توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد قالب شخصی سایتم
tabatabaey
01-01-2007, 11:28 PM
سلام بر دوستان عزیز . خسته نباشید
دوتا سوال داشتم اول اینکه چرا چینش قالب من در فاکس پرو به هم میریزه ؟
دوم اینکه منوی سمت چپ که بکگراند تصویر هم داره مقداری جابجا شده !
لطفا منو راهنمایی کنید ممنونم
نشانی سایتم اینه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
متشکرم
abtin
01-02-2007, 07:28 AM
سلام..
دوست عزیز در انجمن تاپیک های زیادی در مورد بهینه سازی قالب ها در فایر فاکس وجود داره .. پیشنهاد می کنم با یه سرچ همشونو بخونین .
قالب سایت شما در فایر فاکس خیلی بهم می ریزه .. بهتره در طراحی قالب دقت بیشتری بکنین .. می تونین قالب رو اینجا بزارین تا دوستان در کارتون بهتون کمک کنن.
پیروز باشید !
mmaammbboo
01-02-2007, 08:34 AM
قالب سایت شما در فایر فاکس خیلی بهم می ریزه .. بهتره در طراحی قالب دقت بیشتری بکنین .. می تونین قالب رو اینجا بزارین تا دوستان در کارتون بهتون کمک کنن.
همونجوری که آبتین جان گفت (بهتره در طراحی قالب دقت بیشتری بکنین) شما احتمالا تو فایل index.php قالبتون تگ RTL رو استفاده کردین (این تک برای جدول ها نباید استفاده شود قالب به هم میریزه)
یاعلی
tabatabaey
01-02-2007, 10:38 AM
سلام
آبتین و امید عزیز ممنون از راهنمایی تون . راستش این قالب رو خودم طراحی نکردم و اصولا آشنایی چندانی با طراحی قالب ندارم اگر ممکن باشه قالب رو آپلود میکنم و لینکش رو اینجا قرار میدم تا اگر زحمتی نبود مشکلش رو بر طرف کنید برام خیلی ممنون میشم
abtin
01-02-2007, 10:41 AM
می تونین قالب رو اینجا بزارین تا دوستان در کارتون بهتون کمک کنن.
tabatabaey
01-02-2007, 11:13 AM
آبتین جان من نسخه یی از قالب رو روی سیستم خودم ندارم و متاسفانه راهی هم برای کپی گرفتن از اون نمیدونم اگر زحمتی نیست یوزر و پسورد رو بدم خودتون یه نگاهی بندازید !
abtin
01-02-2007, 11:27 AM
خوب شما که یوزر و پسورد را دارین از روی هاست روی هارد کپی بگیرین و آپلود کنین .. فرستادن یوزر پسورد برای من کار زیاد درستی نیست ! آخه من هنوز عضو رسمی تیم نیستم ... و اگه مشکلی براتون پیش اومد نزد تیم مسئولیت دارم !!
اگه برای مدیران محترم مشکلی نیست اعلام همکاری برای این دوستمون بنمایید !! :) ;)
پیروز باشید !
tabatabaey
01-02-2007, 11:57 AM
آبتین جان
چون من نسخه یی از قالبم رو روی سیستم ندارم اگر اشکالی نداره فقط محتویات سی اس اس و اچ تی ام ال رو براتون بفرستم تا نگاهی بهش بندازید
sorry4uboth
01-02-2007, 12:44 PM
آقای طباطبایی شما با ftp به سرورتون وصل بشید کل فولدر قالب رو روی سیستمیتون دانلود کنید بعد zip کنید و آدرس Zip شده رو بزارید اینجا!
tabatabaey
01-02-2007, 04:53 PM
دکترجان از راهنمایی بسیار خوبتون ممنونم
این لینک قالب تاظهور هست
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
خیلی از لطف و مساعدتون سپاسگزارم
abtin
01-02-2007, 05:46 PM
من نگاش میکنم ایشالا تا امشب درستش می کنم
abtin
01-02-2007, 06:51 PM
آقای طباطبایی .. من قالب رو دیدم .. زیاد مشکل داره ! همه جا به جای استفاده از table از تابع div استفاده شده .. همونطور که در انجمن هم بارها گفته شده عمده ترین مشکل از اینجاست .. فایل xml و css هم مشکل دارن و واسه همین بک گرانهارو نمی آره .. باید بشینم قالب رو از اول درست کنم .. اگه شد فردا و اگه نشد دیگه می ره تا پنجشنبه ظهر .. آخه می دونین این روزها ایام امتحانات هستش !
یه چند تا نکته هم هست که همراه با قالب براتون می زارم .
پیروز باشید !
tabatabaey
01-02-2007, 09:51 PM
سلام
آبتین جان ممنون از لطفت و شرمنده ی زحماتت
باشه عزیز من منتظر میمونم ان شا الله فرصت پیس بیاد تا فردا درست بشه
بازهم تشکر
abtin
01-03-2007, 01:20 PM
سلام..
قالب درست شد .. قالب قبلی رو حذف و این را دانلود و نصب کنید : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
بریم سراغ نکته ها :
1- برای نمایش دادن تابلوی تاظهور ماژول اسکرول رو از سایت مامبولرن دانلود و نصب کنید و متن مورد نظرتون رو به این روش نمایش بدین .
2- قالب کلا از نو درست شد ... اصلا در طراحیش شرایط لازم و سازگار با مامبو به کار برده نشده بود ! چه بهتر بود قالب رو از اول به مامبولرن سفارش می دادین .. البته این کاری که من کردم ( درست کردن رایگان ) خلاف سیاست های مامبولرن بود اگه این کار رو به مامبولرن سفارش می دادید قالب خیلی خیلی زیبا تر و بهتر و سازگارتر از این در می اومد. امیدوارم برای حمایت از مامبولرن کپی رایت رو از پایین قالب حذف نکنین !
پیروز باشید !
tabatabaey
01-03-2007, 01:32 PM
سلام آبتین عزیز خیلی از زحمات شما ممنونم
من ذر زمینه دین و فرهنگ فعالت میکنم امیدوارم خدمتی از من ساخته باشه
سعی میکنم با دقت توصیه های شما رو هم عملی کنم
باز هم تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.