توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل نمایش ماژول ها در صفحات داخلی
jozef2070
12-10-2011, 03:26 PM
با سلام خدمت تمامی دوستان
دوستان من از جوملا 1.7.3 استفاده می کنم . من می خوام برخی از ماژول ها فقط در صفحه اصلی به نمایش درآیند ولی اون ماژول ها در تمامی صفحات به نمایش در می آیند.
درقسمت تنظیمات ماژول نمایش ماژول رو فقط در صفحه اصلی می زنم ولی باز در صفحاتی که روی ادامه مطلب می زنم و مطلب کل می آید باز هم به نمایش در می آید.
قبلا که از جوملا 1.5 استفاده میکردم همچین مشکلی نداشتم .
الان چه کار کنم که این مشکل حل شود؟
با تشکر
hamidy
12-10-2011, 06:13 PM
سلام
در مدیریت ماژول > انتخاب ماژول مورد نظر > تخصیص منو: انتساب ماژول = تنها در صحات انتخاب شده
انتخاب منو: حذف انتخاب شده ها رو کلیک کنید و تیک صفحه اصلی رو بزنید
برای نمونه دمو جوملا فارسی 1.7 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)رو ببینید
در پناه حق
jozef2070
12-11-2011, 08:50 AM
با تشکر از جواب شما
ولی من این موارد رو بلدم این کار ها را انجام دادم
مثل یک مطلب که در صفحه اصلی قرار دارد که ادامه مطلب براش گذاشتیم زمانی که روی ادامه مطلب کلیک می کنیم باید اون ماژول های که برای صفحه اول انتخاب کردیم در ادامه مطلب دیگه نمایش داده نشوند , ولی باز نمایش داده می شوند این مشکل را چطور حل کنم
با تشکر
jozef2070
12-12-2011, 07:42 AM
کسی از دوستان نمی تواند این مشکل ما رو حل کند ؟
jozef2070
12-14-2011, 03:52 PM
آقا کسی از این دوستان جوملای نیست که به ما کمک کند و این مشکل رو حل کنیم
a.bashash
12-14-2011, 03:59 PM
شاید خود ماژول تنظیمات خاص خود را دارد من با این مشکل برخوردم ولی نه به اینصورت و ماژول مورد استفاده من دارای پلاگین بود از آنجا درست کردم
safajuy
12-14-2011, 04:01 PM
سلام
دوست عزيز براي پاسخگويي صبور باشيد
در مورد مشكلتون هم بررسي كنيد كه ماژول مورد نظر كپي نشده باشد.
غير از اين موردي كه همكار عزيزم فرمودند چيز ديگري نيست
اطلاعات را برام خصوصي بفرستيد تا بررسي كنم
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.