PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مدیریت مطالب و کاربران

alies313
12-11-2011, 09:11 PM
با سلام دوستان من چند وقتیست که از جوملا دارم استفاده می کنم
به نظر من توی بعضی مسائل خیلی ضعیفه که البته اگه اشتباه می کنم کمکم کنید
مثلا توی مدیریت مطالب و کاربران به نظر من اگه کامپوننتی بود که می شد اون را مثل دیتالایف مدیریتش کرد خیلی بهتر می شد
مثلا اینکه توی جوملا کاربران نمی تونند برای خودشون آواتار آپلود کنند و یا اینکه کامپوننت نظر دهی به مطالبی پیدا نکردم که بشه آواتار را توش نشون داد.
در مورد پیام خصوصی و ارتباط کاربران سایت با هم به نظر من ضعف نشون می ده
و موارد دیگر که مربوط به مدیریت مطلب هستش
حالا هر کدوم از دوستان که میتونه کامپوننتی را معرفی کنه که این مشکلات را برطرف کنه و روی همه قالبها هم جواب بده و مشکل خاصی نداشته باشه خواهشا کمک کنه
من که گشتم پیدا نکردم. ولی خوب علقه شخصی من به جوملا خیلی بیشتر از سیستم دیتالایفه
بخاطر همینه که دنبالشم که اینهایی که از نظر من ضعفه را برطرفش کنم

hamidy
12-12-2011, 06:23 AM
سلام

به نظر من توی بعضی مسائل خیلی ضعیفه که البته اگه اشتباه می کنم کمکم کنید

کدوم مسائل؟

اینکه توی جوملا کاربران نمی تونند برای خودشون آواتار آپلود کنند

پیام خصوصی و ارتباط کاربران سایت

می تونید از CB یا JoomSocial استفاده کنید.

و موارد دیگر که مربوط به مدیریت مطلب هستش

لطفا موارد دیگر رو به طور کامل بیان کنید تا دوستان راهنمایی کنند.

کامپوننتی را معرفی کنه که این مشکلات را برطرف کنه و روی همه قالبها هم جواب بده و مشکل خاصی نداشته باشه

اگر از قالب استانداردی استفاده کنید مشکلی پیش نخواهد آمد. در ضمن با تغییر در css قالب هم می تونید با توجه به نظرتون تغییرات لازم رو بدید

من که گشتم پیدا نکردم

چطور گشتید؟ کجا رو گشتید؟

اینجا رو بررسی کردید؟ <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

علقه شخصی من به جوملا خیلی بیشتر از سیستم دیتالایفه

حتما همینطوره

امیدوارم با تلاش بیشتر بتونید از جوملا بیشترین استفاده و لذت رو ببرید.

در پناه حق