توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت فرم تماس با ما با کد امنیتی میخواهم
robat2153
12-06-2011, 04:51 PM
سلام -اینجا چرا اینطوریه تبلیغ نمیکنم اما انجمن جومینا خیلیی مرتبه ادم اینجا میاد هنگ میکنه میبینی تو بخش جوملا1.5 از 1.7 نوشتن وخیلیم شلوغ و نا مرتب من مجبور شدم ارسال موضوع کنم چون تو سرچ چیزی پیدا نکردم لطفا لینک دانلود کامپوننت فرم تماس با ما با کد امنیتی تو این صفحه قرار بدهید
safajuy
12-06-2011, 05:56 PM
سلام -اینجا چرا اینطوریه تبلیغ نمیکنم اما انجمن جومینا خیلیی مرتبه ادم اینجا میاد هنگ میکنه میبینی تو بخش جوملا1.5 از 1.7 نوشتن وخیلیم شلوغ و نا مرتب من مجبور شدم ارسال موضوع کنم چون تو سرچ چیزی پیدا نکردم لطفا لینک دانلود کامپوننت فرم تماس با ما با کد امنیتی تو این صفحه قرار بدهید
سلام
در مورد مورد اول بايدبگم كه ما تو قوانين زديم كه تو بخش مربوطه پست بزنند ولي ....
در مورد كامپوننت هم :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ليستش هم:
موفق باشيد
robat2153
12-06-2011, 06:34 PM
مرسی ولی لینکا خرابه خودتونم امتحان کنید
firoozmandan
12-06-2011, 06:48 PM
لینکها مشکلی ندارند ! کانکشن خود را بررسی کنید !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.