05:37 PM
هر روز يك باگ از ويندوز پيدا ميشه و اين هم يه موردش هست !!

البته مشكل utf8 در جوملا 1.7 اصلاح شده و بدون نياز به پلاگين شما مشكلتون حل ميشه

سايت فعلي هم روي سرور ويندوز هستش؟

موفق باشيد