PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با k2 در قالب

yousef_boy
12-06-2011, 03:37 PM
من k2 رو نصب کردم دوتا مشکل دارم صفحه اول سایتم تو قسمتی که ماژول رو گذاشتم یه کادری اومده جدا عنوان رو برداشتم بازم هست یه حاشیه درست شده میخوام یه دست بشه برداشته بشه
یه مشکل دیگه اینکه محتوای اصلی هنوز هست نمیدونم ماژولش کدومه دقت کنید زیر اون حاشیه ولکام رو زده اونو میخام بردارم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

aidindph
12-06-2011, 04:24 PM
دوست عزیز سوال اولتون زیاد واضح نبود، اما چیزی که متجه شدم این بودکه اون کادری که در متن اصلی سایت افتاده رو میخواهید با زمینه سفیدش حذف کنید.

برای اینکار باید css کامپوننت k2 رو ویرایش کنید

این فایل رو بازکنید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

خط 43

این کد رو جایگزین کنید :

.even {
background: none repeat scroll 0 0 transparent;
border-bottom: 1px dotted #CCCCCC;
padding: 2px 2px 10px;
{

اون Wellcome to the Frontpage

رو هم باید از " مدیریت/منوها/منوی اصلی/ پارامترها " حذف کنید

yousef_boy
12-06-2011, 05:08 PM
این حاشیه انگار ماژول رو کردی تو یه کادر این نمیخام باشه اونکارو کردم اون دوتا نقطه اومد ته مطلب
ولکام هم رفتم منوی مدیریت تو منوی اصلی ولی پارامتری نیست

safajuy
12-06-2011, 06:08 PM
سلام
به
بريد
و اين دستور رودر انتهاي كلاس odd بنويسيد:

background: none;

موفق باشيد

yousef_boy
12-06-2011, 06:32 PM
عزیز تو قسمت پسوند کلاس ماژول زدم -nobox حل شد
ولی هنوز اون Welcome to the Frontpage هست نمیدونم چیکارش کنم

firoozmandan
12-06-2011, 06:55 PM
سلام
از قسمت مدیریت منو ها / پارامتر ها / عنوان صفحه را حذف کنید

یا علی

yousef_boy
12-06-2011, 07:21 PM

کجاست این پارامترها؟

yousef_boy
12-06-2011, 07:28 PM
حل شد فقط مشکل مطالبم چپ هست راست چین چه جوریه؟

safajuy
12-06-2011, 08:00 PM
منوي صفحه اصلي رو انتخاب كنيد تا پارامترها بياد

موفق باشيد

aidindph
12-06-2011, 08:06 PM
دوست عزیز

برای راست چین کردن این قالب شما باید دانش فنی داشته باشید تا از طریق css این کار رو انجام بدید