PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بالا نیامدن آیکن های ادیتور

hamedtahamtan
12-07-2011, 09:57 AM
سلام من چند روزیه دارم افزونه های اضافی سایتم رو پاک میکنم که الان دیدم یه مشکلی واسه سایتم پیش اومده.آیکن های ادیتورم وقتی که از تو خود سایت میخوام مطلب بگذارم نمایش داده نمیشوند ادیتوورم رو هم تغییر دادم نشد.این هم عکسشه

دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

hamedtahamtan
12-07-2011, 10:45 AM
کلا ادیتور رو به صورت کد های اچ تی ام ال نشون میده

sahama
12-07-2011, 12:14 PM
سلام
در قسمت پلاگین ها بررسی کنید و ببینید tinyMCE رو حذف کرده اید یا هنوز موجود است؟

hamedtahamtan
12-07-2011, 02:02 PM
نه عزیزم مشکل از اینجا نیست آخه من ادیتورم رو هم که عوض میکنم باز هم همونه و تاینی مک هم حذف نشده.حتی وقتی از داخل مدیریت میرم درسته ولی وقتی از تو سایت میخوام ویرایش کنم یا پستت بگذارم بالا نمیاره

hamedtahamtan
12-07-2011, 02:47 PM
سلام دوباره و با تشکر از دوست عزیزم خودم مشکلم رو حل کردم.من یه پلاگین (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[]=54)System - JA Compress برای بالا بردن سرعت جوملا نصب کرده بودم که این مشکل رو سبب شده بود.غیر فعالش که کردم درست شد