ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ماژول آخرین اخبار

الهام
01-01-2007, 10:45 AM
سلام
من از ماژول آخرین اخبار تو صفحه اصلی استفاده کردم و اونرا به بخش مجموعه اخبار که قبلاً ساخته بودم تخصیص دادم اما این ماژول هیچ چیزی رو به من نشون نمی ده لطفاً راهنماییم کنید

sorry4uboth
01-01-2007, 10:59 AM
شما چیزی برای انتشار توی اون بخش و مجموعه دارید؟
پارامترهای اون ماژول رو درست ست کردید؟

الهام
01-03-2007, 06:56 AM
سلام
مرسی مشکل من حل شد
مثل اینکه ماژولی که به نام آخرین اخبار است در واقع تازه های سایت را نشان می ده و نباید برای آن مجموعه و بخشی رو استفاده کرد.
برای آخرین اخبار از ماژول آخرین مطالب استفاده کردن

pamchal
11-19-2007, 09:06 PM
سلام
خسته نباشید

من می خوام توی ماژول آخرین اخبار ، تاریخ هم نوشته بشه ، یعنی من وقتی مطلبی رو اضافه می کنم و این مطلب توی این ماژول نشون داده می شه مثلا جلوی عنوان مطلب تاریخ درج هم یادداشت بشه ، دوستان ممکنه کمک کنن که با این ماژول چطور می تونم این کار رو بکنم ؟ یا ماژول دیگه ای برای پیشنهاد دارید ؟

از همه دوستانی که توجه کردند ممنونم ;)

mhadaily
11-20-2007, 05:46 AM
ماژول article thumbnails رو در انجمن جستجو کنید و از اون استفاده کنید

در mambo-extensions.com هم می تونید بگردید این حرفه ای هست و می تونید گزینه هایی رو اضافه و کم کنید

اگر هم به php و مامبو اشنا هستید همون ماژول رو به راحتی میشه تغییر داد

soorena
11-20-2007, 09:55 PM
در ماژول article thumbnails جایی بر ای تنظیم نام نویسنده وجود ندارد چه کار می توان کرد .به عبارت دیگر من همانند سایتهای خبری می خوام عنوان مطلب عکس و نام نویسنده را در صفحه اول و از طریق این ماژول داشته باشم

radmehr
11-21-2007, 04:41 AM
اگر php کار کرده باشید میتونید با تغییر در این ماژول این مورد رو بهش اضافه کنید